Pravi muskarac

Ko je pominjao plakanje? Je l vama slabija strana znači samo plakanje?
То је једна од ствари.
Жене не знају шта хоће, у ствари.
Присуствовао сам брдо разговора што мојих другарица што колегиница, и готово 99 посто је исмевало свог партнера због једне или друге слабости. А да не причамо о томе да ће у првом моменту ту слабост експлоатисати током прве расправе.
Девојке хоће нежног мушкарца до прве кривине, после је млакоња, и фуј.
Зато је увек била јурњава за "лошим момцима" и ово чувено "хоћу да га променим." То наравно је веома успешно, јер женска интуиција...

@andjelijaa
IMG_3085.jpeg

Čuj pocrkale bi od gladi da nema muskaraca!?
Mi smo naprednije u svemu. Prije progovorimo, prohodamo, socijalno se prilagodimo, bolje organiziramo život, i nas i vas.
Vi jedino po statističkim podacima prije umrete. Samo ste tu prvi.

Poslednja izmena od moderatora:
Svi misle pravi muskarac je samo onaj koji udovoljava zeni i cini joj zivot laksim a ako nema zenu i ako to ne radi onda nije osim ako ne pomaze zenama dovrovoljno bez obzira da li imao ili ne neku svoju kojoj sluzi.
Naravno ta jedna se tretira posebno od ostale.

Po meni je pravi muskarac svaki koji se prema zenama ponasa kako dolikuje, sa postovanjem i spreman da pomogne koliko je u njegovoj moci.

Dakle pravi muskarac i muskarac bez zene bi bio samo covek ili nesto.

Meni je vece pitanje sta je prava zena?

Ovo iz snimka i uvodnog posta nisu pravi muskarci tj ko svaki su samo sa vecom snagom i misicima...Dzaba on sve to moze sto je svaka cast ako dodje kuci i posle posla se ponasa prema zenama kao prema stokama...

Poslednja izmena:

Back