rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
sta mislite vi, da li ima neka ljubav sto je postojana kao kuca pored magistrale koja, uprkos svim vibracijama izazvanim autima i kamionima na magistrali, i dalje stameno stoji?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuća ili kuca?sta mislite vi, da li ima neka ljubav sto je postojana kao kuca pored magistrale koja, uprkos svim vibracijama izazvanim autima i kamionima na magistrali, i dalje stameno stoji?
Da, ali mora fasada da joj se održava.
pa, ja mislim da je kuci lakse... zato sto, ako stavis armaturu dvanaesticu, moze da te zastiti od zemljotresa jacine 3, [SIZE="3"]rihterove[/SIZE] skale... a kuci, pored magistrale, je malo teze, zbog svakodnevnih vibracija izazvanih prolaskom velikih, modernih kamioni... ljubav je nesto drugo... ljubav je krhka...
pa, ja mislim da je kuci lakse... zato sto, ako stavis armaturu dvanaesticu, moze da te zastiti od zemljotresa jacine 3, rihterove skale... a kuci, pored magistrale, je malo teze, zbog svakodnevnih vibracija izazvanih prolaskom velikih, modernih kamioni... ljubav je nesto drugo... ljubav je krhka...
pre bih rekla temelji...
šta i da spolja izgleda očuvano i postojano, a iznutra ispucala?
ili te trajne ljubavi jesu samo spolja tako očuvane, trajne?
sad sam se zamislila nad ovom tvojom konotacijjom... :?
Slušaj ti mene, ja sam građevinac,
temelj se jednom napravi kao osnova za ostatak objekta (ljubavi, života, posla...), ostalo ti spada posle završetka radova u domena održavanja ili što bi danas fensi rekli facility managemanta.
odvojen sam ja od pameti, daaaavno, a za 'ebiga ima više tumačenja... Priklanjam se greškoj, oko sokoličinonisi stavio kvacicu na pocetku reci "ebiga" i to, sto si ti hteo da kazes, se pise odvojeno...
A je l' to Matija rek'o ljubav ljubavska, ili tračaratintica polaže prava na ®?o daaa, ima takva nekakva ljubav ljubavska
oseti ona vetrove
i bude joj malo hladno
ali ne mrda, malo joj samo budu hladni zidovi, ali ona je i dalje tu gde je
A podzemne vode na koje nisi računao???