Pravi muskarac

То је једна од ствари.
Жене не знају шта хоће, у ствари.
Присуствовао сам брдо разговора што мојих другарица што колегиница, и готово 99 посто је исмевало свог партнера због једне или друге слабости. А да не причамо о томе да ће у првом моменту ту слабост експлоатисати током прве расправе.
Девојке хоће нежног мушкарца до прве кривине, после је млакоња, и фуј.
Зато је увек била јурњава за "лошим момцима" и ово чувено "хоћу да га променим." То наравно је веома успешно, јер женска интуиција...
zato ti odmah nudis lance?

to sta je pravi muskarac pa za to svaka zena ima posebnu definiciju,a ja da se uklapam u svaciju definiciju ne mogu jbg.Vi lepo sutra kad budete imale musku decu vi od njih napravite prave muskarce, jbt sve zele nekog pravog,a ni jedna da napravi pravog muskarca.

Ne znam zasto ali uvek mi je muskarac pomogo u zivotu, kod zena proradi ta neka sueta i uvek se nesto meri... volim ja tu neku musku osobinu " ne korumpiranog uma" zene to nemaju ili brzo devalvira.
Isto,uglavnom biram prijatelje muskarce.
Sa zenama uvek pazis sta ces da kazes i kako,da to ne ode dalje kako ne treba.

Tesko zenama koje misle da je Drakce tip pravog muskarca.Onda stvarno je istina da ih treba tretirati ko stoku da bi te volele.On je po meni samo Drakce seoski ebac.

Ako je stos samo da ih prevaris da odu u krevet s tobom i dobro ih ebes da bi te smatrale kao pravog muskarca i da bi to bio onda super.

Ne znam zasto ali uvek mi je muskarac pomogo u zivotu, kod zena proradi ta neka sueta i uvek se nesto meri... volim ja tu neku musku osobinu " ne korumpiranog uma" zene to nemaju ili brzo devalvira.
Isto,uglavnom biram prijatelje muskarce.
Sa zenama uvek pazis sta ces da kazes i kako,da to ne ode dalje kako ne treba.
Dobro je, ima još poštenih žena koje su spremne da priznaju. :mrgreen:

Ovdje treba imati jasnu sliku da ovakvi muskarci su napravili sve velelepne gradove po cijelom svijetu,nevidljivi heroji.A mnogi i dalje ne prave razliku izmedju muskarca i sirovine.Sirovina je nesposobna za zivot moze imati samo talenat za destrukciju i minus nikako za plus i konstrukciju.Muskarac stvara vrijednosti i pati se da bi svi drugi uzivali.Sirovina ce slupati npr auto a muskarac ce ga popraviti,proizvesti,izumiti.Sirovina ce da klosari na vrhu zgrade a muskarac ce da sagradi tu zgradu

Sirovina ce zenu povesti u svoj auto jer nema svoju imovinu a muskarac ce je dovesti kuci koju je sam sagradio

Muskarac stvara,sirovina unistava a mekusac niti stvara niti unistava

Ako vozis auto pa se pokvari treba li ti muskarac koji to zna da popravi ili neki koji ce da zove majstora,ili ako ti se pokvari bojler u kuci ili masina za ves logicno da ce sposoban muskarac sam naci resenje to da popravi
A ako mi je muž doktor, koji nije baš vešt sa alatom osim sa skalpelom, je l i to znači da on nije pravi muškarac?

Ako vozis auto pa se pokvari treba li ti muskarac koji to zna da popravi ili neki koji ce da zove majstora,ili ako ti se pokvari bojler u kuci ili masina za ves logicno da ce sposoban muskarac sam naci resenje to da popravi

Prilozi

• Screenshot_20241213-145721.png
    Screenshot_20241213-145721.png
    1.016,8 KB · Pregleda: 4
Не постоји ништа право изгледа, ни мушкарци ни жене.

Vojvoda Bojovic iz prvog svetskog rata kroz definiciju toga sta je otadzbina najbolje indirektno definise i sta je muskost

Otadzbina je skup duznosti i obaveza kako u ratu tako i u miru (genijalno)

Ne mozes biti muskarac samo kada ti ide dobro u zivotu i kada ti cvijetaju ruze vec i kada ti ide lose i kada si bolestan,slabasan

Duznosti muske sprovodis svaki nebitno od toga kako se osjecas

Back