Prave spiskove za oganizovan dolazak u Jagodinu čak i na Kosovu

Ideš li u Jagodinu da podržiš nepomenika?
Na kog tačno Nepomenika misliš?
4CB67D78-5DEE-40DD-A0EA-A878242F4FA0.png

6288221E-B29C-4727-B009-0E883A9E34FB.jpeg

CD9D5693-6F16-4295-88CF-32E7D40A243F.jpeg
P

Razumem, međutim takva Neškova propaganda učini da ljudi zaborave da zahvaljujući najodbojnijoj mogućoj ideologiji oni koji stoje iza ovoga uprkos svemu imaju mnogo manju podršku nego AV.

Sve se svodi na to da predodređeni ostanu na čelu opozicije, bez obzira što neprestano gube izbore od ovako nesposobne vlasti.
Mani to. Ideš li u Jagodinu da podržiš žvalara?

Razumem, međutim takva Neškova propaganda učini da ljudi zaborave da zahvaljujući najodbojnijoj mogućoj ideologiji oni koji stoje iza ovoga uprkos svemu imaju mnogo manju podršku nego AV.

Sve se svodi na to da predodređeni ostanu na čelu opozicije, bez obzira što neprestano gube izbore od ovako nesposobne vlasti.
To narod i nervira mnogo,sto se vrte,jedni te isti,a bili na vlasti i nista dobroga nisu uradili,a to donosi malu izlaznost i zato vucko i dobija.Trebaju neki mladji i iskreni da krenu u borbu protiv ovog zla.

Opšta je to pojava. Odziv za Jagodinu je jako mali.

U Smederevskoj Palanci postoji plan samih SNSovaca da se obori predsednik Opštine Nikola Vučen, pa ljudi čak i planski odbijaju da idu, za šta će on posle odgovarati.

Generalno deluje da se klima malcice menja. Sve više i više ljudi shvata da je dobar deo pretnji blef i odbija da ide po komandi odnozgo na Vučićev skup.

Njima je ponizenje da se jave tom narodu,pa imaju posrednike.Tako se osecaju,jer ih ni oni sami ne podnose.Uvlakace svi vole da imaju,ali ne da ih i vole i cene.
ти повереници, не цене ни свог АВ...када зглајзне АВ, напустиће га сви, који су имали било какве користи

To narod i nervira mnogo,sto se vrte,jedni te isti,a bili na vlasti i nista dobroga nisu uradili,a to donosi malu izlaznost i zato vucko i dobija.Trebaju neki mladji i iskreni da krenu u borbu protiv ovog zla.
Naravno, ali Šolak nema namere da takvima da makar i sekund vremena na svojim televizijama, a AV i Đilas su zajednički spustili cenzus da bi što više razbili svaki svoju konkurenciju i sada se ima ovo:

Đilas je inače jedva živo dočekao snižavanje cenzusa na 3%, računa on na predsedničke izbore 2027…
B0EF080E-9438-4574-9737-EA51F18D960D.jpeg

Naravno, ali Šolak nema namere da takvima da makar i sekund vremena na svojim televizijama, a AV i Đilas su zajednički spustili cenzus da bi što više razbili svaki svoju konkurenciju i sada se ima ovo:

Đilas je inače jedva živo dočekao snižavanje cenzusa na 3%, računa on na predsedničke izbore 2027…
Pogledajte prilog 1675574
Najgore je sto to narod ne vidi i nece da vidi i prizna.

Aha, ko nije za to da Sarajevo i Zagreb postavljaju vlast u Srbiji taj je za AV. Ajde oladi.

Ne razumem šta ti je smešno u mojoj objavi. Nisam te optužio ni za šta, već sam ti postavio pitanje.

Pitanje nije provokacija i mislim da sam ga postavio na prilično pristojan način. Štaviše, ne znam kako bih ga postavio da bude još pristojnije.

Moj blizak prijatelj koji radi u poslovnici.

Čekaj, je li ti to stvarno prvi put čuješ sad (nešto što je toliko opšta pojava)?
A eto i moje mačke imaju svojih zahteva: da se na licu mesta pohapse svi koji čuvaju pse.

Ili traži izbore, ili lepo kaži da hoćeš obojenu revoluciju i Čanka i Ješića.

A eto i moje mačke imaju svojih zahteva: da se na licu mesta pohapse svi koji čuvaju pse.

Ili traži izbore, ili lepo kaži da hoćeš obojenu revoluciju i Čanka i Ješića.

Ne kapiram čemu sprdanje?

Šta, hoćeš da ti ovde javno okačim identitet čoveka, da bi posle mogao da se provlači kroz blato? Zašto bih to uradio?

Ne razumem šta ti je smešno u mojoj objavi. Nisam te optužio ni za šta, već sam ti postavio pitanje.

Pitanje nije provokacija i mislim da sam ga postavio na prilično pristojan način. Štaviše, ne znam kako bih ga postavio da bude još pristojnije.
Zahebi.

P.S. Proveri kakvi su sve komentari po YT i Twitter-u, tamo gde nema nikakve politike sajta i gde ne možeš da banuješ jedne a sistematski ignorišeš druge… Saterujete svoju podršku ispod izbornog celzijusa, pomoću svojih prijatelja iz Sarajeva, Zagreba, sa tzv “Kosova”…

Zahebi.

P.S. Proveri kakvi su sve komentari po YT i Twitter-u, tamo gde nema nikakve politike sajta… Saterujete svoju podršku ispod izbornog celzijusa, pomoću svojih prijatelja iz Sarajeva, Zagreba, sa tzv “Kosova”…

Je li postoji neki razlog iz kojeg odbijaš da odgovoriš na pitanje da li si simpatizer ove vlasti?

Back