Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 35.289
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaharova rekla da Vučić treba da opstane.
Правда за Дулета, он би сад нешто рекао само да је туAutorska
Firme,preduzeća i mnoge ustanove spremaju narod organizovano da dovedu pred Vučića i pokažu kako je većina naroda za SNS.
PRISILNO DOVODITI ZAPOSLENE U STRAHU DA NE UZGUBE POSAO JE VEĆ ODAVNO OPROBANA i PROVERENA STVAR KOD NAPREDNJAKA.
Bolje je ovako, svi se složimo i možemo da zatvaramo temu.Правда за Дулета, он би сад нешто рекао само да је ту
Državu?Ma za te nas b k,
važno da smo se mi nafatirali, i možemo da rušimo državu.
Ako je podrška razumnim zahtevima studenata isto što i rušenje "države", onda svakako mogu.
Ti treba da naučiš da "država" nije lopovska garnitura na čelu sa Oskarom.
Državu?
Ne treba mi nikakav snimak, jer od takvih ne primam ništa... Ko je od onih koji su na vlasti rekao bilo gde da je u Srbiji već počeo građanski rat? Ko je od vladajućih pokaziva, bilo gde, krvavu ruku, siimbol hamasa? Ko je od vlasti prolio fekalije po instituciji države? Ko je od vlasti javno linčovao policajce? Ko od vlasti oduzima ljudima pravo na kretanje? Ko do vlasti ne dozvoljava da se deca obrazuju?Imam audio snimak cele sednice Saveta roditelja, ako si baš toliko nepoverljiv poslaću ti snimak.
Građanski rat huškaju samo ovi koji zarad svog dupeta zavađaju Srbe.
A da li je nekada drugosrbijancima uspelo da u Prokuplju napune autobus ljudi, koji će u Beogradu da ljudima zabranjuje slobodu kretanja, blokiraju škole i fakultete, pokazuju "krvave" ruke, biju starice, omalovažavaju policiju ...?
Izvor, potvrdio Neško lično.Autorska
Firme,preduzeća i mnoge ustanove spremaju narod organizovano da dovedu pred Vučića i pokažu kako je većina naroda za SNS.
PRISILNO DOVODITI ZAPOSLENE U STRAHU DA NE UZGUBE POSAO JE VEĆ ODAVNO OPROBANA i PROVERENA STVAR KOD NAPREDNJAKA.
Nije, to da, izgleda da je država onaj skup svih zainteresovanih. Direktnodemokratska država?Ako je podrška razumnim zahtevima studenata isto što i rušenje "države", onda svakako mogu.
Ti treba da naučiš da "država" nije lopovska garnitura na čelu sa Oskarom.
Problem je u onima koji ne preduzimaju propisane mere. Progresivna srpska javnost baš nikako nije reagovala na ovo, prema tome…A da li je nekada drugosrbijancima uspelo da u Prokuplju napune autobus ljudi, koji će u Beogradu da ljudima zabranjuje slobodu kretanja, blokiraju škole i fakultete, pokazuju "krvave" ruke, biju starice, omalovažavaju policiju ...?
Navedi mi te "razumne zahteve studenata" koji nisu ispunjeni... Važi?razumnim zahtevima studenata
Zar? Za isto ovakav performans se in The U.S of A slalo na dugogodišnju robiju, doduše Trampov drugi mandat je pokvario plan, a i oni koji su osuđivani su isto tako čvrsto verovali da su u pravu i da rade ono što je apsolutno neophodno.Imam audio snimak cele sednice Saveta roditelja, ako si baš toliko nepoverljiv poslaću ti snimak.
Građanski rat huškaju samo ovi koji zarad svog dupeta zavađaju Srbe.
Šta li bi trebalo sve da se izdešava u Americi, u Los Anđelesu nove evakuacije, još 50,000 ljudi beži pred požarom. Da traže preki sud ili odmah revoluciju?Piše da živi u Rusiji. Znači ne gleda ništa, a nama popuje jer je Zaharova rekla da Vučić treba da opstane.
To nije Zaharova rekla.Piše da živi u Rusiji. Znači ne gleda ništa, a nama popuje jer je Zaharova rekla da Vučić treba da opstane.
Ko zna šta ko ovde smatra za svoju državu…Svet nas uči,
ali mi nismo na nivou da primimo znanje.
Tako su nas učili da ne menjamo pok Slobu,
ali mi nismo kapirali zašto ?!
Nismo shvatali, i sad ne shvatamo
da je za državu najvažnije jedinstvo, i postojanost,
ma kakvo da je uređenje.
Pravedno, nepravedno, sloboda ili autokratija.
Nebitno !
Moramo čuvati svoju državu
i izbegavati bilo kakvu destabilizaciju iste.
E to nikako da ukapiramo ...
Kao sto sam pisao i ranije.Uspevaju samo ucenama da nakupe naroda koliko im treba.Danas mi je žena koja radi u državnoj upravi rekla da su im danas pretili da ko sutra ne dođe na posao - dobija otkaz.
Takođe je rečeno da jedino ko ode u Jagodinu, dobija 8 plaćenih sati.
Protiv takvih se borimo, ako neko ne razume.
pogledaj ovo, kako su naprednjaci organizovani...u svakoj firmi, svakom selu, svakoj ulici, oni imaju svoje poverenike...ti poverenici su produzena ruka glavesina iz Beograda...pritiskaju ljude po drzavnim firmama i tako namaknu broj ljudi///ti poverenici su isto odgovorni za propast Srbije...svesni su sta rade, nisu to sitne prodane duse za 3000 dinaraKao sto sam pisao i ranije.Uspevaju samo ucenama da nakupe naroda koliko im treba.
Na temi se raspravlja o Neškovoj izjavi a u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu mediji ne izveštavaju ni o čemu drugom osim o Srbiji. CNN baš i ne brine…Kao sto sam pisao i ranije.Uspevaju samo ucenama da nakupe naroda koliko im treba.
Njima je ponizenje da se jave tom narodu,pa imaju posrednike.Tako se osecaju,jer ih ni oni sami ne podnose.Uvlakace svi vole da imaju,ali ne da ih i vole i cene.pogledaj ovo, kako su naprednjaci organizovani...u svakoj firmi, svakom selu, svakoj ulici, oni imaju svoje poverenike...ti poverenici su produzena ruka glavesina iz Beograda...pritiskaju ljude po drzavnim firmama i tako namaknu broj ljudi///ti poverenici su isto odgovorni za propast Srbije...svesni su sta rade, nisu to sitne prodane duse za 3000 dinara
Ja sam se nadovezao na sasvim drugi post.Na temi se raspravlja o Neškovoj izjavi a u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu mediji ne izveštavaju ni o čemu drugom osim o Srbiji. CNN baš i ne brine…
Pogledajte prilog 1675568
Kakav uzas ?Autorska
Ideš li u Jagodinu da podržiš nepomenika?"oganizovan" ?![]()
Je li to neka nova reč drugosrbijanaca preuzeta iz blokadne kuharice? Takvih se i rođena majka stidi, ne može očima da ih vidi, jer žele da Srbija stane i nestane ....
Razumem, međutim takva Neškova propaganda učini da ljudi zaborave da zahvaljujući najodbojnijoj mogućoj ideologiji oni koji stoje iza ovoga uprkos svemu imaju mnogo manju podršku nego AV.Ja sam se nadovezao na sasvim drugi post.