Prava prica o Prstenu

• Začetnik teme Začetnik teme ender
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:lol:
Hehehe, dakle sjajni ste! Svaka vam cast!
Ja ne bih da vam se pridruzujem, i samim tim unizavam vasu pricu mojim pisarijama. Stvarno ste carevi! Ovo treba objaviti. ehehe

Sto se tice rp-a, za tri dana cu se javiti u vezi toga. Za koji sat putujem u Bosnu, tako da ne mogu nista sada da pisem preterano... Pozdrav, i samo nastavite! Jedva cekam!
:lol: hhehehe, patuljcica :lol: hehehe

Feanor the elf king:
:lol:
Hehehe, dakle sjajni ste! Svaka vam cast!
Ja ne bih da vam se pridruzujem, i samim tim unizavam vasu pricu mojim pisarijama. Stvarno ste carevi! Ovo treba objaviti. ehehe

Sto se tice rp-a, za tri dana cu se javiti u vezi toga. Za koji sat putujem u Bosnu, tako da ne mogu nista sada da pisem preterano... Pozdrav, i samo nastavite! Jedva cekam!
:lol: hhehehe, patuljcica :lol: hehehe
Hvala! Mada je "neko" mislio da ces nas pobiti zbog ovakvog bogohuljenja... :oops:
Kako to mislis da nam se ne pridruzis :shock: ?!? Unizavati pricu...prosto nemoguce. Uostalom, to je krajnji cilj... :twisted: (ili mozda ne zelis da sa nama podelis tvoju knjizevnu strucnost :? ...znam sta si radio prosle skolske godine... :lol: )
Poz! :wink:

tirionelf:
Hvala! Mada je "neko" mislio da ces nas pobiti zbog ovakvog bogohuljenja... :oops:
"Neko" jeste mislio treba nas sve spaliti zbog ovoga :wink:
tirionelf:
Unizavati pricu...prosto nemoguce. Uostalom, to je krajnji cilj... :twisted: (ili mozda ne zelis da sa nama podelis tvoju knjizevnu strucnost :? ...znam sta si radio prosle skolske godine... :lol: )
A ja sam mislio da ovde pricu uzdizemo na visi nivo :cry:

ender:
tirionelf:
"Neko" jeste mislio treba nas sve spaliti zbog ovoga :wink:
Pa "neko" i rekoh...mislim, taj "neko" moze biti svako ili bi to mogao biti i "svako"... :?
ender:
tirionelf:
Unizavati pricu...prosto nemoguce. Uostalom, to je krajnji cilj... :twisted: (ili mozda ne zelis da sa nama podelis tvoju knjizevnu strucnost :? ...znam sta si radio prosle skolske godine... :lol: )

A ja sam mislio da ovde pricu uzdizemo na visi nivo :cry:
Pa podizemo na visi nivo...ako brojcanu vrednost naseg doprinosa matematicki izrazimo kao apsolutnu vrednost, onda smo na istom nivou sa Tolkinom... :twisted: :wink:
Ali, samo ako se gleda apsolutna vrednost! :P

Back