Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ujeeee..ovo zvuci bas friki.....k'o u horor filmovima...valjda...ne znam...ne gledam ih...plasim se..![]()
brrrrrrrrrrrrrrrr
ne izlazim iz kuce
Pa Poverljiva ! Nemoj tako ! Pa neću da te plašim !
Samo sam htela da objasnim da način oblačenja nije razlog za napad manijaka.
Kratke suknjice, lepi dekoltei, štiklice te neće dovesti u opasnost, ako si u društvu ili u blizini normalnih muškaraca.
Ali ako si u društvu ili u blizini siledžije kako god da si obučena isto Ti dođe.
Osim ako ne unajmi nekog zgodnog telohranitelja, da je čuva............
..........................I danju i noću !!! .........................................
![]()
niko ne moze uskratiti.Inspirisana jednim postom resih da malo apsolviramo sledecu situaciju:
devojka/zena voli da se obuce 'oskudno' (za neke provokativno), onda se nadje neki lik koji je npr. napastvuje ili cak siluje..
....a onda neko izjavi nesto tipa 'pa sama ga je izaz(i)vala' i tome slicno..
Zasto se postupci koji su za osudu pravdaju ovakvim nebulozama?
Ko moze ikome da uskrati to pravo (slobodu) da obuce ono sto sam(a) zeli?
Zgodni i istrenirani telohranitelji kod mene dolaze u obzir UVEK!
Ma gde ja neustrashiva...Ja sam samo mala maca, koja trazi zastitu od Velikooooog muskarca...
Inspirisana jednim postom resih da malo apsolviramo sledecu situaciju:
devojka/zena voli da se obuce 'oskudno' (za neke provokativno), onda se nadje neki lik koji je npr. napastvuje ili cak siluje..
....a onda neko izjavi nesto tipa 'pa sama ga je izaz(i)vala' i tome slicno..
Zasto se postupci koji su za osudu pravdaju ovakvim nebulozama?
Ko moze ikome da uskrati to pravo (slobodu) da obuce ono sto sam(a) zeli?
Ma Ja mislim da si Ti veliki Vuk u Macinom krznu .
Odeća nema nikakve veze .
Siledžije traže strah u očima.
Žele da ponize žrtvu.
Ох, хвала Богу, већ сам, читајући ових 6 страна, помислила да сви верују у ту глупу предрасуду о ''изазивању силоватеља''.
4 пута у животу су ме нападали манијаци и НИЈЕДНОМ нисам била провокативно обучена, ма не провокативно, него чак ни имало женствено, потпуно неупадљиво...(тренерка, зимска јакна, сако и фармерке, широки мантил (у трудноћи))..
А знала сам често да носим и супер кратке миниће, штиклице, дубоке чизме...да се обучем утегнуто и ''напуцано''..па нисам тада ''испровоцирала'' ниједног манијака....![]()
Siledžije traže strah u očima.
Žele da ponize žrtvu