Pravda u Hagu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pitaju cigu za koga ce da glasa na sledecim izborima..
ciga iz topa - ja cu bre za milosevica!
ali cigo, pa kako ne znas, milosevic nije u zemlji, ne mozes da glasas za njega...

... pa dobro, onda cu za djindjica, on je sigurno u zemlji!

je l ja kaskam odavde iz moskve ili ovaj ne znaju jos svi prisutni :)

Kaskas brate ovaj je stari....A ima stari kad ciga dodje kod Tita i Jovanke kojoj nosi mindjuse na poklon, obezbedjenje ga pretrese i nadje utoku. Pitaju:"Pa sto ce ti to...a ciga, mrtav ladan...s koji moj da joj probusim usi" :lol: :lol: :lol:

Srbima se sudi za Bosnu, Hrvatsku i Kosovo... logično da zbog toga ima više optuženika Srba. Osim toga, Srbi su najbrojniji, tako da... ne možemo porediti babe i žabe.
Ravnopravna ili još komplikovanije, pravedna raspodela se ne može utvrditi prostim prebrojavanjem.

da li ti stvarno misliš da jednom hašimu tačiju nije mesto u hagu?
aliji i franji?
nema pravde u hagu...mogu sve haške sudije i tužioci sa sve celim domaćim nvo sektorom da izvrše harikiri pa me opet neće ubediti, verujem ni ikoga sa makar 3 sive ćelije...

pretpostavljam da bi u toj priči žabe bili Muslimani, a babe Hrvati... a Srbi bi bili Srbi.

Šalu na stranu, ozbiljna sam bila :)
Imam argumente, nisu agrumenti... ajde neka mi neko oslabi koncepciju ako ume :)

Elvin:
da li ti stvarno misliš da jednom hašimu tačiju nije mesto u hagu?
aliji i franji?
nema pravde u hagu...mogu sve haške sudije i tužioci sa sve celim domaćim nvo sektorom da izvrše harikiri pa me opet neće ubediti, verujem ni ikoga sa makar 3 sive ćelije...
Koliko mi je poznato Alija i Franja više nisu na ovom svetu, mogli bi ih tražiti u domenima naučne fantastike. Mislim da svako treba da ide u Hag... evo i ja bih mogla malo. Nisam nikad bila 8-)

Uopšte ne zagovaram teoriju o ispravnosti Haškog suda... ja sam se samo bavila temom i činjenicama koje su nam u njoj objavljene... dala sam jedno logično objašnjenje za takvu sliku. Sada... vama se to možda ne dopada jer je Hag oličenje svega zlog, ali nemojte tako jednostrano.

znaš slobi su napisali optužnicu za mesec dana 1999,a ova dvojica su odapela 2000 i 2001,pa nam posle karla priča kako bi eto i oni bili u hagu samo da su živi...to bih mogao da progutam posle frontalne lobotomije,ovako najn

gde ima volje ima i načina,za pomenuti dvojac nije bilo volje...

ja sam mozda pevac ili krelac, ali hajde da 'dokazem' da jeste olicenje zla u bukvalnom smislu. ne zove se mesto slucajno tako cinicno - hag.
na grckom, hagi_os, ili jos agi_os znaci... ? ko se koristi obrtanjem simbola? a ova rec je najveci simbol u sistemi hriscanstva, cija je osnova sastavljana upravo na ovom jeziku ...

odgovoris, pa onda napravis frazu: hashki sud = ?

e, to je bogohuljenje, valjda, pitajte BL-a ili vec ko zna, ali ja znam da ima samo jedan sveti sud u hriscanstvu. na nebu. a onaj na zemlji sto je bio, sada ga se gnusamo.... i n k v i z i c i j a.

jabuchilo, dezhurni paranoik,

rubrika: zanimljiva T_eografija ;)

Ako se Haški sud (mislim na čitavu instituciju) ponaša kao Bog, onda tvoja kritika ima smisla :D
Ako se ponaša kao svaki drugi sud, onda su ili svi sudovi loši ili je Bog hteo da sudimo.

Imam nekoliko svojih teorija po tom pitanju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back