Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 74.103
Na kog tačno Nepomenika misliš?Ideš li u Jagodinu da podržiš nepomenika?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na kog tačno Nepomenika misliš?Ideš li u Jagodinu da podržiš nepomenika?
Mani to. Ideš li u Jagodinu da podržiš žvalara?Razumem, međutim takva Neškova propaganda učini da ljudi zaborave da zahvaljujući najodbojnijoj mogućoj ideologiji oni koji stoje iza ovoga uprkos svemu imaju mnogo manju podršku nego AV.
Sve se svodi na to da predodređeni ostanu na čelu opozicije, bez obzira što neprestano gube izbore od ovako nesposobne vlasti.
To narod i nervira mnogo,sto se vrte,jedni te isti,a bili na vlasti i nista dobroga nisu uradili,a to donosi malu izlaznost i zato vucko i dobija.Trebaju neki mladji i iskreni da krenu u borbu protiv ovog zla.Razumem, međutim takva Neškova propaganda učini da ljudi zaborave da zahvaljujući najodbojnijoj mogućoj ideologiji oni koji stoje iza ovoga uprkos svemu imaju mnogo manju podršku nego AV.
Sve se svodi na to da predodređeni ostanu na čelu opozicije, bez obzira što neprestano gube izbore od ovako nesposobne vlasti.
Sve njegova braća. Čanak, do nedavo član koalicije na pokrajinskom i gradskom nivou. Dinko-njegov BIA pajtos još od 2008. i čovek na platnom spisku i Đitler, rušitelj opozicijeNa kog tačno Nepomenika misliš?
Pogledajte prilog 1675571
Pogledajte prilog 1675572
Pogledajte prilog 1675573P
Nzm, susedi ne propuštaju priliku, a evo kako izgledaju izvesne zagrebačke studentkinje koje samo prenose iskustva…Državu?
O tome su trebali da razmišljaju lopine iz SNSa kada su pokrali milione eura za renoviranje Ž. stanice u NS.
ти повереници, не цене ни свог АВ...када зглајзне АВ, напустиће га сви, који су имали било какве користиNjima je ponizenje da se jave tom narodu,pa imaju posrednike.Tako se osecaju,jer ih ni oni sami ne podnose.Uvlakace svi vole da imaju,ali ne da ih i vole i cene.
Naravno, ali Šolak nema namere da takvima da makar i sekund vremena na svojim televizijama, a AV i Đilas su zajednički spustili cenzus da bi što više razbili svaki svoju konkurenciju i sada se ima ovo:To narod i nervira mnogo,sto se vrte,jedni te isti,a bili na vlasti i nista dobroga nisu uradili,a to donosi malu izlaznost i zato vucko i dobija.Trebaju neki mladji i iskreni da krenu u borbu protiv ovog zla.
Nzm, susedi ne propuštaju priliku, a evo kako izgledaju izvesne zagrebačke studentkinje koje samo prenose iskustva…
Izvor?Čuo sam da su se u MTS-u, pošto i MTS treba da pošalje određeni broj ljudi za Jagodinu, ljudi doslovno smejali u lice vezano za pozive i pretnje da se mora ići u Jagodinu.
To su ti preletaci i ako dodje do promene,eto njih opet u prvim redovima.ти повереници, не цене ни свог АВ...када зглајзне АВ, напустиће га сви, који су имали било какве користи
Izvor?
Najgore je sto to narod ne vidi i nece da vidi i prizna.Naravno, ali Šolak nema namere da takvima da makar i sekund vremena na svojim televizijama, a AV i Đilas su zajednički spustili cenzus da bi što više razbili svaki svoju konkurenciju i sada se ima ovo:
Đilas je inače jedva živo dočekao snižavanje cenzusa na 3%, računa on na predsedničke izbore 2027…
Pogledajte prilog 1675574
Aha, ko nije za to da Sarajevo i Zagreb postavljaju vlast u Srbiji taj je za AV. Ajde oladi.Casual Observer, da li si ti simpatizer obe vlasti?
Ljudi o politici razmišljaju isto kao i navijači.Najgore je sto to narod ne vidi i nece da vidi i prizna.
Aha, ko nije za to da Sarajevo i Zagreb postavljaju vlast u Srbiji taj je za AV. Ajde oladi.
A eto i moje mačke imaju svojih zahteva: da se na licu mesta pohapse svi koji čuvaju pse.Moj blizak prijatelj koji radi u poslovnici.
Čekaj, je li ti to stvarno prvi put čuješ sad (nešto što je toliko opšta pojava)?
A eto i moje mačke imaju svojih zahteva: da se na licu mesta pohapse svi koji čuvaju pse.
Ili traži izbore, ili lepo kaži da hoćeš obojenu revoluciju i Čanka i Ješića.
Zahebi.Ne razumem šta ti je smešno u mojoj objavi. Nisam te optužio ni za šta, već sam ti postavio pitanje.
Pitanje nije provokacija i mislim da sam ga postavio na prilično pristojan način. Štaviše, ne znam kako bih ga postavio da bude još pristojnije.
Spin. Niko nije tražio ničije ime.Ne kapiram čemu sprdanje?
Šta, hoćeš da ti ovde javno okačim identitet čoveka, da bi posle mogao da se provlači kroz blato?
Verovatno zbog toga ovako paničiteZahebi.
P.S. Proveri kakvi su sve komentari po YT i Twitter-u, tamo gde nema nikakve politike sajta… Saterujete svoju podršku ispod izbornog celzijusa, pomoću svojih prijatelja iz Sarajeva, Zagreba, sa tzv “Kosova”…
Zahebi.
P.S. Proveri kakvi su sve komentari po YT i Twitter-u, tamo gde nema nikakve politike sajta… Saterujete svoju podršku ispod izbornog celzijusa, pomoću svojih prijatelja iz Sarajeva, Zagreba, sa tzv “Kosova”…
Spin. Niko nije tražio ničije ime.