Pravi azilanti?

Salle Buddha

Ističe se
Poruka
2.184
Posto je prethodnih dana bila aktuelna tema laznih azilanata, mene interesuje sta je to >pravi< azil, i sta neko treba da ispunjava da bi imao pravo na isti? Pritom ne mislim na politicki azil (posto, jel'te, vise nismo totalitarna zemlja... i nema, ili se bar tako cini... surovog politickog progona), vec na azile koje traze (i dobijaju) obicni ljudi... po osnovima samo njima znanim... :D

Jel ima neko upucen? Kakva je procedura dalje?

Posto je prethodnih dana bila aktuelna tema laznih azilanata, mene interesuje sta je to >pravi< azil, i sta neko treba da ispunjava da bi imao pravo na isti? Pritom ne mislim na politicki azil (posto, jel'te, vise nismo totalitarna zemlja... i nema, ili se bar tako cini... surovog politickog progona), vec na azile koje traze (i dobijaju) obicni ljudi... po osnovima samo njima znanim... :D

Jel ima neko upucen? Kakva je procedura dalje?

Па једноставна.Посереш 1000-2000еура прошеташ се до неких од еуропских аеродрома и вратиш се назад...Битно је да визна либерализација функционише.Па и аеродроме су еуропа....знаш како кажу,аеродроми су слика државе.Видео си нешто и врачај се.....

Back