Pravila na PDF Sport

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Agram14

Domaćin
Poruka
3.975
Mogu li znati iz kojeg razloga mi je na PDF Sport na temi o SP u kataru, na kojem igra hrvatska reprezentacija, obrisana pjesma o hrvatskoj reprezentaciji? U pjesmi nema ničega uvredljivoga prema bilo kome, i postavljena je na opću temu o SP. Pitanje zašto je pjesma obrisana je također obrisano. Ali zato se ne brišu postovi u kojima me se naziva kompleksašem koji dolazi na srpski forum. Stavljam osobe s takvim stanjem uma na ignore, ali kad uđem na forum, ako zaboravim uć na naslovnu stranu, uđem na temu. I ako nisam logiran, na žalost, vidim takve postove.
Gdje pišu pravila da je vrijeđanje dozvoljeno, ali da je stavljanje pjesama vezanih za temu zabranjeno? Ako sam pogriješio i krivo shvatio pravila, u redu, nije bed, prilagodit ću se. Samo me zanima kako i zašto.
Ovo je navedena pjesma.

e moj druže zagrebački ili otkud god da si,mene su banovali na vašim forumima za bukvalno ništa za benigne postove vama je denacifikacija itekako neophodna nevezano za svinjsku huntu koja vlada ovde ovako kako vlada

Neću se pretvarat da sam cvijeće na ovom forumu. Ali na sportu pišem o sportu. Trudim se ne obraćat pažnju na osobe sa duboko ukorjenjenim problemima. Sve ja to razumijem, ali nisam im ja kriv za to. Stavim ih na ignore i idemo dalje.
I ne žalim se, zaboli me. Samo bi htio znat di pišu pravila da je ova pjesma za brisanje, a da je post gdje me se naziva kompleksašem koji dolazi na srpski forum za palac gore. I jasno mi je zašto na temi o SP Hrvatska izaziva bijes kod mnogih. ali prošlo je 4 godine jbt, pa trebali su prebolit već.

Poslednja izmena od moderatora:
Mogu li znati iz kojeg razloga mi je na PDF Sport na temi o SP u kataru, na kojem igra hrvatska reprezentacija, obrisana pjesma o hrvatskoj reprezentaciji? U pjesmi nema ničega uvredljivoga prema bilo kome, i postavljena je na opću temu o SP. Pitanje zašto je pjesma obrisana je također obrisano. Ali zato se ne brišu postovi u kojima me se naziva kompleksašem koji dolazi na srpski forum. Stavljam osobe s takvim stanjem uma na ignore, ali kad uđem na forum, ako zaboravim uć na naslovnu stranu, uđem na temu. I ako nisam logiran, na žalost, vidim takve postove.
Gdje pišu pravila da je vrijeđanje dozvoljeno, ali da je stavljanje pjesama vezanih za temu zabranjeno? Ako sam pogriješio i krivo shvatio pravila, u redu, nije bed, prilagodit ću se. Samo me zanima kako i zašto.
Ovo je navedena pjesma.
Жали се Унпрофору, жали се мами и тати, коме год желиш и схвати да је ово ипак форум у Србији, без обзира на максималну слободу коју уживаш, постоје неке границе. Наравно уз питање, да ли би неко слично смео да постави на хрватски форум.

Jel odgovara netko ovdje na postavljena pitanja? Pitam zašto mi je zabranjena pjesma i zašto me se vrijeđa, pojavljuje se jedna individua i kaže da mi treba denacifikacija, druga individua mi spominje majku i oca, treći me prati po forumu i moli da mi srče guć jer je drugi kušao pak i lagao o okusu. O čemu se ovdje radi?

Umjesto da budete pošteni prema meni jer 2 rečenice o nogometu na PDF-u zna napisati 5 ljudi uvrh glave. Bez mene je to 4 čovjeka uvrh glave. Svi ostali pobjegli jer nemaš s kim diskutitrati osim tih 5 ljudi. Ili PDF Sport nije baš pri vrhu prioriteta? Najbolje da odem na politiku i smijem se moronima koji kipte od bijesa zbog bežanije. Al to brzo dosadi. Želim diskutirati nogometu s tih par ljudi. Ako to nije bitan PDF, onda ok. Ali kome nije bitan najveći sportski događaj na svijetu. Pa čak i Vučko voli dobar fudbal.

Umjesto da budete pošteni prema meni jer 2 rečenice o nogometu na PDF-u zna napisati 5 ljudi uvrh glave. Bez mene je to 4 čovjeka uvrh glave. Svi ostali pobjegli jer nemaš s kim diskutitrati osim tih 5 ljudi. Ili PDF Sport nije baš pri vrhu prioriteta? Najbolje da odem na politiku i smijem se moronima koji kipte od bijesa zbog bežanije. Al to brzo dosadi. Želim diskutirati nogometu s tih par ljudi. Ako to nije bitan PDF, onda ok. Ali kome nije bitan najveći sportski događaj na svijetu. Pa čak i Vučko voli dobar fudbal.
Prvo se nauci lepom ponašanju bez vredjanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back