L ludaca Gost 12.07.2003. u 17:09 - PRAVNO-BIROTEHNICKA SKOLA */AKVARIJUM/* #1 A STA MISLITE O PRAVNO-BIROTEHNICKOJ SKOLI U BEOGRADU?
Gost 03.11.2003. u 22:16 - PRAVNO-BIROTEHNICKA SKOLA */AKVARIJUM/* #3 ludaca: A STA MISLITE O PRAVNO-BIROTEHNICKOJ SKOLI U BEOGRADU? Kliknite za proširenje... NAJBOLJA SKOLA U CELOM BEOGRADU, STVARNO NEMA BOLJE A POSEBNO SU PROFESORI DO JAJA!
ludaca: A STA MISLITE O PRAVNO-BIROTEHNICKOJ SKOLI U BEOGRADU? Kliknite za proširenje... NAJBOLJA SKOLA U CELOM BEOGRADU, STVARNO NEMA BOLJE A POSEBNO SU PROFESORI DO JAJA!
E Elleni Gost 29.12.2003. u 15:37 - PRAVNO-BIROTEHNICKA SKOLA */AKVARIJUM/* #4 Ja sam 2002.godine zavrsila tu skolu i sada mi strasno nedostaje. Sada studira prava.
Gost 29.12.2003. u 15:39 - PRAVNO-BIROTEHNICKA SKOLA */AKVARIJUM/* #5 i dalje vuchem traume koje su mi stvorile klipa i dmitar /latinski/ svojim izivljavanjem pre mnogo mnogo godina...
i dalje vuchem traume koje su mi stvorile klipa i dmitar /latinski/ svojim izivljavanjem pre mnogo mnogo godina...
Bliznakinja Poznat Poruka 9.783 01.07.2004. u 23:37 - PRAVNO-BIROTEHNICKA SKOLA */AKVARIJUM/* #6 О којој правно биротехничкој причате?У граду или земуну?Ја највероватније уписујем ову у земуну?Има ли неко одатле ..како је тамо?
О којој правно биротехничкој причате?У граду или земуну?Ја највероватније уписујем ову у земуну?Има ли неко одатле ..како је тамо?