jedna mala
Zainteresovan član
- Poruka
- 150
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije taj, Pythor je onaj glavni, sve ih znam, moje starije dete ima citavu kolekciju
Cek, sad cu ti naci sliku
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20130122204956/lego/images/c/cf/Pythor.jpg
spasila si me....
ja sve sto sam crtala ikad crtala sam sa četkicama umočenim u rastvorenu boju u prahu ispadalo je lepo mada je sa flomasterima mnogo lakše posebno kod iscrtavanja tankih linijaKod mene Mia i Oliver na repertoaru. Posto mi figure nisu bas jaca strana, treba mi savet. Cime da iscrtam one bele tufne po nogama i odelu. Flomaster i gel boju nemam. Imam samo boju u prahu. Jel moze s tim?

sta radite kad vam je fondan mekan pa se figurice onako kako bi ja to rekla zdepaju izgledaju debeljuskasto i sta se radi kad se oblizi torta i onda pocnu da se prave oni mehurici ispod
sneki, svaka cast, super si ovo objasnila!!!Ako je fondan previše mekan treba ga 'učvrstiti' gustinom - mesiti ga uz didatak gustina. Ne treba preterati da ne bi pucao prilikom sušenja. Predpostavljam da znaš da se figurice prave deo po deo i da se najpre malo prosuše a onda spajaju kako se ne bi deformisale od težine.
Mehurice ispod fondana na torti probušiti tankom iglicom zatim istisnuti vazduh i nastaviti peglanje. Inače mehurići hoće da se prave i kada je fil previše mekan, a dugo stoji na sobnoj temperaturi i to su više klobuci. Tada treba što manje držati tortu van frižidera i u buduće praviti gušći fil.
Nadam se da sam pomogla.