Pravi forum o pravoslavlju

carica:
Za sve prave pravoslavce postoji forum koji se bavi verskim pitanjima koji me je odusevio.
Odusevio u smislu da na bilo koju vrstu nedoumica vezanih za veru odgovaraju pravi svestenici i psiholozi koji imaju prava obrazlozenja i objasnjenja.Preporucujem !!!!!!!
Adresa je www.forum.ppsc.spc.org.yu

Hvala sestro,ovo ovdje već postaje bolesno...Toliki Bogovi,Djeve Marije....poznavaoci religije.....da već ostavlja mučan utisak na svakoga ko dođe na ovaj forum....Stvarno si Carica... :wink:

FARMACEUT:
carica:
Za sve prave pravoslavce postoji forum koji se bavi verskim pitanjima koji me je odusevio.
Odusevio u smislu da na bilo koju vrstu nedoumica vezanih za veru odgovaraju pravi svestenici i psiholozi koji imaju prava obrazlozenja i objasnjenja.Preporucujem !!!!!!!

Hvala sestro,ovo ovdje već postaje bolesno...Toliki Bogovi,Djeve Marije....poznavaoci religije.....da već ostavlja mučan utisak na svakoga ko dođe na ovaj forum....Stvarno si Carica... :wink:

Jadan farmaceut... :) Od toliko bogova i poznavaoca religije, već mu je muka!
Tako ti je to, pun je svet zla, ljudi koji sami čitaju Bibliju i misle da su nešto razumeli od svega toga :) , sektaša, muslimana, džamija, ateista koji hule, teško je zaista snaći se u svemu tome, zar ne? Da čoveka muka spopadne! Najbolje je sa istomišljenicima, da te glava ne boli!

Није лако бити изложен јересима којекаквих паганских религија укључујући и горде протестанте који "сами читају Библију" а ипак иду у секте да их оне науче у шта да верују - следбеници гуруа секти и њихових људских наука. Ту човек лако изгуби своје смирење, а знамо да се оно тешко стиче. :roll:

MaranAta:
Није лако бити изложен јересима којекаквих паганских религија укључујући и горде протестанте који "сами читају Библију" а ипак иду у секте да их оне науче у шта да верују - следбеници гуруа секти и њихових људских наука. Ту човек лако изгуби своје смирење, а знамо да се оно тешко стиче. :roll:

:?:
Šta je tvoj cilj?
Zašto učestvuješ na forumu?
Jedno te isto pišeš. Do tebe ne dopire što drugi napišu.
"Sami čitaju Bibliju", idu u sekte da im ispiraju mozak... :?: (svako to voli, naravno). I konačno, "tu čovek lako izgubi smirenje" :?: a to smirenje se teško stiče...
Jel mi imamo istu knjigu za osnov naše vere? (Nisi izgleda svestan koliko su tebe izgradile neke druge knjige).

carica:

:D

Bilo bi to prava stvar kada bi svoja obrazlozenja i objasnjenja iznosili na temelju Biblije!

Pozdrav!

:D

Чланои протестантских секти нису свесни свог лицемерја када пишу о томе како "Библију сами читају", а заправо је читају онако како им то секта намеће. Дакле, прво треба да се суоче са истином, да су усвојили људско предање секти, и њиме заменили Свето Предање које је Христос оставио Цркви пре цца. 2000 година. Када упитате било ког члана неке секте, да ли је он сам дошао до доктрина у које верује, па онда проучио преко 30,000 секти, и пронашао ону која у исто то верује, или је почео да одлази у секту, па га они тамо научили у шта да верује, увек ћуте. Јер... оно прво је "чиају Библију сами", а ово друго је испрање мозга у секти. :wink:

FARMACEUT:
carica:

Ljudi, jel ovo hula na Djevu Mariju ili sta je?
Ako ovo nije huljenje na spasiteljicu onda ne znam sta jeste hula!

MaranAta:
Чланои протестантских секти нису свесни свог лицемерја када пишу о томе како "Библију сами читају", а заправо је читају онако како им то секта намеће. Дакле, прво треба да се суоче са истином, да су усвојили људско предање секти, и њиме заменили Свето Предање које је Христос оставио Цркви пре цца. 2000 година. Када упитате било ког члана неке секте, да ли је он сам дошао до доктрина у које верује, па онда проучио преко 30,000 секти, и пронашао ону која у исто то верује, или је почео да одлази у секту, па га они тамо научили у шта да верује, увек ћуте. Јер... оно прво је "чиају Библију сами", а ово друго је испрање мозга у секти. :wink:

...tvoj bog ti kaze ne ubij...da li necesh ubiti zato shto ti tvoj bog kaze ili zato shto tako osecash?

И једно и друго. Када је Господ рекао Аврааму да принесе свога сина на жртву, овај је био спреман да и то уради, јер је Господ тако рекао. Али и зато што је он осећао да треба да слуша Господа који је праведан. :roll:

Back