Prave spiskove za oganizovan dolazak u Jagodinu čak i na Kosovu

Autorska
Firme,preduzeća i mnoge ustanove spremaju narod organizovano da dovedu pred Vučića i pokažu kako je većina naroda za SNS.
PRISILNO DOVODITI ZAPOSLENE U STRAHU DA NE UZGUBE POSAO JE VEĆ ODAVNO OPROBANA i PROVERENA STVAR KOD NAPREDNJAKA.
Iz Jagodine mu neće doći niko. Ne može dobrovoljno da sakupi ni 10 ljudi, nema nikog ko je za njega

Autorska
Firme,preduzeća i mnoge ustanove spremaju narod organizovano da dovedu pred Vučića i pokažu kako je većina naroda za SNS.
PRISILNO DOVODITI ZAPOSLENE U STRAHU DA NE UZGUBE POSAO JE VEĆ ODAVNO OPROBANA i PROVERENA STVAR KOD NAPREDNJAKA.
"oganizovan" ? :hahaha: :pop:

Je li to neka nova reč drugosrbijanaca preuzeta iz blokadne kuharice? Takvih se i rođena majka stidi, ne može očima da ih vidi, jer žele da Srbija stane i nestane ....

Danas mi je žena koja radi u državnoj upravi rekla da su im danas pretili da ko sutra ne dođe na posao - dobija otkaz.

Takođe je rečeno da jedino ko ode u Jagodinu, dobija 8 plaćenih sati.

Protiv takvih se borimo, ako neko ne razume.
Zašto baš toliko providno lažeš? Imaš li ti bilo kakav dokaz za bilo šta što napišeš?

Zar te nije sramota da podržavaš one koji žele da izazovu građanski rat u Srbiji, žele da Srbija stane i da zauvek nestane?

Da li je to normalno upitaj sopstvenu savest, ukoliko je još imaš...

Zašto baš toliko providno lažeš? Imaš li ti bilo kakav dokaz za bilo šta što napišeš?

Zar te nije sramota da podržavaš one koji žele da izazovu građanski rat u Srbiji, žele da Srbija stane i da zauvek nestane?

Previše gledaš Pink i Happy TV, te slične mentalne dijareje.

Koji gradjanski rat, kakve nebuoze...

Autorska

Велики бранилац Србије на Косову, чувар заставе и институција државе Србије тамо добиће аплауз и подршку сутра у Јагодини?!

Iz Jagodine mu neće doći niko. Ne može dobrovoljno da sakupi ni 10 ljudi, nema nikog ko je za njega
Sam je rekao da 20god(koliko je palma bio na celu) nije drzao miting u Jagodini. Najgore stoji ovde. Pre Palme brisao ga Ds. Kao jagodincu bice mi mucno sutra od 17h kada se svakojaki sljam iz cele Srbije koji ga podrzava sakupi ovde. Debeli mu nije davao prilaz iako su koaliciji i u njegovoj stranci opsti animozitet prema avu.Morao da cuti zbog Kolubare. Kako se prica taj novi pokret ce izgleda biti prelazak iz njegove stranke u sns da bi se odrzali na vlasti

Sam je rekao da 20god(koliko je palma bio na celu) nije drzao miting u Jagodini. Najgore stoji ovde. Pre Palme brisao ga Ds. Kao jagodincu bice mi mucno sutra od 17h kada se svakojaki sljam iz cele Srbije koji ga podrzava sakupi ovde. Debeli mu nije davao prilaz iako su koaliciji i u njegovoj stranci opsti animozitet prema avu.Morao da cuti zbog Kolubare. Kako se prica taj novi pokret ce izgleda biti prelazak iz njegove stranke u sns da bi se odrzali na vlasti
Nema Vučić ni 10 pristalica da skupi

Imam audio snimak cele sednice Saveta roditelja, ako si baš toliko nepoverljiv poslaću ti snimak.

Građanski rat huškaju samo ovi koji zarad svog dupeta zavađaju Srbe.

Back