PRAVA ZENE?!

Mene mrzi sve da citam...

Ali mogu da Vam kazem da je ravnopravnost takva sloboda, i da femkanje i prenemaganje vise ne podnosim. POstoje ljudska i gradjanska prava, kao i lepo vspitanje, kultura ponasanja. Sto bi u ravnopravnomodnosu znacilo, da se ljudi ne samaraju, ne guraju i ne psuju. U neravnopravnom svetu se muskarci tuku, napijaju i varaju zene, a zene su nezne fine i zahvalne sto ovi njih ne tuku ne varaju i ne psuju...

Pa nadjite muskarce koji znaju da postuju drugog coveka, ako u vama kao zeni vide coveka onda mozete da kazete da ste ravnopravne. Iako ce on platiti veceru i otvoriti joj vrata, otpratiti je kuci... To je postovanje zenstvenosti..i ne povredjuje ljudska prava... i nimalao ne prkosi cinjenici da je zena covek koga treba postovati i podrzati...

Isto vazi i za posao...i za platu..i za znanje..i za inteligenciju...a sve je vezano u odnosu za muskarce..i sve je vezano sa nasim stavom prema muskarcima...

Nekada su se zene borile za svoja prava, koja su im zaista bila uskracivana. Danas, na zalost, borci za zenska prava su postala zenska homoseksualna udruzenja, koja po defaultu mrze muskarce i preko ledja heteroseksualnih zena zezaju svet.

pa sad mozhe da shljaka 10h dnevno ali ima mali problem da organizuje brigu oko sitne cheljadi, da rodi koliko bi zhelela i sl... ali ocekuje se da je idealno lepa nasmejana kul i bez celulita. a muskarci ne moraju u vojsku i zato je frustrirana shto su oni sve vishe amebe a sve manje jaki
.. da shljaka u kul super firmi

ne mislim da ne treba da shljak ako hoce ali nekako ne izlazi se u susret u vezi te dve stvari npr materinstvo vs profesija, bar mi se tako cini. da ne pominjemo kucne poslove. za prosecnu zenu ne za tajkunku koja sve placa ili estradnu zvezdu. ili ono samo najjaci opstaju

Back