Prave spiskove za oganizovan dolazak u Jagodinu čak i na Kosovu

Danas mi je žena koja radi u državnoj upravi rekla da su im danas pretili da ko sutra ne dođe na posao - dobija otkaz.

Takođe je rečeno da jedino ko ode u Jagodinu, dobija 8 plaćenih sati.

Protiv takvih se borimo, ako neko ne razume.

А онај ко буде на свом месту и уради чак нешто.. Шта њему следује?

Autorska
Firme,preduzeća i mnoge ustanove spremaju narod organizovano da dovedu pred Vučića i pokažu kako je većina naroda za SNS.
PRISILNO DOVODITI ZAPOSLENE U STRAHU DA NE UZGUBE POSAO JE VEĆ ODAVNO OPROBANA i PROVERENA STVAR KOD NAPREDNJAKA.
:hahaha:...kao što je rekao vučić...kažu da su ucjenjeni od SNS a ja ne mogu da utječem da se da otkaz onoj đilasovoj profesorki koja je izvodila maloljetnu djecu na blokadu prometnica.

Latinica. Уобичајено српско писмо :heart:
Da, naravno, jer Srbi pišemo oba pisma i, koliko znam, ta dva pisma su ravnopravna u Srbiji ....Zašto ti to smeta? Lično kada pišem latiničnim pismom se obraćam onim koji slabije poznaju našu ćirilicu i ne želim da se puno muče sa transliteracijom ... I time dokazujem da je moja ruka pružena i onim koji drugačije misle, pod uslovom da su dobronamerni i da žele nešto da nauče ... Nadam se da si i ti među njima ...

Da, naravno, jer Srbi pišemo oba pisma i, koliko znam, ta dva pisma su ravnopravna u Srbiji ....Zašto ti to smeta? Lično kada pišem latiničnim pismom se obraćam onim koji slabije poznaju našu ćirilicu i ne želim da se puno muče sa transliteracijom ... I time dokazujem da je moja ruka pružena i onim koji drugačije misle, pod uslovom da su dobronamerni i da žele nešto da nauče ... Nadam se da si i ti među njima ...

И Косово је по уставу део Србије па Ацо, Мишко и Анчи тамо не могу да присмрде. ;)

Sam je rekao da 20god(koliko je palma bio na celu) nije drzao miting u Jagodini. Najgore stoji ovde. Pre Palme brisao ga Ds. Kao jagodincu bice mi mucno sutra od 17h kada se svakojaki sljam iz cele Srbije koji ga podrzava sakupi ovde. Debeli mu nije davao prilaz iako su koaliciji i u njegovoj stranci opsti animozitet prema avu.Morao da cuti zbog Kolubare. Kako se prica taj novi pokret ce izgleda biti prelazak iz njegove stranke u sns da bi se odrzali na vlasti

А зашто се уопште троше паре данас?!

To pitaj Mariniku i ostale drugosrbijance koji to javno, bez imalo ljudskog stida, izjavljuju ... Nikada, baš nikada, takvi neće da dođu na vlast u Srbiji, jer, hvala Bogu, narod vidi ko je vera, a ko je nevera ...

Наш народ врло често има једну лепу особину..кокошије слепило.

И Косово је по уставу део Србије па Ацо, Мишко и Анчи тамо не могу да присмрде. ;)
Zašto tako naopako i vuglarno? Brate, ti izgaraš iz mržnje, zato što veruješ propagandi i slep si kod očiju ...Ko je KiM, bez i jedne reči, prdao Šiptarima, a ko je taj koji ga vraća u okrilje Srbije? Koliko je otpriznavanja državnosti tz. Kosova bilo za vreme bivše vlasti, a koliko za vreme vlasti Vučića? Zar to nije krucijalni dokaz kome je KiM svetinja, a kome je bila prćija...Nema te fašističke propagande koja može te činjenice obezvrediti i zameniti lažnom naci-propagandom ... Da li ti lično, poštovani prijatelju, veruješ u ono što vidiš ili u ono što ti neko nameće da kao vidiš... Budi obrazovan i informisan, molim te, a ne dresiran i animalan ...

Наш народ в
A ko je to vaš narod kada slediš one koji blokiraju obrazovne ustanove, državne institucije, sveto pismo im je Blokadna kuharica, one kojima Kurti "podvige" čestita, oni koji prizivaju građanski rat u Srbiji, oni koji bi odmah ušli u rat sa našom braćom u Rusiji, oni koji žele da mladost u Srbiji gine, a oni da se baškare po belom svetu, oni kojima je želja da Srbija stane i nestane, oni koji bi, kao krvoločne hijene, Srbiju da rastrgaju ....Da sam na tvom mestu postideo bih se i zamolio Boga i Srbe da mi oproste, a ti čini kako hoćeš ...

A ko je to vaš narod kada slediš one koji blokiraju obrazovne ustanove, državne institucije, sveto pismo im je Blokadna kuharica, one kojima Kurti "podvige" čestita, oni koji prizivaju građanski rat u Srbiji, oni koji bi odmah ušli u rat sa našom braćom u Rusiji, oni koji žele da mladost u Srbiji gine, a oni da se baškare po belom svetu, oni kojima je želja da Srbija stane i nestane, oni koji bi, kao krvoločne hijene, Srbiju da rastrgaju ....Da sam na tvom mestu postideo bih se i zamolio Boga i Srbe da mi oproste, a ti čini kako hoćeš ...

Ја сам за кухање а не за сикиру а ти како ‘оћеш. :ok:

Back