boogie wogie
Ističe se
- Poruka
- 2.357
pitanje je da li si je ti isprasio pa joj je ponestalo arugmenata ili si prenaporan da bi se neko preganjao sa tobom dok mu ne ponestane snage
dosao si na forum koji ima svoja pravila
kao sto svaki oblik drustvenog organizovanja ima svoja izricita ili precutna pravila
neko mora da ih kontrolise, kako - tako, niko nije savrsen, a ta kontrola podleze oceni
i to ti je isto zivot, pomiri se sa tim
pretpostavljam da ni ja ni velika vecina ljudi na ovom forumu ne bi voleli da budu na mestu u kome slobodno pisu i velicaju najogavnije stvari bez ikakve kontrole
Prenaporan? mua..?
1. Pa ok, ali što se onda vatala u kolo ako ne zna da igra.
Ovo je (koliko kapiram) tema za raspravu. u suprotnom uvek može da je demokratski zaključa, izbriše, banuje.. Ja kao diskutant samo koristim svoje pravo da kažem šta mislim. (a i da diskusiju učinim živahnom)
2. svaki forum ima svoja pravila? ajde..Pa svaki forum ima ISTA pravila. Diskutanti pišu, moderatori brišu. Moje je da se bunim protiv toga, tvoje je da ako želiš aminuješ.
3. Najogavnije stvari su za ignorisanje.I vVama bi više prijalo da naučite da ignorišete , nego da se gadite i da vas nešto što je ispod vašeg nivoa tangira, right?
Ne boogie.
Treba u ime slobode misli i izrazavanja pustiti da svako lupeta sta hoce i koliko hoce.
Sta je debilna tema?
To je valjda svima jasno.
Debilna tema je ona sa debilnim naslovom, kretenskim pitanjem, postavljena samo da bi neko ispao zanimljiv, originalan i u duhu svog nicka.
Ovaj forum nije nikakav javni servis da bi morao da trpi svachije bulaznjenje.
Osim toga, besplatan je i otvoren za sve koji se ponasaju iole normalno i uravnotezeno.
Dakle, ne vidim nikakav problem u tome da postoje neka pravila i neki moderator.
Naravno, moderator koji je i sam uravnotezen i iole normalan.
Sto smatram da divlja svakako jeste.
debilna tema, kretensko pitanje, svima jasno, normalno, uravnoteženo? A mi svi imamo tačne parametre za to?
Mnogo ste mi nešto nesigurni kad vam čovek pomene autoritet..Onda ste svi odjednom nešto fini, nema psovki, vulgranosti..onda te stvari odjednom smetaju "komilfo".."pardonemua"..
Što se Divlje tiče, ne zanima me ovde i sada Divlja, zanima me princip.