pravila igre

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Admin Sredoje

Vruć 'leba i ajvar na njemu. Mljac.
Administrator
Poruka
108.180
Svaki sport ima svoja pravila igre pa je red i da na forumu imamo ista.

Svedoci smo sve veceg chata i spama na forumu.
To sa jedne strane nije lose jer za razliku od prethodnih godina kad je mrznja, svadja i haos preovladjivao na forumu sada postoji jedan drugarski i zdrav odnos izmedju clanova.
To je lepo jer se clanovi medjusobno vezu i sprijatelje ali opet sa druge strane pravi haos po forumu jer se na kraju uopste ni ne prica o temi.

Sta mislite da napravimo jednu temu gde bi mogli da pricate slobodno da oftopicujete do mile volje. Znaci. Kad u nekoj temi krene offtopic da se prebacite na tu drugu temu i tu dovrsite pricu a temu vise ne spamujete offtopicom a ja bih kasnije i te inicijalne postove prebacio tamo.
 
Sa tim se slazem...:!:8-)
I ne treba da odustanes od lijepljive Omiljeni fudbalski klubovi...jer svakog dana ce neko da otvori temu o novom timu...(to je i logicno...jer stalno nastaju novi fanovi)
Teme(fudbalski klubovi) koje se ne koriste puno prebacis u tu lijepljivu i to je to...;-)
 
Nije neko nego ja:whistling:

Da, upravo tako.
Stadion je tema za sebe a ovo bi bila tema gde bi bio dozvoljen chat i prica koja "krene" na nekom drugom mestu da ne kvarimo tu temu. Nekad teme postanu potpuno besmislene kad ih ispamujete.
Ovako bi sacuvali temu

Ne bi bilo lose da bih i ja lakse moderisao da kad predjete ne tu temu ostavite link ka postu koji je inicirao taj razgovor da ga prebacim tu.
 
Pa ces da vidis sto su huligani...i neces biti u stanju da dolazis na navijacke teme nego ce morati majka da kuca umjesto tebe:lol::lol::lol:

Да наставимо овде.. Али мајци да издиктираш извештај да нам пренесе овде како и шта се догодило! Да ми овде установимо ко је јачи, гробари ла са ђолетом или беочинци са тобом :twisted:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top