andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.310
i za manje.Da ostanete same pocrkale bi od gladi za 6 meseci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i za manje.Da ostanete same pocrkale bi od gladi za 6 meseci
Видим ја, нешто бодеsvrbe.
Зато што не би знале шта им се једе...Da nema muskaraca pocrkale bi od gladi za 6 meseci
https://tenor.com/b2mRO.gifВидим ја, нешто боде
mozda jedna mala pticicaЗато што не би знале шта им се једе...
Рекоше неки, специјалитетmozda jedna mala pticica![]()
mozda jedna mala pticica![]()
Lako je umesiti i ispeci hleb, treba neko da ore, seje, zanje,...Зато што не би знале шта им се једе...
Blago tvojoj zeni ako si joj samo motiku obezbedioLako je umesiti i ispeci hleb, treba neko da ore, seje, zanje,...
Ko je pominjao plakanje? Je l vama slabija strana znači samo plakanje?То је будала. Чим покаже ти страну, постаје одбојан женама. Ако плаче, боље да не постоји.
samo dok usisavaju.Ko je pominjao plakanje? Je l vama slabija strana znači samo plakanje?
postoji samo jedna ispravna definicija,a to je "pravi muskarac je samo onaj koji je moj"Svi bre u fazonu "pravi muškaeac ovo,pravi muškarac ono" kao je to neka velika filozofija i zivotno dostignuće identifikovati sebe kao muškarca a u stvari znam lezbejke sa većim moodyma od 50% cis muškaraca
Javi kad ga nađeš da ga šaljemo na analize,malo seciramo i konačno rešimo tu dilemu xDpostoji samo jedna ispravna definicija,a to je "pravi muskarac je samo onaj koji je moj"![]()
Lik iz videa nosi šljem na glavi, sigurno će mu pomoći ako se strmopizdi sa skele.
Imaš ovakvih puno na groblju.
То је једна од ствари.Ko je pominjao plakanje? Je l vama slabija strana znači samo plakanje?
Zato su i lezbejke, malo bi da ebuSvi bre u fazonu "pravi muškaeac ovo,pravi muškarac ono" kao je to neka velika filozofija i zivotno dostignuće identifikovati sebe kao muškarca a u stvari znam lezbejke sa većim moodyma od 50% cis muškaraca
I nikako da izumru...Vrsta u izumiranju.![]()
nakon sto sam mu dala noz