Prava Srbija- negde izmedju " botova " i "zutih placenika" koliko je takvih?

Koja ste vi Srbija?

• Prva naprednjacka

• Druga gradjanska

• Treca prava

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 41782

Elita
Poruka
19.638
Ja ne znam kao da je neki djavo usao u ljude pa moraju da te gurnu u jednu grupu
ili si:
naprednjak sendvicar bot
ili si
Sorosevac, placenik, NGO, LGBTP
ne postoji mogucnost nikakvog normalnog dijaloga

medjutim meni se cini da ni "Prva" ni "Druga" Srbija nemaju ideju kuda treba da ide Srbija nego nas ebeno zamajavaju dok se bore za vlast

ako niste primetili oni se medjusobno stalno optuzuju za lopovluk a niko nikog ne salje u zatvor , privatizuje se kao da sutra ne postoji, gpd slab, plate slabe i tad i sad

pa je moje pitanje ima li neka treca Srbija sanse da se desi i da dodje na vlast i povede Srbiju sa jasnom vizijom u bolje sutra i ko bi predstavljao lidera takve Srbije?

pa je moje pitanje ima li neka treca Srbija sanse da se desi i da dodje na vlast i povede Srbiju sa jasnom vizijom u bolje sutra i ko bi predstavljao lidera takve Srbije?
Прво треба уклонити и власт и опозицију, на било који начин.
Плашим се да то без извесне количине насиља неће проћи, а да је тако- делимично објашњавају прве реченице твог уписа из отварања теме.
Моје уверење је да је ова држава под меком окупацијом, које већина није потпуно свесна, и учествује у фарси званој "демократија, избори, ми смо бољи од горих" и томе сличне самообмане.
Овде је поштен и нормалан свет, а при том и упућен у политичке игре и разуме их- остао са стране, и не жели да учествује у "игроказу".
Сад чекамо да се и овај "спорокапирајући" свет засити искуства "разбијеног чела" и схвати да му је у интересу да заћути и помири се са чињеницом да треба да пусти испред себе паметније, пре него што пропадне све.

Ja ne znam kao da je neki djavo usao u ljude pa moraju da te gurnu u jednu grupu
ili si:
naprednjak sendvicar bot
ili si

medjutim meni se cini da ni "Prva" ni "Druga" Srbija nemaju ideju kuda treba da ide Srbija nego nas ebeno zamajavaju dok se bore za vlast

ako niste primetili oni se medjusobno stalno optuzuju za lopovluk a niko nikog ne salje u zatvor , privatizuje se kao da sutra ne postoji, gpd slab, plate slabe i tad i sad

Pa evo Vucic ti je i naprednjak i Sorosevac. 2 u 1

Прво треба уклонити и власт и опозицију, на било који начин.
Плашим се да то без извесне количине насиља неће проћи, а да је тако- делимично објашњавају прве реченице твог уписа из отварања теме.
Моје уверење је да је ова држава под меком окупацијом, које већина није потпуно свесна, и учествује у фарси званој "демократија, избори, ми смо бољи од горих" и томе сличне самообмане.
Овде је поштен и нормалан свет, а при том и упућен у политичке игре и разуме их- остао са стране, и не жели да учествује у "игроказу".
Сад чекамо да се и овај "спорокапирајући" свет засити искуства "разбијеног чела" и схвати да му је у интересу да заћути и помири се са чињеницом да треба да пусти испред себе паметније, пре него што пропадне све.

ja ne verujem da bi takav svet usao u bilo kakvu vrstu nasilne borbe
veliki deo tog sveta ja otisao preko jer trazi svoj nacin da zaradi za sebe i svoju porodicu a nece da pravi revolucije

eventualno nasilnog moze biti izmedju prve i druge Srbije jer su obe bahate i nevaspitane a da to stalno onom drugo nabijaju na nos

ja ne bih volela nikakvu novu revoluciju u kojoj bi "druga Srbija" opet krenula da divlja i dodje nasilno na vlast
jer su tu prosto vec ebeno bili 8 ebenih godina
I MORAMO da prekinemo sa tim autodestruktivnim ponasanjem

MENI SAMO NIJE JASNO KAKO NORMALAN POSTEN SVET MOZE DA STANE UZ OVAKVU VLAST ILI JOS GORE UZ OVAKVU OPOZICIJU

- - - - - - - - - -

i sta s tim?

i kune se u putina koji je dao azil miri markovic sa sve ukradenim parama koje je iznela iz zemlje, a dao ga i karicu koga je na kraju opet vucic pomilovao
jeboludzbunjenog, a narod veruje u pravoslavlje iza kojeg se svi ovi sto unistise srbiju zakanjaju

ili si:
naprednjak sendvicar bot
ili si

Ако ниси за жутаре или напредне жутаре, буди спреман на увреде и прозивке. Занимљиво, барем овде на форуму су оригиналне жутаре агресивније у комуникацији.
Тренутно нема никог нормалног а не да има визију за боље.

Ако ниси за жутаре или напредне жутаре, буди спреман на увреде и прозивке. Занимљиво, барем овде на форуму су оригиналне жутаре агресивније у комуникацији.
Тренутно нема никог нормалног а не да има визију за боље.

ovo se slazem
nema tog naprednjackog bota koji je strastveniji od bota zutaca bar na ovom forumu
i samo se napadaju naprednjaci a zutaci imaju mnogo gore botove

evo i sad ce da me napadnu da sam naprednjak

- - - - - - - - - -

Pa čim imaš sve zube odmah si Žutara.

To je ono što Radikale Boli.

pa oni jadni ljudi sto protestvuju ne izgledaju kao da imaju sve zube a zato njihovi lideri lep beo osmeh
zao mi tog namagarcenog sveta

arco
ja ne verujem da bi takav svet usao u bilo kakvu vrstu nasilne borbe
Дешавало се, а и дешава се; ево, тренутно у Француској; просто- прекипи људима.

veliki deo tog sveta ja otisao preko jer trazi svoj nacin da zaradi za sebe i svoju porodicu a nece da pravi revolucije
Да, само се такви овде ретко јављају. Гледају своја посла, и не навијају ни за "власт", ни за "опозицију", који су, у суштини- само фаланге исте армије; окупациони намесници, гаулајтери западних интереса, мање или више.

eventualno nasilnog moze biti izmedju prve i druge Srbije jer su obe bahate i nevaspitane a da to stalno onom drugo nabijaju na nos
Није немогућ сценарио, али сумњам- газда би их "умирио". Сви ови "сукоби" су само борба за љубав газде.

ja ne bih volela nikakvu novu revoluciju u kojoj bi "druga Srbija" opet krenula da divlja i dodje nasilno na vlast
jer su tu prosto vec ebeno bili 8 ebenih godina
I MORAMO da prekinemo sa tim autodestruktivnim ponasanjem
Нико то не прижељкује, али- бојим се да је одлагање "скупља" варијанта. Штета расте са одлагањем.

MENI SAMO NIJE JASNO KAKO NORMALAN POSTEN SVET MOZE DA STANE UZ OVAKVU VLAST ILI JOS GORE UZ OVAKVU OPOZICIJU
Из незнања, несхватања, наивности, уз замор од беде, безнађа, очаја, неразумевања шта се заиста догађа.
Ево, ја овде већ дуго покушавам да објасним неке моменте, са којима сам упознат, али- или ја не умем да објасним, или они неће или не могу да схвате.
Помаци су минимални.

ili si:
naprednjak sendvicar bot
ili si

Ima neka grupa na FB u kojoj su članovi stanovnici mog grada. Raspravlja se tako o nekim aktuelnostima iz grada i tako to. Pre neko objavio spisak SNS botova iz našeg grada i neka njihova bodovanja, pa slike, profile na FB, to u glavnom mlađe žene koje rade u opštinskoj upravi. A mali grad, svi se znaju. 'bem li ti kad je krenula rasprava, pretnje, svađa, haos... Brate mili, pa to je cirkus ceo. Hteo sam da snimim skrinšotove i da vam okačim ovde jer ono stvarno treba videti. Ono je muka jedna i tuga koliko se ljudi mrze i dokle to ide. Ja više ne znam ko je gori, ovi što su za Vučića ili ovi što su protiv njega.

Ima neka grupa na FB u kojoj su članovi stanovnici mog grada. Raspravlja se tako o nekim aktuelnostima iz grada i tako to. Pre neko objavio spisak SNS botova iz našeg grada i neka njihova bodovanja, pa slike, profile na FB, to u glavnom mlađe žene koje rade u opštinskoj upravi. A mali grad, svi se znaju. 'bem li ti kad je krenula rasprava, pretnje, svađa, haos... Brate mili, pa to je cirkus ceo. Hteo sam da snimim skrinšotove i da vam okačim ovde jer ono stvarno treba videti. Ono je muka jedna i tuga koliko se ljudi mrze i dokle to ide. Ja više ne znam ko je gori, ovi što su za Vučića ili ovi što su protiv njega.

ajde slikaj i okaci ovde
zamagli imena

kod mene u okolini svi apoliticni
imam samo jednu drugaricu na fejsu koja kaci slike naprednjackih skupova
i jednog ujaka koji je propao od kad su zutaci pali pa ne moze vise da krade pa je sad 1 od 5 miliona:mrgreen:

ili si:
naprednjak sendvicar bot
ili si

]

Vucic i naprednjaci rade za Sorosa

Soros kad je dolazio u BGD nije se sastao sa opozicijom nego sa Vucicem

U Srbiji postoje Srbi lojalni patriotski nastrojeni gradjani koji su opozicija i krezavi naprednjaci koje kontrolise Soros

Podela na DS i SNS ne postoji jer je Boris Tadic sa Mikijem Rakicem i Vucicem spojio radikale preletace i DS lopove

Ko to ne zna, taj ne poznaje politicku scenu Srbije ni malo

Vucic i naprednjaci rade za Sorosa

Soros kad je dolazio u BGD nije se sastao sa opozicijom nego sa Vucicem

U Srbiji postoje Srbi lojalni patriotski nastrojeni gradjani koji su opozicija i krezavi naprednjaci koje kontrolise Soros

Podela na DS i SNS ne postoji jer je Boris Tadic sa Mikijem Rakicem i Vucicem spojio radikale preletace i DS lopove

Ko to ne zna, taj ne poznaje politicku scenu Srbije ni malo

dobro ajde znas sta je sustina podele

a sad mi kazi da DOS i ova opozicija nisu nikad primali pare od stranaca
pa ko ih je trenirao po Madjarskama i slicno
nije sigurno Patrijarh Pavle
poslusaj malo "Svedoke petooktobarske revolucije" u raznim emisijama ne da su imali veze sa Britancima i Amerikancima nego s ponosom pricaju o tim vecerama i sastancima

ili si:
naprednjak sendvicar bot
ili si

Na zalost, drzavni neprijatelji u vidu "Srba" danas vode jako agresivnu politiku u cilju rusenja drzave,.....svakog ko je protiv rusenja drzave i prolivanja krvi na srpskim trotoarima nazivaju botom i sendvicarom i pripremaju mu vesala,........nec to tako moci druze, nece.

dobro ajde znas sta je sustina podele

a sad mi kazi da DOS i ova opozicija nisu nikad primali pare od stranaca
pa ko ih je trenirao po Madjarskama i slicno
nije sigurno Patrijarh Pavle
poslusaj malo "Svedoke petooktobarske revolucije" u raznim emisijama ne da su imali veze sa Britancima i Amerikancima nego s ponosom pricaju o tim vecerama i sastancima

Još uvek su u vlasti i to na nikad jačim pozicijama. Upravo takvi su danas u ekspanziji.

Najgore je što podele postoje,, žuti, crveni, beli, partizani, četnici, naprednjaci....itd.

Moje je mišljenje, da bi se sve to prevazišlo i da bi unromalili situaciju u državi, bez bilo kakvih podela, 1 srbijanci, 2 drbijanci, 3 srbijanci. Dovoljno je samo poštovati zakon i ustav, koji već imamo. Jer od svih nabrojanih pdoela niko ne poštuje zakon i usatv i svi prebacuju krivicu jedni na druge.

Ovih meseci traju protesti u Srbiji, ono čemu se ja nadam od tih protesta da će svi političari koji su se ogrezli u vlasti u zadnjih 30 godina, morati da odgovaraju pred sudom. Onaj koji bude nevin dodeliti mu orden. A onaj koji nije nevin, zatvor, oduzimanje imovine koja nije dokazana...itd.

ajde slikaj i okaci ovde
zamagli imena

kod mene u okolini svi apoliticni
imam samo jednu drugaricu na fejsu koja kaci slike naprednjackih skupova
i jednog ujaka koji je propao od kad su zutaci pali pa ne moze vise da krade pa je sad 1 od 5 miliona:mrgreen:

Pošteno da ti kažem, mnogo mi to komplikovano pogotovo što se i u komentarima pominju dosta imena i neke lične stvari, imalo bi tu baš posla dok se sve to obradi, pogotovo preko telefona. Ma bruka i sramota! Kažem, ono narod treba da vidi dokle se došlo sa tom mržnjom a sa druge strane, živa je sramota da neko ono vidi rekao bi, kod ovih tamo gore nego u Damasku.

Back