Feanor the elf king
Aktivan član
- Poruka
- 1.984
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista ne uspeva...Feanor the elf king::wink:
Damn...Feanor the elf king::wink: izgleda da ne...
He he :wink:tirionelf:Damn...Feanor the elf king::wink: izgleda da ne...![]()
:wink:
Ti si u drugom nastavku, tu sam ubacio malo akcije, ima da vidis sta se zove obrt :wink:Feanor the elf king:
Sjajno. Jedva cekam nastavak!![]()
Kao sto rekoh, jedva cekam!ender:Ti si u drugom nastavku, tu sam ubacio malo akcije, ima da vidis sta se zove obrt :wink:Feanor the elf king:
Akcije?!? :shock:Feanor the elf king:Kao sto rekoh, jedva cekam!ender:Ti si u drugom nastavku, tu sam ubacio malo akcije, ima da vidis sta se zove obrt :wink:Feanor the elf king:
![]()
ops:Naravno da ne smeta, svako je dobro dosao, ako si procitao price od ranije mozes da izaberes sam neku pa da nastavisGalathilien:Ne smeta vam ako vam se i ja pridruzim?ops:

Samo da napomenem, ja sam zensko...ender:Naravno da ne smeta, svako je dobro dosao, ako si procitao price od ranije mozes da izaberes sam neku pa da nastavisGalathilien:Ne smeta vam ako vam se i ja pridruzim?ops:
![]()
Galathilien:Samo da napomenem, ja sam zensko...![]()
ops: nisam znaoSamo pusti masti na volju videces kako se prica sama pise :wink: . Onda sa nestrpljenjem cekam tvoju pricu, a sto se mene tice videcu da napisem nastavak price koju sam zapoceo, stvarno bi bio redGalathilien:Sto se tice price, ok, pokusacu nesto da smislim ovih dana... Svaka vam cast! Stvarno ste genijalci kada imate onakve ideje... Hehe, patuljcica, heeheh
Vazi, pokusacu nesto da smislim, ali mislim da nece biti gotovo do sutra... Hocete li nastavljati rp na lord temi?ender:Galathilien:Samo da napomenem, ja sam zensko...![]()
Ja se stvarno izvinjavamops: nisam znao
Ma nema problema... :wink:
Samo pusti masti na volju videces kako se prica sama pise :wink: . Onda sa nestrpljenjem cekam tvoju pricu, a sto se mene tice videcu da napisem nastavak price koju sam zapoceo, stvarno bi bio redGalathilien:Sto se tice price, ok, pokusacu nesto da smislim ovih dana... Svaka vam cast! Stvarno ste genijalci kada imate onakve ideje... Hehe, patuljcica, heeheh![]()
ops: Ne bi bilo lose da isprepletamo pricu i heroje, jer imas neku ideju kako bi razvijala svoju junakinju? 
Jel mozda razmisljas da nam se pridruzis? :wink:joGooOOD:interesantno 8)
Stvarno cu se potruditi da sutra bude gotov, pozdrav za tebe i pozdravi feanoraGalathilien:Svidela ti se?
E bas mi je drago. Mislila sam da nece biti bas dobro... Pa, nemam neku odredjenu ideju. Samo sam za promenu uzela jednog lika koji je ljudskog roda... Mozda bi dalje trebala da ide na sever da traga za vilenjacima kako bi se pridruzila borbi... Ali sacekacu tvoj nastavak da vidim...
PS. Feanor je rekao da ce doci ovih dana da se javi... Nije imao vremena da pise bilo kakav rp. I da, rekao je opet da pozdravim tebe i tiriona
Odo ja, pa se cujemo veceras (nadam se)![]()