Prave spiskove za oganizovan dolazak u Jagodinu čak i na Kosovu

Screenshot_20250123_232223_Reddit.jpg

Zaharova rekla da Vučić treba da opstane.

Svet nas uči,
ali mi nismo na nivou da primimo znanje.

Tako su nas učili da ne menjamo pok Slobu,
ali mi nismo kapirali zašto ?!

Nismo shvatali, i sad ne shvatamo
da je za državu najvažnije jedinstvo, i postojanost,
ma kakvo da je uređenje.

Pravedno, nepravedno, sloboda ili autokratija.
Nebitno !

Moramo čuvati svoju državu
i izbegavati bilo kakvu destabilizaciju iste.

E to nikako da ukapiramo ...

Autorska
Firme,preduzeća i mnoge ustanove spremaju narod organizovano da dovedu pred Vučića i pokažu kako je većina naroda za SNS.
PRISILNO DOVODITI ZAPOSLENE U STRAHU DA NE UZGUBE POSAO JE VEĆ ODAVNO OPROBANA i PROVERENA STVAR KOD NAPREDNJAKA.
Правда за Дулета, он би сад нешто рекао само да је ту

Da, ona i treba da bude nevidljiva
kao policija u letovalištima.

Države su željni jedino oni koji bi da budu vlast !
Kod nas je to rešeno tako
što se penzionerima svaki dan obraća Gospodar preko televizije.

Ebiga, oni su iz ranijih vremena,
i država im ugađa na taj način.

Naravno ima zbunjenih mladih
pa i oni gledaju šta on priča.

Ja ga nikada nisam odslušao duže od minuta.
Ti ?

Imam audio snimak cele sednice Saveta roditelja, ako si baš toliko nepoverljiv poslaću ti snimak.

Građanski rat huškaju samo ovi koji zarad svog dupeta zavađaju Srbe.
Ne treba mi nikakav snimak, jer od takvih ne primam ništa... Ko je od onih koji su na vlasti rekao bilo gde da je u Srbiji već počeo građanski rat? Ko je od vladajućih pokaziva, bilo gde, krvavu ruku, siimbol hamasa? Ko je od vlasti prolio fekalije po instituciji države? Ko je od vlasti javno linčovao policajce? Ko od vlasti oduzima ljudima pravo na kretanje? Ko do vlasti ne dozvoljava da se deca obrazuju?

Autorska
Firme,preduzeća i mnoge ustanove spremaju narod organizovano da dovedu pred Vučića i pokažu kako je većina naroda za SNS.
PRISILNO DOVODITI ZAPOSLENE U STRAHU DA NE UZGUBE POSAO JE VEĆ ODAVNO OPROBANA i PROVERENA STVAR KOD NAPREDNJAKA.
Izvor, potvrdio Neško lično.

Vučiću ne treba bolja podrška od ovoga što ti ovde radiš.

A da li je nekada drugosrbijancima uspelo da u Prokuplju napune autobus ljudi, koji će u Beogradu da ljudima zabranjuje slobodu kretanja, blokiraju škole i fakultete, pokazuju "krvave" ruke, biju starice, omalovažavaju policiju ...?
Problem je u onima koji ne preduzimaju propisane mere. Progresivna srpska javnost baš nikako nije reagovala na ovo, prema tome…

razumnim zahtevima studenata
Navedi mi te "razumne zahteve studenata" koji nisu ispunjeni... Važi?

P.S.

Zahteve ustaške blokadne kuharice i dirigenata obojene revolucije nikada neće biti ispunjeni, a to ti svaki pravi Srbin garantuje životom, jer mi Srbi nikada nisamo podnosili tuđinske gospodare, klanjali se tuđim bogovima i svecima i moljakali za bilo šta ...

Imam audio snimak cele sednice Saveta roditelja, ako si baš toliko nepoverljiv poslaću ti snimak.

Građanski rat huškaju samo ovi koji zarad svog dupeta zavađaju Srbe.
Zar? Za isto ovakav performans se in The U.S of A slalo na dugogodišnju robiju, doduše Trampov drugi mandat je pokvario plan, a i oni koji su osuđivani su isto tako čvrsto verovali da su u pravu i da rade ono što je apsolutno neophodno.

Piše da živi u Rusiji. Znači ne gleda ništa, a nama popuje jer je Zaharova rekla da Vučić treba da opstane.
Šta li bi trebalo sve da se izdešava u Americi, u Los Anđelesu nove evakuacije, još 50,000 ljudi beži pred požarom. Da traže preki sud ili odmah revoluciju? :think:

Ponovo izbio požar u LA, šta sad? Blokirati Njujork?

Piše da živi u Rusiji. Znači ne gleda ništa, a nama popuje jer je Zaharova rekla da Vučić treba da opstane.
To nije Zaharova rekla.
Kad pročitaš celu izjavu Zaharove kaže da podržava volju naroda Srbije odnosno proteste, a za Vučića kaže da je on obojena revolucija.
Još u toj izjavi Zaharova kaže da "privremene institucije samouprave u Prištini" tj.Kurti radi na destabilizaciji u južnoj Srpskoj pokrajini.
Inače ta izjava Zaharove je bila pre NIS-a.
Sad je u vezi NIS-a Lavrov za Vučića rekao da je stao na stranu neprijatelja i izdao saveznika, i pre neki dan su Vučiću u posetu poslali Rusi čoveka koji mu je poručio da se smiri

Svet nas uči,
ali mi nismo na nivou da primimo znanje.

Tako su nas učili da ne menjamo pok Slobu,
ali mi nismo kapirali zašto ?!

Nismo shvatali, i sad ne shvatamo
da je za državu najvažnije jedinstvo, i postojanost,
ma kakvo da je uređenje.

Pravedno, nepravedno, sloboda ili autokratija.
Nebitno !

Moramo čuvati svoju državu
i izbegavati bilo kakvu destabilizaciju iste.

E to nikako da ukapiramo ...
Ko zna šta ko ovde smatra za svoju državu…

Danas mi je žena koja radi u državnoj upravi rekla da su im danas pretili da ko sutra ne dođe na posao - dobija otkaz.

Takođe je rečeno da jedino ko ode u Jagodinu, dobija 8 plaćenih sati.

Protiv takvih se borimo, ako neko ne razume.
Kao sto sam pisao i ranije.Uspevaju samo ucenama da nakupe naroda koliko im treba.

Kao sto sam pisao i ranije.Uspevaju samo ucenama da nakupe naroda koliko im treba.
pogledaj ovo, kako su naprednjaci organizovani...u svakoj firmi, svakom selu, svakoj ulici, oni imaju svoje poverenike...ti poverenici su produzena ruka glavesina iz Beograda...pritiskaju ljude po drzavnim firmama i tako namaknu broj ljudi///ti poverenici su isto odgovorni za propast Srbije...svesni su sta rade, nisu to sitne prodane duse za 3000 dinara

pogledaj ovo, kako su naprednjaci organizovani...u svakoj firmi, svakom selu, svakoj ulici, oni imaju svoje poverenike...ti poverenici su produzena ruka glavesina iz Beograda...pritiskaju ljude po drzavnim firmama i tako namaknu broj ljudi///ti poverenici su isto odgovorni za propast Srbije...svesni su sta rade, nisu to sitne prodane duse za 3000 dinara
Njima je ponizenje da se jave tom narodu,pa imaju posrednike.Tako se osecaju,jer ih ni oni sami ne podnose.Uvlakace svi vole da imaju,ali ne da ih i vole i cene.

Ja sam se nadovezao na sasvim drugi post.
Razumem, međutim takva Neškova propaganda učini da ljudi zaborave da zahvaljujući najodbojnijoj mogućoj ideologiji oni koji stoje iza ovoga uprkos svemu imaju mnogo manju podršku nego AV.

Sve se svodi na to da predodređeni ostanu na čelu opozicije, bez obzira što neprestano gube izbore od ovako nesposobne vlasti.

Back