Pravljenje figurica za torte - cake toppers

Ja nisam radila po turtorijalu zaista, ali meca tesi mi nije pravila nikakv problem,,,najbolje prikupi slike sa neta sa crtaca, pokupi sa googl-a i torte (figurice) i kreni....nema ti drugog ako se niko ne javlja ko zna za neki turtorijal!

eehhhh ja ni ne vide gornji post od fondan torte, pa sam brze bolje izmenila, tj dodajem sad ovo. :D Znaci samo ti to preostaje ali znam da ces uspeti!!!

attachment.php

preslatke su ove zabice i kornjacica ali bone nemam:sad2: kaze moram jos nekom da dam :confused: (bonu)

Cao svima, odlucila sam da citam ovu temu od pocetka, sad sam na 12 strani i moram da napisem ovo
Figurice i cvetici su vam savrseni, a vi ste divne sto delite ovako dobre savete.Imacu verovatno milion pitanja dok dodjem do kraja, jer sam nova u ukrasavanju, a i pravljenju torti. Nadam se da ncu biti previse dosadna. Hvala vam puno sto se trudite da objasnite sve.

Zove me mušterija i kaže treba joj torta iznenađenja za sina koji se vjerio sa puno srcadi, imenima vjerenika i ŽABICAMA, kaže da su oboje ludi za žabama :rotf: :rotf:
Evo ja napravih da se ljube, ali nekako sad kad vidim čini mi se da nisam trebala stavljati jezike, ili barem da sam sašekala da se ljepak osuši pa slikala, ovako mi previše REALISTIČNO :hahaha: :hahaha:
attachment.php

Ja sam mnoooogooo daleko od vaseg nivoa:(:confused:
Glavni nedostatak su mi boje, ali sutra idem do Eriksona da potrosim malo para:D

Evo nekih stvari koje sam radila

Ovo je prva stvar koju sam radila, povod je bilo cerkino krstenje

dsc04023q.jpg

Ove figurice sam pravila za uskrs, sa zekom sam i zadovoljnja, sa ostalim tako tako...

img4775z.jpg

img4773z.jpg

img4774k.jpg

I ovu tortu sam raila za cerkin 2. rodjendan. Nemam lepe slike samo figurica, zato evo cela torta.
img4876at.jpg

Znam da mi treba jos punooooo vezbe, ali nesto nemam prilike, nesto mi se bas neda ovako uprazno da pravim figurice, a da nemam na sta da ih stavim.
A nemam ni bas vremena, tek uvece kada mi cera zaspe, a ja onda bas i nisam za nesto korisno.

Back