Pravila defanzivne voznje

Ne izvrći molim te. Pa naravno da me iritira takva situacija jer se ne mogu skloniti brže od onoga što se sklanjam. Ablendovanje je suvišno i na kraju krajeva remeti koncentraciju u vožnji.
Moja poruka je : Vidim te budalo, ne mogu brže.

Nije samo tvoja greska.
Problem je i to sto nasi autoputevi nemaju barem 3 trake nego najcesce 2.

Ima kad 4 kamiona turci voze izmedju sebe manje od 1m, tako stede gorivo i preticu tako, meni klecnule noge gledajuci sa strane sa autoputa....
120 na sat a rastojanje izmedju kamiona manje od 1m....a 4 u nizu...i pitam ih kako tako voze, i oni kazu , imaju signalizaciju pipkanjem kocnice....

Nista ja ne znam, tako su rekli nemoj mene da drzite za rec, ja samo znam sta sam video....
To je bg nis autoput...

Ja ženi svo vreme drobim dok vozi a ona se nervira, rekoh da to ne radiš ja bi ćutao i uživao. Danas DVA PUTA uleti u istu zatvorenu ulicu kod kalenića eeee rekoh daj stani kod apoteke a ona što? Da ti kupim oligogal sa selenom :lol:

Vozim dobro samo napred. Može se reći opako. Par puta mi se desilo da za*ebem stvari u rikverc ili kad treba da se izvučem sa padine , kosine. Poslednji put kod oca samo što nisam upala kroz kapiju u dvorište postavljao neka drva ispod mojih točkova i ne volim kad neko stoji i pomaže. Skloni se, zgaziću te. Ne pomažeš.
ko da kazes vidim dobro samo danju :D

Ako oduzmes gas , vozac sa boka ce pomisliti da ga pustas, ako si u BG, skoro izvesno , pa ce da krene da se ubacuje i stavlja te u poziciju da zakocis do kraja, a onda sebe dovodis u poziciju krsenja propisa jer dajes prednost nekome iz bocne ulice, plus zaustavljas saobracaj plus mozda to nisi ni hteo..

Spustanje nosa je posledica toga sto si smanjio gas na vozilu, nos ti padne kod automobila spusti se prednji kraj vozila...vidi to vozac....drugog vozila..
vozim tako lahko i bezbrizno
delimicno bezobrazno rekli bi neki
al moju voznju ne trpi niko

gorim na one zbog kojih moram naglo da kocim ili menjam pravac kretanja
i ne retko mogu da izadjem i da ga prebijem

ne iebem tjivu silu za ove sto voze kola od po 150 soma
znaci rado cu da ne zakocim i da ti sjebem auto ako sam u pravu i ako uvidjajci kad izadju meni ne mogu nista a to je slucaj skoro uvek jer nisam djembil

pustam bakice i decu i imam razumevanja za zene kao lose vozace
ne parkiram gde ne treba, ne zagradjujem i ne blokiram nikog nikad

i takico iepiga
heneralno sam jako vrlo veoma kul

У Србији сам видео спектакуларан случај...аутомобил је затрубио пешаку... овај вредни пешак са алатом у рукама једноставно је рекао ААААААХХХ! Пришао му је нагло протресао возача, свађао се уз поклич ААААААХХХХХХ и то је то, без икаквих препирки и насиља... више је било комично него трагично, човек је наставио пут и возач исто.

Na autoputu kad mi ablenduje lik da se sklonim u oblasku koji vozi 200 otprilike pokažem mu izvesni deo šake. Na sredini. Možda i vidi. To je pravilo lepog ponašanja.
Није згорег знати да лијева трака на аутопуту није за „оне који возе брже” него само за претицање. Вози се десном траком, а лијева се користи САМО за претицање, чим неког пређеш враћаш се у десну траку. Најбоље обожавам оне који залегну у лијеву и вози Мишко...

Кад ти неко од позади „легне на браник” тако да ти прошета по свим живцима, само лијевом ногом лагано на кочницу тек толико да се упале штопаљке, а десном истовремено по гасу... Поглед обавезно у ретровизор, лијепо се види како овом иза нагло „пада нос”, понекад се и занесе и нагло постаје све ситнији и ситнији у ретровизору... :mrgreen:
За оне којима су „тешке ноге”, може и тастер од флипера на инструмент таблу да се њиме пале штопаљке. (Скинути тастер прије техничког!) :lol:

Back