ender
Primećen član
- Poruka
- 628
Ma sta se bojis, i ti imas dobar stil, znas sta bi ti sada Sauron rekao: 'oslobodi zver koja cuci u tebi' :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hhehehe, patuljcica
heheheHvala! Mada je "neko" mislio da ces nas pobiti zbog ovakvog bogohuljenja...Feanor the elf king:![]()
Hehehe, dakle sjajni ste! Svaka vam cast!
Ja ne bih da vam se pridruzujem, i samim tim unizavam vasu pricu mojim pisarijama. Stvarno ste carevi! Ovo treba objaviti. ehehe
Sto se tice rp-a, za tri dana cu se javiti u vezi toga. Za koji sat putujem u Bosnu, tako da ne mogu nista sada da pisem preterano... Pozdrav, i samo nastavite! Jedva cekam!
hhehehe, patuljcica
hehehe
ops:
)"Neko" jeste mislio treba nas sve spaliti zbog ovoga :wink:tirionelf:Hvala! Mada je "neko" mislio da ces nas pobiti zbog ovakvog bogohuljenja...ops:
A ja sam mislio da ovde pricu uzdizemo na visi nivotirionelf:Unizavati pricu...prosto nemoguce. Uostalom, to je krajnji cilj...(ili mozda ne zelis da sa nama podelis tvoju knjizevnu strucnost :? ...znam sta si radio prosle skolske godine...
)
Poz! :wink:

Pa "neko" i rekoh...mislim, taj "neko" moze biti svako ili bi to mogao biti i "svako"... :?ender:"Neko" jeste mislio treba nas sve spaliti zbog ovoga :wink:tirionelf:Hvala! Mada je "neko" mislio da ces nas pobiti zbog ovakvog bogohuljenja...ops:
Pa podizemo na visi nivo...ako brojcanu vrednost naseg doprinosa matematicki izrazimo kao apsolutnu vrednost, onda smo na istom nivou sa Tolkinom...ender:tirionelf:Unizavati pricu...prosto nemoguce. Uostalom, to je krajnji cilj...(ili mozda ne zelis da sa nama podelis tvoju knjizevnu strucnost :? ...znam sta si radio prosle skolske godine...
)
Poz! :wink:
A ja sam mislio da ovde pricu uzdizemo na visi nivo![]()

:wink:ender:Hehehe apsolutna vrednost![]()
|= 
Sta sad uradih :shock: ?!? Sta?!? Sta?!? Sta?!?ender:E tirione dao si mi ideju za pricu i ima da te ubacim za "kaznu" u nju :wink: Napisacu je do sutra, ali necce imati veze sa nasim pricama, tu jos cekam tebe da nastavis![]()
ili nastavi dok ja uhvatim malo vremena...Endi?!?CFI:Endi bas su ti cool ove pricice
-poz od brutalka![]()
zato sto je to neophodno i to tako ide :wink:by_the_moon:ma najjace da su mu kul pricice...
On je totalno lud kad trosi vreme uzalud pisusi one fantasticne gluposti...
a sto CFi brutalko???
Ja lud sad ces ti da vidis boboCFI:zato sto je to neophodno i to tako ide :wink:by_the_moon:ma najjace da su mu kul pricice...
On je totalno lud kad trosi vreme uzalud pisusi one fantasticne gluposti...
a sto CFi brutalko???
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee :wink:tirionelf:Endi?!?CFI:Endi bas su ti cool ove pricice
-poz od brutalka![]()
![]()
Ako ja sada dobijem inspiraciju za pisanje pricica...![]()
ender:Neeeeeeeeeeeeeeeeeee :wink:tirionelf:Endi?!?CFI:Endi bas su ti cool ove pricice
-poz od brutalka![]()
![]()
Ako ja sada dobijem inspiraciju za pisanje pricica...![]()
Yeees?!?Feanor the elf king:
You dont wanna know... :wink:tirionelf:Yeees?!?Feanor the elf king:![]()
Oh, yes I do!Feanor the elf king:You dont wanna know... :wink:tirionelf:Yeees?!?Feanor the elf king:![]()
Nope, i dont think so...tirionelf:Oh, yes I do!Feanor the elf king:You dont wanna know... :wink:tirionelf:Yeees?!?Feanor the elf king:![]()
![]()