Prava ljubav

Bogami ukrtela, ona i ne zna da više nije živa, pa se šetka londonom i slučajno je videli....
Ništa čudno, znam bakicu od 90 koja neće da se uda još od kada se razvela pre 50 godina. Verovatno bi ga još čekala na putiću da je živ.
Doduše ni ćerka neće da se uda već 30 godina, a unuka....ni ona neće da se uda...luda kuća...
Šalim se, ali to jeste ljubav i ljude i ne primetiš da žive u svom svetu sa nekim pokojnicima...

Znam nekoliko žena koje nakon smrti muževa nisu htele da se preudaju nikada

Ovu.

Kao da je to nešto neobično i sebično. Sve više stičem utisak da su muškarci ti koji najviše čeznu za brakom, naročito u zrelijim godinama. Kao da ne mogu da žive sami.
Kada čuju odgovor da žena ne želi da se uda (iz bilo kog razloga) onda joj zakrpe kojekakve epitete. Ko je tu sada sebičan?

Ovu.

Kao da je to nešto neobično i sebično. Sve više stičem utisak da su muškarci ti koji najviše čeznu za brakom, naročito u zrelijim godinama. Kao da ne mogu da žive sami.
Kada čuju odgovor da žena ne želi da se uda (iz bilo kog razloga) onda joj zakrpe kojekakve epitete. Ko je tu sada sebičan?
Ne, nije osuda. Čisto konstatacija. I ujedno, potpuno ih razumem i podržavam.

gledala sam film, "Tegla ajvara"
igra Sergej Četkovič i Nataša ninkovič oni su kao bračni par
majku Ntaše Ninković ihra Vesna Čišpčić
i ona je svuda sa sobom nosila urnu svog pokojnog muža :zblesav:

Bogami ukrtela, ona i ne zna da više nije živa, pa se šetka londonom i slučajno je videli....
Ništa čudno, znam bakicu od 90 koja neće da se uda još od kada se razvela pre 50 godina. Verovatno bi ga još čekala na putiću da je živ.
Doduše ni ćerka neće da se uda već 30 godina, a unuka....ni ona neće da se uda...luda kuća...
Šalim se, ali to jeste ljubav i ljude i ne primetiš da žive u svom svetu sa nekim pokojnicima...
Otkud cerki cerka ako se nije udavala nikad?
Pod udajom se podrazumeva svaki oblik suzivota sa partnerom, bez obzira na papir
Sto znaci da su sve tri generacije itekako imale ljubavi i partnere u zivotu, cim imaju decu
Sto znaci da lupetas zarad ciste mizoginije

Otkud cerki cerka ako se nije udavala nikad?
Pod udajom se podrazumeva svaki oblik suzivota sa partnerom, bez obzira na papir
Sto znaci da su sve tri generacije itekako imale ljubavi i partnere u zivotu, cim imaju decu
Sto znaci da lupetas zarad ciste mizoginije
ovo shvatam kao budalaštinu zlobne bake, koja se inače zalaže za sex bez obaveza, osim kada treba da iskaže androgeni stav....
S kojim pravom ti bilo kome odredjueš kada i skim treba da pravi decu? Ona radja za sebe ne za tebe ili nekog "partnera" po ugovoru...

Već sam napisao da moj komentar nije osuda niti spuštanje već jednostavno konstatacija.
Pa besmisleno je kako god okreneš, kao da si napisao pada kiša. Dobro, pada kiša, prestaće ili neće prestati ili će krenuti poplava.
Kasnije napisano ne znači da ću to ja ili neko drugi pročitati pa povezati. Ovako zvuči kao kritika i eto neželjene komunikacije.

Back