Pravila, pravila da bi me udavila!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pitanje je da li si je ti isprasio pa joj je ponestalo arugmenata ili si prenaporan da bi se neko preganjao sa tobom dok mu ne ponestane snage
dosao si na forum koji ima svoja pravila
kao sto svaki oblik drustvenog organizovanja ima svoja izricita ili precutna pravila
neko mora da ih kontrolise, kako - tako, niko nije savrsen, a ta kontrola podleze oceni
i to ti je isto zivot, pomiri se sa tim
pretpostavljam da ni ja ni velika vecina ljudi na ovom forumu ne bi voleli da budu na mestu u kome slobodno pisu i velicaju najogavnije stvari bez ikakve kontrole

Prenaporan? mua..?
1. Pa ok, ali što se onda vatala u kolo ako ne zna da igra.
Ovo je (koliko kapiram) tema za raspravu. u suprotnom uvek može da je demokratski zaključa, izbriše, banuje.. Ja kao diskutant samo koristim svoje pravo da kažem šta mislim. (a i da diskusiju učinim živahnom)
2. svaki forum ima svoja pravila? ajde..Pa svaki forum ima ISTA pravila. Diskutanti pišu, moderatori brišu. Moje je da se bunim protiv toga, tvoje je da ako želiš aminuješ.
3. Najogavnije stvari su za ignorisanje.I vVama bi više prijalo da naučite da ignorišete , nego da se gadite i da vas nešto što je ispod vašeg nivoa tangira, right?

Ne boogie.
Treba u ime slobode misli i izrazavanja pustiti da svako lupeta sta hoce i koliko hoce.
Sta je debilna tema?
To je valjda svima jasno.
Debilna tema je ona sa debilnim naslovom, kretenskim pitanjem, postavljena samo da bi neko ispao zanimljiv, originalan i u duhu svog nicka.
Ovaj forum nije nikakav javni servis da bi morao da trpi svachije bulaznjenje.
Osim toga, besplatan je i otvoren za sve koji se ponasaju iole normalno i uravnotezeno.
Dakle, ne vidim nikakav problem u tome da postoje neka pravila i neki moderator.
Naravno, moderator koji je i sam uravnotezen i iole normalan.
Sto smatram da divlja svakako jeste.

debilna tema, kretensko pitanje, svima jasno, normalno, uravnoteženo? A mi svi imamo tačne parametre za to?
Mnogo ste mi nešto nesigurni kad vam čovek pomene autoritet..Onda ste svi odjednom nešto fini, nema psovki, vulgranosti..onda te stvari odjednom smetaju "komilfo".."pardonemua"..

Što se Divlje tiče, ne zanima me ovde i sada Divlja, zanima me princip.

Boogie, za rasprave o tome kako definishemo kretensko, debilno, jasno, normalno i uravnotezeno bolji je podforum Filozofija.
Da ovde placam neku clanarinu bilo bi primereno da me zanimaju principi i da insitiram na nekim svojim pravima.
Ovako, tu sam dok mi je lepo i dok se osecam prijatno. Ako vise ne bude bilo tako, nece biti ni mene ovde. Svejedno da li zbog tema, moderatora ili drugih clanova.

najbolje da imamo referendum oko svakog pitanja, pa da forumdzije i urmasice odluce da li je pitanje debilno ili kretensko
ili da pojednostavimo, pa da moderatore biramo na neposrednim izborima koji se odrzavaju na 4 godine
da bi njihove odluke imale nekakvog legitimiteta
proverite da li ste upisani u biracki spisak:)

hoćeš da kažeš da kad bi ovde plaćao članarinu onda bi uključio mozak?
ovako, možeš da se zajebavaš?
tvoj Um je toliko skup da nećeš da ga trošiš za dž ( i eventualno pomogneš nekome)?

to je licemerno.
a da ne govorim da je skroz seljački, baš onako..brdovito-balkanski, da se jedna tako važna oblast života kao žto je seks, ili ljubav, tretira kao zajebancija, a kad bi išlo iz tvog džepa, onda bi se kao uozbiljio.

To nije fer prema ostalim forumašima koji su došli ovde da tebe/mene/njega/nju, nešto pitaju jer im je teško, jer ih je sramota, jer im je eto lakše da budu anonimni i otvore se ovde.

najbolje da imamo referendum oko svakog pitanja, pa da forumdzije i urmasice odluce da li je pitanje debilno ili kretensko
ili da pojednostavimo, pa da moderatore biramo na neposrednim izborima koji se odrzavaju na 4 godine
da bi njihove odluke imale nekakvog legitimiteta
proverite da li ste upisani u biracki spisak:)

ama svako ima pravo da oceni temu kao debilnu ili kretnesku, ali u SVOJE ime. PA da se u SVOJE ime i ponaša tako što će da temu koja je debilna da IGNORIŠE.

Jel to toliko komplikovano?
i da nacrtam: KO te tera da se javljaš na debilne teme?

O veliki guru bogie.
Tvoje umne opservacije su me veoma pogodile.
I veoma se stidim svojih nepromishljenih izjava i postupaka.
A posebno sto ih dadoh u prisustvu tvoje uzvisene malenkosti

Sad konacno shvatam svu ispraznost i bijedu svog nacina razmisljanja.
Takodje shvatam da sam naneo dusevne boli tebi i ostalim postenim forumasima i forumasicama.

Posebno tebi, o veliki guru koji ovde bdish i blagougodno pruzas savete koje ti niko nije trazio i cija plemenitost, kultura, obrazovanje i duboko poimanje same sustine ljubavi, sexa, i psihologije, pleni i ostavlja bez daha forumaske mase.

Ajd idi svadjaj se sa nekim drugim.
Po meni, trebalo bi te banovati da se malo ohladis jer vidim da si vredjao neke forumase.
Ocigledno si nesto nervozan, pa ti predlazem da poradis na uzrocima tog stanja, jer oni svakako nisu ni u meni ni u ovom forumu.

hoćeš da kažeš da kad bi ovde plaćao članarinu onda bi uključio mozak?
ovako, možeš da se zajebavaš?
tvoj Um je toliko skup da nećeš da ga trošiš za dž ( i eventualno pomogneš nekome)?

to je licemerno.
a da ne govorim da je skroz seljački, baš onako..brdovito-balkanski, da se jedna tako važna oblast života kao žto je seks, ili ljubav, tretira kao zajebancija, a kad bi išlo iz tvog džepa, onda bi se kao uozbiljio.

To nije fer prema ostalim forumašima koji su došli ovde da tebe/mene/njega/nju, nešto pitaju jer im je teško, jer ih je sramota, jer im je eto lakše da budu anonimni i otvore se ovde.

a nisi primetio da kad se neko i pojavi sa nekim pitanjem sve to vrlo brzo preraste u sprdnju i podyebavanje
prave stvari,lek ili neshto tretje se deshavaju u RL a ne ovde
ovde se uglavnom gubi vreme ili zeza ako se nema shta pametnije raditi
drago mi je ako si zauzeo ulogu terapeuta ali mislim da netjesh mnogo toga promeniti osim da oraspolozish neku napatjenu dushu sa svojim pozitivnim postom
ali i to je samo trenutno
mislim i to je terapeutski i kao takvo je bolje od nichega

prave stvari se dešavaju u RL?
ok, a kad nekoga na nekom forumu pitaš kako da nešto instaliraš, ili prodaš ili kupiš, ili kad odvojiš neku devojčicu sa foruma, onda to jeste RL?

mojne se lažemo, sve je ovo "RL".
ti sada realno sediš i čitaš ovo i realno VREME svog života trošiš bulječi u ekran.

što se tiče pomoći, naravno da je velika stvar ako makar i jednoj osobi pomogneš ili daš odgovor na pitanje, ili je samo nasmeješ, ulepšaš dan, sat, minut, svejedno. I naravno da od toga ne treba odustajati.

Posebno tebi, o veliki guru koji ovde bdish i blagougodno pruzas savete koje ti niko nije trazio i cija plemenitost, kultura, obrazovanje i duboko poimanje same sustine ljubavi, sexa, i psihologije, pleni i ostavlja bez daha forumaske mase

..Po meni, trebalo bi te banovati da se malo ohladis jer vidim da si vredjao neke forumase.

1. Ni ja tebe nisam direktno prozvao pa se javljaš da pametuješ. Ali to upravo i JESTE tvoje pravo, samo što ti to iz nekog razloga ne vidiš, a moje pravo je da za razlog odaberem tvoju npr. glupst, strah ili nešto treće.

2. Što se tiče "vređanja forumaša", ti kanda imaš ideju da su forumaši neka nesposobna vrsta koju moderatori (čitaj mama i tata) treba da "brane"?
Pa što su dolazili na forum i diskusije ako ne umeju da se nose sa napadima na svoje stavove?
Demokratija batice. Probaj i ti mene da uvrediš, ti brani neko?

A što se tiče hlađenja i banovanja, vidiš, ja tebe ne bih ni banovao ni hladio, ma koliko da mi se čini da talasaš ili štrčiš ili vređaš, jer smatram da imaš svoju glavu i da umeš sam da razmišljaš bez moje intervencije.

Dragi forumasi i forumasice! :razz:

Pravila su jednostavna:

- nekontrolisano otvaranje novih naloga, vise od dva nicka nece biti tolerisana!
- nema otvaranja debilnih tema!
- nema vredjanja drugih registrovanih korisnika, kao ni malicioznog provociranja, pretnji takodje!
- chat dozvoljen u granicama normale, ne morate bas uvek da preterujete!
- spamere i njihove teme ignorisite!
- glavno pravilo:
Volite se i druzite se! :razz:

Moze i neki predlog, ako sam ja zaboravila.:)

dobro, ljubav si pomenula, a gde je tu seks?:shock:

Toliko zalepljenih tema... skoro kao monopol... ajde... ufff... da ih malo 'odlepimo' pa da vidimo gde ce da zavrse... ovako ljudi uvek idu tamo, a pisu svasta.

Mozda je jedna svstara 'Trutno mislim na...' sasvim dovoljna.

Ne vidim zasto bi slike, nyeb, sex obrazovanje bile lepljive... ajd' Kukavica jos i nekako.

Pola strane lepka...
Potpisujem.

S tim da sam ja za to da se Kukavice satru u i iz korena. Jednom i zauvek. Ovako:
nuclear-bomb-explosion.jpg

Sex obrazovanje, takodje moze da se otkaci slobodno, mada sam ja svojevremeno sto puta ponavljao da je zakace, dok me napokon nisu poslusali... sad je ta tema ionako zausta s toliko gluposti da njena osnovna poenta ne dolazi do izrazaja. Jbga, ako ce neko da je cisti, moze da ostane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back