Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 51.008
Ja se sklanjam samo tako...jok nego cu namerno kao Crnogorci da mu izadjem na traku i zaebavam ga...pazi da necu...eno mu CG ako hoce to...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne izvrći molim te. Pa naravno da me iritira takva situacija jer se ne mogu skloniti brže od onoga što se sklanjam. Ablendovanje je suvišno i na kraju krajeva remeti koncentraciju u vožnji.
Moja poruka je : Vidim te budalo, ne mogu brže.
Brzu traku samo za ženeNije samo tvoja greska.
Problem je i to sto nasi autoputevi nemaju barem 3 trake nego najcesce 2.
Kod koje moje rečenice si trokirao i ponavljaš ko papagaj i izvrćeš situaciju?Moja žena uvek baci par puta oko u retrovizor da proceni koliko brzo idu ovi u levoj traci piče i 200 kmh malo sačekaš pa pretičeš.
Sve ostalo je dovođenje u opasnost sebe i ostalih učesnika u saobraćaju.
Da. Vi vežbate na parkinzima , iz priloženog, i volite da budete defanzivci na traci za brzu vožnju. Sve je meni jasno. Brate.Mi koji smo navikli na defanzivnu voznju mi i zenske pogledamo isto tako defanzivno....ali zene ljubomorne...
To se ja salim, uglavnom zene daju predlog za parking.....Da. Vi vežbate na parkinzima , iz priloženog, i volite da budete defanzivci na traci za brzu vožnju. Sve je meni jasno. Brate.![]()
Tema je moja koliko i tvoja.Plačite sa Mariom ne idem ja nikud.To se ja salim, uglavnom zene daju predlog za parking.....
Opasan si stvarno. Uključi sva 4 i idi pomozi Mariu u kružnom toku... vrti se. Pohitaj..što bi rekle feminokološkinje što ja nisam.Ja sam opasan samo na muskom kutku i to kad mi krenu zene feminacizam da sire, ovo nema veze sa tim , odmah prelazim u sporu traku...
Evo citata o kruznom tokuOpasan si stvarno. Uključi sva 4 i idi pomozi Mariu u kružnom toku... vrti se. Pohitaj..što bi rekle feminokološkinje što ja nisam.
ko da kazes vidim dobro samo danjuVozim dobro samo napred. Može se reći opako. Par puta mi se desilo da za*ebem stvari u rikverc ili kad treba da se izvučem sa padine , kosine. Poslednji put kod oca samo što nisam upala kroz kapiju u dvorište postavljao neka drva ispod mojih točkova i ne volim kad neko stoji i pomaže. Skloni se, zgaziću te. Ne pomažeš.
vozim tako lahko i bezbriznoAko oduzmes gas , vozac sa boka ce pomisliti da ga pustas, ako si u BG, skoro izvesno , pa ce da krene da se ubacuje i stavlja te u poziciju da zakocis do kraja, a onda sebe dovodis u poziciju krsenja propisa jer dajes prednost nekome iz bocne ulice, plus zaustavljas saobracaj plus mozda to nisi ni hteo..
Spustanje nosa je posledica toga sto si smanjio gas na vozilu, nos ti padne kod automobila spusti se prednji kraj vozila...vidi to vozac....drugog vozila..
Није згорег знати да лијева трака на аутопуту није за „оне који возе брже” него само за претицање. Вози се десном траком, а лијева се користи САМО за претицање, чим неког пређеш враћаш се у десну траку. Најбоље обожавам оне који залегну у лијеву и вози Мишко...Na autoputu kad mi ablenduje lik da se sklonim u oblasku koji vozi 200 otprilike pokažem mu izvesni deo šake. Na sredini. Možda i vidi. To je pravilo lepog ponašanja.