ПРАВНИ РАЗЛОЗИ ЗА РАЗРЕШЕЊЕ АКТУЕЛНОГ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ

D53gKfgXsAAwomd.jpg:large

"Како то сад немамо ни метар Koсова а пре шест месеци смо водили 5:0 против Албанаца" (ВИДЕО)
09-05-2019 10:20 Фокус 1 Србија Политика Видео
Новинар и опозициони активиста Срђан Шкоро, оптужио је председника Александра Вучића да се обавезао западним земљама да ће признати Косово и Метохију. Шкоро је гостујући у емисији "Српска прича" рекао да се, након што је Тадић одбио такав захтев западних амбасада, Вучић понудио да то уради.

Aлександар Вучић (Фото: Јутјуб)
Он је указао на велике манипулације и лажи Вучића везано за преговоре око Косова и Метохије.
- Све што Вучић ради је сумануто.
Да ли је он потписао тај Бриселски споразум, да ли ми знамо шта у њему пише?
Да ли је он изашао пред грађане и Парламент и објаснио шта то значи? Прича о неком разграничењу које је пропало, ми не знамо ни да је било... Председник је изашао и рекао да ми немамо тамо ни метар.
Како то сад немамо ни метар а пре шест месеци смо водили 5:0 против Албанаца.
Како ми то сад немамо ни метар ничега – упитао је Шкоро преддседника Србије.

Како је Ковић жестоко одбрусио Вучићу због сличних изјава погледајте ОВДЕ.

https://www.pravda.rs/2019/5/9/kako...t-meseci-smo-vodili-50-protiv-albanaca-video/

Али зато су кафићи у радно време пуни са младима а у исто време у Јагодини недостаје 0ко 200 радника, у Зајечару пропала инвестиција јер није обезбеђено 250 радника да прихвати посао, .......
Можеш ти да по том питању гуслаш колико хоћеш али ти је погрешна мелодија.
Zaječar?Ugašen grad.Da nema pivare,tamo više ne bi bilo ničega

Pa neka ove demokrate konsultuju americke demokrate koji vec trecu godinu spremaju impicment Trampu. Da vide dokle je to stiglo u zemlji koja ima razvijenu demokratiju i institucije. Malo da se informisu zasto ispadaju klovnovi kada pokusavaju da nadju Trampu razloge zasato bi trebalo da bude smenjen. Osim cupanja kose i bacanja kletvi nije ostalo previse drugih stvari koje mogu da ucine. Ko hoce da vidi AV smenjenog sa mesta predsednika morace da ga pobedi na izborima. Pa tek onda da mu sude ako je za vreme mandata prekrsio zakone. Ovi impotentni tekstovi u novinama koje skoro niko ne cita, iz ugla jedne politicke opcije koja je zamaskirana u neki nezavisni strucni sud jednostavno ne remete san velikom vodji.

Sad slušam da je Srđan Škoro pomenuo da je Oliver Mandić ljubio ruku. To mi je bilo neverovatno pa potražim na YouTube-u.

And lo and behold...

Оливер је можда љубо руке Вучићу али доћи ће време да га противници љубе у педу! Само лаганица!

Оливер је можда љубо руке Вучићу али доћи ће време да га противници љубе у педу! Само лаганица!
Malo si pobrkao.Naime samo ljigavci bez kičme vole gospodara da ljube u dupe,a vi ste svi kod njega i to uveliko radite.Protivnici,borci protiv zla i tiranije veliko albanskog heroja nikad to neće raditi.Uostalom konstantnim petingom potčinjene mu krezube raje vodja je već doživeo i prošao vrhunac.Od sada može samo da pada.

Malo si pobrkao.Naime samo ljigavci bez kičme vole gospodara da ljube u dupe,a vi ste svi kod njega i to uveliko radite.Protivnici,borci protiv zla i tiranije veliko albanskog heroja nikad to neće raditi.Uostalom konstantnim petingom potčinjene mu krezube raje vodja je već doživeo i prošao vrhunac.
Od sada može samo da pada.
Побркао си нешто!
Поред овакве опозиције, Вучић може бити доживотни председник (државе па Владе па опет Државе.....и тако у недоглед). Једном рекох: Вучића може сменити само Вучић!

Back