Pravljenje sajta

kiza'tallica

Početnik
Poruka
22
Idem u drugu godinu ETS " Nikola Tesla " - elektrotehnichar rachunara...i treba za seminarski iz prakse da napravim sajt, tipa par stranica, neshto najjednostavnije...ali problem je shto ja nikad nisam pravio sajt...tako da bi mi pomoc ili bar preporuka nekog sajta na kojem ima uputstvo ( pozheljno na sprskom ) dobro doshla...znam da je u pitanju ispisivanje tagova, ali opet...bio bih vam jako zahvalam xD

klip 30 min, covek objasnjava super samo na engleskom ali to nije problem nadam se....
Napravis stranicu kao on najjedonstavniju ali naravno samo promenis slike msm to se podrazumeva posle napravljenje prve stranice napravis drugu page2.html i i iskopiras code sa index strane u page2.html i dobijes isto samo sto promenis boju backgrounda i tako to (stavis neki video klip neku tabelu sa slikama par dugmica) msm ja tako radim ali dobro ja samo jos beba u web-u ali ima vremena............

Matori, pošto si početnik, skini neki free template sa neta, malo pročitaj o html i css čisto da skontaš šta to tamo piše, ubaciš sadržaj koji tebi treba, i to je to.

Za neku ozbiljniju priču o veb dizajnu, moraćeš da zagreješ stolicu. Photoshop takođe bi trebao da naučiš.

Znači, za ovo što tebi sad treba - skini templejt i preuredi ga, za ozbiljniju priču - učenje, učenje, učenje, učenje, učenje, učenje............

Back