Pravda u Hagu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eremita:
Трибунал у Хагу је веома лоша копија ЦИРКУСА "АДРИЈА",
а судије тог јадног суда су ВЕОМА ЛОШИ ЦИРКУЗАНТИ И КЛОВНОВИ...

бедници...
бедници...
бедници...
:evil: :evil: :evil:
:evil: :evil:
:evil:

... на Бога не мисле... а све што су посрали - ИМА ДА ПОЈЕДУ !!!
АМИН
 
Karla ne spava. Jos neko ce na sud, pa makar i posthumno, mora da se dokaze ideologija i plan srpskog nacionalizma i hegemonizma. I posle Mladica-Mladic. Dakle, jos uvek se raspravlja o podizanju optuznica protiv dole navedenih srpskih "zlocinaca". Nije kraj rapsodije.
Da se podsetimo :D


Ovih dana Haski tribunal najavio je podizanje devet novih optuznica protiv lica Srpske nacionalnosti koji su pocinili nevidjene i strahovite zlocine... Kao potencijalni putnici za Holandiju pominju se sledeći `optuženici`:


1. Car Dušan - zato što se u Srbiji više držao svog, nego zakona o saradnji s Haškim tribunalom.


2. Kraljević Marko - zato što je uprkos interesima međunarodne zajednice orao drumove i tražio kavgu s `Partnerstvom za mir`.


3. Petar Petrović Njegoš - zato što se kao verski poglavar izjašnjavao kao Srbin bez prethodnog referenduma.


4. Karađorđe - zato što je bez saglasnosti Generalne skupštine UN digao ustanak i suprotstavio se Novom svetskom poretku.


5. Vuk Karadžić - zbog ničim neizazvanog opismenjavanja Srba, kao i proterivanja ilahija s vekovnih ognjišta muslimana


6. Gavrilo Princip - zbog dokazane krivice da je atentator, terorista i anarhista, isključivi krivac za Markale.


7. Radomir Putnik - traži se zbog sumnje da je formirao paravojne formacije na Ceru, Kolubari, Srebrenici, Račku...


8. Nikola Tesla - kriv je zato što je u inat, celim i tada Sjedinjenim Američkim Državama, uveo naizmeničnu struju i iznervirao Edisona.


9. Vlade Divac - optužen za genocid nad Indijanom, Jutom i Filadelfijom, kao i za opsadu i bombardovanje Čikaga.Radi pomoći haškim istražiteljima osam od devet lica, na potencijalnoj optužnici se sigurno nalaze u zemlji, mada za Marka Kraljevića nije sigurno, jer dugo nije viđen na beogradskim splavovima i u mehanama. Svedoci se kunu da su Šarca, prateće borbeno vozilo bez kojeg Marko ne izlazi iz kuće, videli parkiranog ispred nedavno za javnost otvorenog luna parka `Karaš` u Topčideru. Što se tiče Vlade Divca, poslednje informacije govore da je teže povređen u sukobu s američkim specijalcima, ali da će rado primiti lekarsku komisiju Haškog tribunala, koja bi procenila zdravstveno stanje i utvrdila da li je u stanju da se brani sa slobode
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top