ПРАВИ РАЗЛОГ ЗА ТОМИН "ШТРАЈК З ГЛАЂУ, ЕМ ЖЕЂУ"

klirko

Primećen član
Poruka
545

Изгледа да су се сви преварили процењујући ЗАШТО Тома Николић штрајкује.

Подсетимо се:
Тома тражи изборе 18. децембра 2011. (уочи св. Николе!)
Тадић нуди 15. јануар 2012. (после св. Василија!)

Између ова два црквена празника Србија углавном НЕ РАДИ, него слави Нове године, Божиће, славе.... тако да је овај разлог у најмању руку СМЕШАН.

Уствари да жели изборе желео би их ОДМАХ!

Међутим, пошто су Тома и Борис ЛИЦЕ И НАЛИЧЈЕ исте ЕВРОМЕРАКЛИЈСКЕ ПРИЧЕ треба има ДАТУМ. ДАТУМ СТИЦАЊА КАНДИДАТА за ЕУ!

Па да се онда такмиче око РАСПОМАМЉЕНИХ СРБА ОДУШЕВЉЕНИХ РЕЗУЛТАТИМА ЕУ-НАТО ДЕМОКРАТИЈЕ!

Такође, откривена је и до сада СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА каква је ИДЕОЛОГИЈА СНС и ко је пише. Сад је ваљда свима свима јасно да се сви ПОЛИТИЧКИ ПОТЕЗИ И ИДЕОЛОГИЈА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ НАЛАЗИ У ГЛАВИ СИНИШЕ ПАВИЋА, А ДА ЈЕ ПРЕТОЧЕНА У СЦЕНАРИО БЕЛЕ ЛАЂЕ!
Све је ту!
И страни амбасадори, и Шојић, Ћирко, Роска.... и разлог зашто је програм СНС на енглеском језику .... као што рече Срећко Шојић „СРПСКИ ЈЕЗИК ЈЕ ПРЕВАЗИЂЕН!“

А сад имамо и ШТРАЈК З ГЛАЂУ.

Неки су покушали да овај Павићевски „Штрајк з глађу ем жеђу“ упореде са штрајком Војислава Шешеља. Само.... ту никакве сличности нема. Или како каже латинска пословица : „Што приличи Јупитеру не приличи волу“

Овај Томин штрајк је упућен уствари према Европској Унији, а порука гласи „ПРИМИТЕ НАС ВЕЋ ЈЕДНОМ!“
И даље .... „ИЗАЋИ ЋЕ ВОЈСИЛАВ ШЕШЕЉ ИЗ ШЕВЕНИНГЕНА, А ОНДА ЋЕ СЕ ОВА ШАРЕНА ЛАЖА, ЗВАНА ЕВРОПСКА УТОПИЈА У СРБИЈИ РАСПАСИ КАО БАЛОН ОД САПУНИЦЕ!“

Tadic nikada nije pominjao datume. Svaki put je rekao "Odluku o raspisivanju izbora donecu kada dobijemo status kandidata"

А јел то значи да то чувено расписивање може да се догоди и за једно 5-6 година ???

Мис'им, шта ако не добијемо "статус кандидата" (као да је то нешто битно, Турска је кандидат од оснивања Уније ...)
шта се онда дешава ???

Јел то значи да избора више неће ни бити ????

Pa jesmo ... Zato su Srbiji potrebna neka nova imena na politickoj sceni ...
Pa reci zar ti imas poverenje u neku politicku stranku ?
Ja ne, glasam samo da ne pobede ovi za koje smatram da su gori ...
Tako da, otkako glasam,uvek od dva zla biram manje ... Drugi izbor nemam ...

ако бираш између два зла опет гласаш за лоше.

Ја бојкотијем и не излазим а ти поред прелепог Лима и Милешевке у неку недељу губиш време не би ли неко лош био бољи од другог лошег...нема смисла.

Pa jesmo ... Zato su Srbiji potrebna neka nova imena na politickoj sceni ...
Pa reci zar ti imas poverenje u neku politicku stranku ?
Ja ne, glasam samo da ne pobede ovi za koje smatram da su gori ...
Tako da, otkako glasam,uvek od dva zla biram manje ... Drugi izbor nemam ...

Ja uvek glasam za opoziciju ako mi se ne svidja ponasanje vlasti. Tako cemo da nateramo vlast da bude makar malo manje losa. Ako onaj koji je na vlasti sme sebi da dozvoli da razmislja "bitno je da ne budem gori od onoga sto narod misli za one druge,+ malo cemo da ih naplasimo pred izbore" nema nista od normalnijeg zivota

Znaci doveka da zuti vladaju ?

Pa da - oni drukcije i ne znaju , fazon je : biti protiv onih za koje glasaju vecina pravoslavnih - ma ko to bio ... cak i ma kakvu politiku vodio .... moze i proamericku .. a moze i onaj ko ce ih slati u NATO misije po muslimanskim drzavama da ginu tamo za ,,americki nacin zivota ,, .. i ,, vitalne americke interese ,, ... :rotf:

Poslednja izmena:
ако бираш између два зла опет гласаш за лоше.

Ја бојкотијем и не излазим а ти поред прелепог Лима и Милешевке у неку недељу губиш време не би ли неко лош био бољи од другог лошег...нема смисла.

Pravo da ti kazem,uvek se iscimam i tom nedeljom budem za kutijama, 2000 dinara za pola sata sto budem na birackom mestu ... I nije lose :mrgreen:

Ma sve nam se samo kazuje a mi pored ociju ne vidimo!
Stranke su te koje su unistile i Jugoslaviju i Srbiju a mi ko goveda svaki put pred glasanje pratimo te idiote koji samo pred glasanje laprdaju kako se ne radi dobro,kako treba nesto menjati i kako su oni ti koji ce nesto da promene i tako ih slusamo vec 20 i vise godina!
Pa koja je to stranka ikad ucinila zaista nesto u korist naroda?
Kad mi neko pomene autoputeve onda mogu samo da kazem da je normalno da jedna drzava ima autoput,kad mi neko pomene mostove onda mogu da kazem da je i to normalno i potrebno (osim ovog novog i skupocenog u BG koji se gradi kad mu vreme nije),trzni centri a narod nema para za njih i jos dosta primera.
Zar nije bilo pametnije da se deo tog novca ulozi u proizvodnju i da konacno krenu da rade neke firme i da taj narod pocne da zivi a ne prezivljava???
To jos uvek nijedna stranka ne spominje kao opciju nego pricaju o uzimanju pozajmica od MMF-a i jos se hvale kako su uspeli sto nijedna zemlja nije!:hahaha:
Pa naravno da su uspeli kad MMF vidi ovcu u nama i kako nam nebi izasli u susret!
Idioti su nam na vlasti i ja sam za velike promene sto se tice vlasti -ili ukinuti stranke ili da vledajuca stranka moze da bude maksimalno godinu dana na vlasti a ako pokaze pozitivne rezultate onda nek ostane a samo glasanje i troskovi su mali deo kolaca koliko maheri u lopovluku mogu da nas ojade za to vreme.

Изгледа да су се сви преварили процењујући ЗАШТО Тома Николић штрајкује.

Подсетимо се:
Тома тражи изборе 18. децембра 2011. (уочи св. Николе!)
Тадић нуди 15. јануар 2012. (после св. Василија!)

Између ова два црквена празника Србија углавном НЕ РАДИ, него слави Нове године, Божиће, славе.... тако да је овај разлог у најмању руку СМЕШАН.

Уствари да жели изборе желео би их ОДМАХ!

Међутим, пошто су Тома и Борис ЛИЦЕ И НАЛИЧЈЕ исте ЕВРОМЕРАКЛИЈСКЕ ПРИЧЕ треба има ДАТУМ. ДАТУМ СТИЦАЊА КАНДИДАТА за ЕУ!

Па да се онда такмиче око РАСПОМАМЉЕНИХ СРБА ОДУШЕВЉЕНИХ РЕЗУЛТАТИМА ЕУ-НАТО ДЕМОКРАТИЈЕ!

Такође, откривена је и до сада СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА каква је ИДЕОЛОГИЈА СНС и ко је пише. Сад је ваљда свима свима јасно да се сви ПОЛИТИЧКИ ПОТЕЗИ И ИДЕОЛОГИЈА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ НАЛАЗИ У ГЛАВИ СИНИШЕ ПАВИЋА, А ДА ЈЕ ПРЕТОЧЕНА У СЦЕНАРИО БЕЛЕ ЛАЂЕ!
Све је ту!
И страни амбасадори, и Шојић, Ћирко, Роска.... и разлог зашто је програм СНС на енглеском језику .... као што рече Срећко Шојић „СРПСКИ ЈЕЗИК ЈЕ ПРЕВАЗИЂЕН!“

А сад имамо и ШТРАЈК З ГЛАЂУ.

Неки су покушали да овај Павићевски „Штрајк з глађу ем жеђу“ упореде са штрајком Војислава Шешеља. Само.... ту никакве сличности нема. Или како каже латинска пословица : „Што приличи Јупитеру не приличи волу“

Овај Томин штрајк је упућен уствари према Европској Унији, а порука гласи „ПРИМИТЕ НАС ВЕЋ ЈЕДНОМ!“
И даље .... „ИЗАЋИ ЋЕ ВОЈСИЛАВ ШЕШЕЉ ИЗ ШЕВЕНИНГЕНА, А ОНДА ЋЕ СЕ ОВА ШАРЕНА ЛАЖА, ЗВАНА ЕВРОПСКА УТОПИЈА У СРБИЈИ РАСПАСИ КАО БАЛОН ОД САПУНИЦЕ!“

Neka si ga rekao :super:

А јел то значи да то чувено расписивање може да се догоди и за једно 5-6 година ???

Мис'им, шта ако не добијемо "статус кандидата" (као да је то нешто битно, Турска је кандидат од оснивања Уније ...)
шта се онда дешава ???

Јел то значи да избора више неће ни бити ????

bice sigurno 2052 godine.

Back