Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 40.620
To sigurnoImam osećaj da će avovsko majmunisanje oko Jagodine dovesti do neprijatnih iznenađenja za avovce. Će da naprave mnogo materijala za Kesića.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sigurnoImam osećaj da će avovsko majmunisanje oko Jagodine dovesti do neprijatnih iznenađenja za avovce. Će da naprave mnogo materijala za Kesića.
Na žalost uspjeće. Spiskovi, držanje na oku, lijepo upakovana prijetnja...Sta kazu ovi na forumu sto rade u drzavnim firmama i institucijama jel ce uspeti da ih ucene da idu sutra za Jagodinu?
Ne ide im to okupljanje bas tako lako, nece ljudi vise ni za pare.Na žalost uspjeće. Spiskovi, držanje na oku, lijepo upakovana prijetnja...
Možda većina i podržava štrajk, studente, ali porodica ovisi o njima, krediti....nije to tako lako.
Kada bi nekim čudom studenti i ostali građani bili u većini, možda bi i skupili hrabrost, ali ne vjerujem. Vidiš da ih skuplja sa svih strana.
Nadam se da je tako. Ako sada ništa ne dovede do promjene još više će da se osile. Važno ne odustajati.Ne ide im to okupljanje bas tako lako, nece ljudi vise ni za pare.
Ima tu i drugačija računica. "Šta ako av uskoro padne, a ja išao na nejgov miting?!"Na žalost uspjeće. Spiskovi, držanje na oku, lijepo upakovana prijetnja...
Možda većina i podržava štrajk, studente, ali porodica ovisi o njima, krediti....nije to tako lako.
Kada bi nekim čudom studenti i ostali građani bili u većini, možda bi i skupili hrabrost, ali ne vjerujem. Vidiš da ih skuplja sa svih strana.
Naravno, u ovakvim situacijama su manje vise svi proracunati.Ima tu i drugačija računica. "Šta ako av uskoro padne, a ja išao na nejgov miting?!"
Pre neku godinu slao je batinaše sa motkama da biju poljoprovrednike u Mačvu, a sada demonstranti zasipaju jajima njegove prostorije i od straha uneređene stranačke aktiviste...
Ima, kod onih koji imaju mozga i koji koriste svaku priliku da se ogrebu za nešto, da ne kažem ukradu, ali imaš stvarno masu ljudi koji mu zaista vjeruju i slijepo gutaju svaku njegovu laž. Ti su veći problem od ovih koristoljubaca. Onaj koji vjeruje u nešto ide do kraja.Ima tu i drugačija računica. "Šta ako av uskoro padne, a ja išao na nejgov miting?!"
Pre neku godinu slao je batinaše sa motkama da biju poljoprovrednike u Mačvu, a sada demonstranti zasipaju jajima njegove prostorije i od straha uneređene stranačke aktiviste...
Pokušali više puta tu stvar i nisu uspeli. I sada ako ne pohapse "napadače" daće argument da su oni sami organizovali napade.
Ti koji veruju su, prema istraživanjima, stariji od 65 godina. Njima je "do kraja" sto metara, eventualno 150.Ima, kod onih koji imaju mozga i koji koriste svaku priliku da se ogrebu za nešto, da ne kažem ukradu, ali imaš stvarno masu ljudi koji mu zaista vjeruju i slijepo gutaju svaku njegovu laž. Ti su veći problem od ovih koristoljubaca. Onaj koji vjeruje u nešto ide do kraja.
Hleb naprednjacki jedes, a na forumu drvlje i kamenje. Stid!?Danas mi je žena koja radi u državnoj upravi rekla da su im danas pretili da ko sutra ne dođe na posao - dobija otkaz.
Takođe je rečeno da jedino ko ode u Jagodinu, dobija 8 plaćenih sati.
Protiv takvih se borimo, ako neko ne razume.
Hleb naprednjacki jedes, a na forumu drvlje i kamenje. Stid!?
Zar ti nije jasno da je partijski zapošljen, a da zaradjuje prodajom državnih resursa za svoj interes, brine o svom dupetu i ne odgovaraju mu promene koje još nisu stigle do njega....čak će ga pustiti u penziju kao "stručnjaka" iako radi protiv Srbije i traži gradjanski rat zameračen još pre 30 godina...Imam audio snimak cele sednice Saveta roditelja, ako si baš toliko nepoverljiv poslaću ti snimak.
Građanski rat huškaju samo ovi koji zarad svog dupeta zavađaju Srbe.
Pa sve Opstinske uprave uglavnom idu. To su oni ugovorci i SNS=ovci.Sta kazu ovi na forumu sto rade u drzavnim firmama i institucijama jel ce uspeti da ih ucene da idu sutra za Jagodinu?
Jeste jeste i više od toga.Casual Observer, da li si ti simpatizer obe vlasti?
Svi koji su bili zaposleni za vreme DOS- a i DS- a su kupili poslove i sada su presli u SNS.Pa sve Opstinske uprave uglavnom idu. To su oni ugovorci i SNS=ovci.
Ne idu jedino oni koji su zaposleni za vreme DOS-a i DS-a.
Idi danas u neku opstinu i videces.
Nije tacno. Ja znam kod mene one koji nisu. I ne moze im niko nista kao stalno zaposlenima.Svi koji su bili zaposleni za vreme DOS- a i DS- a su kupili poslove i sada su presli u SNS.
E pa ja znam koji jesu.Nije tacno. Ja znam kod mene one koji nisu. I ne moze im niko nista kao stalno zaposlenima.
Сад си бацио коску Кртсиним лојалиССтима. Бар ћемо имати извештај са терена.3000 dinara, pljeskavica i litar soka i eto bar stotinak dobrovoljaca
Kaze da ne dolaze sluzbenim kolima,kaze da nece vrsiti presiju da se dolazi,pa odakle mu ideja da smo pomislili da vrsi presiju i preti i placa
jeka dodju...neka ih vodi kao neke budale