Pravila defanzivne voznje

Taj poprecni ce biti korisniji od Milosa Velikog, imace cak pola benzinske pumpe.
To je komotnо mogao biti motoput, ali na njemu ne moze toliko para da se skrajne i ne naplacuju se putarine.
Током октобра ће завршити део Појате-Крушевац и почеће наплата и ту.
Следеће године Чачак-Краљево.
2025. "средина", Краљево-Крушевац.

Попречни пут је траса Истанбул-Сарајево, али јесте и Пирот-Ужице.

Сваки аутопут је бољи од разних магистрала.

Poslednja izmena:
Где си то нашао, да се на "попречном" аутопуту неће наплаћивати путарина?
Током октобра ће завршити део Појате-Крушевац и почеће наплата и ту.
Следеће године Чачак-Краљево.
2025. "средина", Краљево-Крушевац.

Попречни пут је траса Истанбул-Сарајево, али јесте и Пирот-Ужице.

Сваки аутопут је бољи од разних магистрала.
Jel imate neki test citanja sa razumevanjem pre prijema u moderatore?

Ne možeš.
Za slučajeve kvara vozila postoji zaustavna traka.
Ispravnim vozilom ne smeš da staneš na kolovozu ni u gradu, a kamoli na autoputu, odakle ti to?
А сећаш ли се када је отворен западни аутопут, тада је био од Обреновца до испред Чачка, па када су се вођини ботови заустављали да праве селфије у тунелу... и силно цимали дежурне екипе спасиоце?
Беше чак обавештење на телевизији да престану.

За заустављање само уз ивицу пута, само са неисправним аутом, се наравно слажем - то нисам ни морао да прочитам као неки параграф.

Ko će da da se vozi tim silnim autoputevima jel ovi krševi iz uvoza sa pola miliona kilometara?
Isti ti "navodni" krsevi iz uvoza su uglavnom na autoputu ma sta ti lagao i lupetao.
Al izgleda ti krivo sto te otresaju kad ti razvezes 70-80 i ne gledaju u potrosnju nego uzivaju dok si se ti stisao i gledas u deci.
Ko ti kriv kad si kupio 1,2 motor pa si em spor em potrosac kad ga stisnes.

А сећаш ли се када је отворен западни аутопут, тада је био од Обреновца до испред Чачка, па када су се вођини ботови заустављали да праве селфије у тунелу... и силно цимали дежурне екипе спасиоце?
Nisu mi poznati ti detalji, ali nije ni bitno - to je ionako sve debil do debila, ne možeš njih
da računaš u normalne.

Isti ti "navodni" krsevi iz uvoza su uglavnom na autoputu ma sta ti lagao i lupetao.
Al izgleda ti krivo sto te otresaju kad ti razvezes 70-80 i ne gledaju u potrosnju nego uzivaju dok si se ti stisao i gledas u deci.
Ko ti kriv kad si kupio 1,2 motor pa si em spor em potrosac kad ga stisnes.
340447_otpao-tocak-auto-put-beograd-1_f.jpg

Molim osobe preko 60 da ne voze preko 60.....

Ja nisam neki cest putnik, ali i ja sam video masu srcanih ili mozdanih udara tokom voznje...
Ne mogu se uvek predvideti , mogu 2 sekunde pre, otud i ogranicenje za koje molim..

Verovatnoca mozda jeste mala, procenat, ali izginuce kad se vozi preko 60 a drma te slog ili infarkt je prilicno izvesna i za druge ucesnike u saobracaju.

Vozim dobro samo napred. Može se reći opako. Par puta mi se desilo da za*ebem stvari u rikverc ili kad treba da se izvučem sa padine , kosine. Poslednji put kod oca samo što nisam upala kroz kapiju u dvorište postavljao neka drva ispod mojih točkova i ne volim kad neko stoji i pomaže. Skloni se, zgaziću te. Ne pomažeš.
Eh da je to Porsche Boxter druga prica bi bila, uz masnu banderu ako treba.

Back