Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 28.168
Ne znam što bi rekao.
Utjehu pronalazim u reinkarnaciji, pa valjda će se jednom poklopiti.
Utjehu pronalazim u reinkarnaciji, pa valjda će se jednom poklopiti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam nekoliko žena koje nakon smrti muževa nisu htele da se preudaju nikada
Ne reklamiram, samo kažem ima takvih
A kosu farbaju…ma idi
U ridje...
A kosu farbaju…ma idi
Kako bi svet bio lepše mesto bez vas bolesnih u glavi koji jedva čekate da svakog ko radi nešto što vi ne biste brže-bolje okarakterišete bolesnim u glavi.i to je bolest u glavi..umrli im muževi i one zaboga iz velike ljubavi prema njima nece da se preudaju
A zasto je to cudno?Znam nekoliko žena koje nakon smrti muževa nisu htele da se preudaju nikada
Nije čudno, samo kažem da ih ima koje ne traže zamenu. Ono što su imale im je dosta za ovaj život.A zasto je to cudno?
Da li brak postovecujes sa ozbiljnom vezom?Nije čudno, samo kažem da ih ima koje ne traže zamenu. Ono što su imale im je dosta za ovaj život.
Nekima jeste. Gledaj one sa po 5-6 brakovaDa li brak postovecujes sa ozbiljnom vezom?
Cuj zamenu? Pa nije osoba sijalica da je samo - zamenis!
Tema je "Prava ljubav". One mi nekako tu ne spadaju.Nekima jeste. Gledaj one sa po 5-6 brakova
pa dobro, tema je malo skrenula sa kolosekaTema je "Prava ljubav". One mi nekako tu ne spadaju.
koju osudu?Nije prvi put da procitam ili cujem osudu na ovu temu.
Znam nekoliko žena koje nakon smrti muževa nisu htele da se preudaju nikada
koju osudu?
Ne, nije osuda. Čisto konstatacija. I ujedno, potpuno ih razumem i podržavam.Ovu.
Kao da je to nešto neobično i sebično. Sve više stičem utisak da su muškarci ti koji najviše čeznu za brakom, naročito u zrelijim godinama. Kao da ne mogu da žive sami.
Kada čuju odgovor da žena ne želi da se uda (iz bilo kog razloga) onda joj zakrpe kojekakve epitete. Ko je tu sada sebičan?
ma znam da ima takvih ali to je ponašanje žene vezano za prošli vek. danas ćeš teško sresti ženu koja posvećuje ostatak životnja patnji.Ne reklamiram, samo kažem ima takvih
gledala sam film, "Tegla ajvara"
igra Sergej Četkovič i Nataša ninkovič oni su kao bračni par
majku Ntaše Ninković ihra Vesna Čišpčić
i ona je svuda sa sobom nosila urnu svog pokojnog muža
Otkud cerki cerka ako se nije udavala nikad?Bogami ukrtela, ona i ne zna da više nije živa, pa se šetka londonom i slučajno je videli....
Ništa čudno, znam bakicu od 90 koja neće da se uda još od kada se razvela pre 50 godina. Verovatno bi ga još čekala na putiću da je živ.
Doduše ni ćerka neće da se uda već 30 godina, a unuka....ni ona neće da se uda...luda kuća...
Šalim se, ali to jeste ljubav i ljude i ne primetiš da žive u svom svetu sa nekim pokojnicima...
ovo shvatam kao budalaštinu zlobne bake, koja se inače zalaže za sex bez obaveza, osim kada treba da iskaže androgeni stav....Otkud cerki cerka ako se nije udavala nikad?
Pod udajom se podrazumeva svaki oblik suzivota sa partnerom, bez obzira na papir
Sto znaci da su sve tri generacije itekako imale ljubavi i partnere u zivotu, cim imaju decu
Sto znaci da lupetas zarad ciste mizoginije
Pa??? Jel to negde piše da je obavezno preudati se?Znam nekoliko žena koje nakon smrti muževa nisu htele da se preudaju nikada
Već sam napisao da moj komentar nije osuda niti spuštanje već jednostavno konstatacija.Pa??? Jel to negde piše da je obavezno preudati se?
Taman se rešile jednog starčekanje pa treba drugog odmah na grbaču navući, ma svakako.
Pa besmisleno je kako god okreneš, kao da si napisao pada kiša. Dobro, pada kiša, prestaće ili neće prestati ili će krenuti poplava.Već sam napisao da moj komentar nije osuda niti spuštanje već jednostavno konstatacija.