Prava istina o muškarcima (i o ženama)

Konj_na_belom_princu

miriomorfoskoptičar
Moderator
Poruka
63.208
Dakle evo jednog slučaja pa vi sami prosudite. Živa istina.

depositphotos_56422023-Beautiful-shapely-female-legs-back-view.jpg
Vozim se ja kolima po gradu, fina muzikica, opuštena atmosfera iako je gužva u saobraćaju. Ipak ne tolika da se ne napreduje s vreme na vreme. Dakle vozim i lagano gledam kroz prozor od dosade kad na trotoaru, dve zgodne nogice... telo izvajano.. kosica duga..pozadina kao iz snova... jako sexy pojava. Ima nešto kod žena i njihovom hodaju.. čega su možda i one nesvesne a sa čim prirodno zavode muškarce... ili to važi samo za konje :P

Dakle cica meša kukovima.. hoda lagano i jako je zgodna. Po automatici u meni se nešto probudilo i krenulo iz peta na gore.. neki iskonski poziv na lov.. ispred očiju po ulici hoda čisto meso.. Nema tu mnogo nadogradnje. Stvari su jako proste. U meni se brzinom munje javi junačko epski poklič mojih predaka.. "štobijatoiebo.." zbog kojeg mnogi moji preci počivaju slavno u svojim grobovima. Bio sam spreman ugasiti auto i izaći iz kola i otrčati do nje da joj odmah to saopštim. Da, da.. nekad se muškarci stvarno tako i osećaju.. a nekad i urade raznorazne gluposti.

Dakle pomera se kolona, pomera se ona a ja se sve više topim i hvalim Boga na sinhronicitetu pomeranja kolone i ritma njenog doopecenta.. U jednom trenutku kolona staje i ja se uplaših da će ona otići svestan da to tako mora da bude.. pre ili kasnije.. i već sam bio spreman pomiriti se sa tom činjenicom kad nestade gužve i ja dodah gas. Samo da je stignem pomislio sam. Kad sam je stigao innercija je odradila svoje i postah svetsan da ću je brzo i prestići.. pa bez mnogo mozga zaželeh da nam se pogledi susretnu.. Hteo sam da vidim kako izgleda anđeo. da uspostavimo kontakt. Da me poglede jednom i kaže da da Konju.. to je taj trenutak kosmosa.. prepoznala sam ga i ja.. Slušaj dobro šta ti on govori.. to je tajna koju znamo samo ja i ti. Bilo bi nam diivno u sexu.

Sekund dva kasnije.. ugledah njeno lice i shvatih da.. na moje opšte zaprepašćenje.. pa ja znam tu ženu! Uh.. pa to je ona moja bivša. I kroz glavu mi proleteše munjevitom brzinom.. svi momenti od kako smo se upoznali i kako sam tada bio naivan... kako smo se posle toga ljubili.. koliko sam puta bio sa njom u krevetu.. kakva je inače bila u krevetu.. šta je u njenoj glavi.. kom svetu je pripadala, kom svetu ja nikako nisam pripadao.. i koja je moja uloga bila tu.. šta li samo dođavola samo radio pored nje? Skot jedan neopevani. Kakvo grozno iskustvo.. mislio sam u sebi.. ma beži. Pođeš onako naivno i bez predrasuda u vezu.. da bi te iza uglo sačekali ale i bauci.. Koliko samo sranja čovek sebi može da priušti.. i drugima svojim ponašanjem. Bolje da sam se za brzi voz uhvatio nego što sam nju upoznao. Sve sam to pomislio u sekundi.

Posmatrao sam sebe u ovoj slatkoj ironiji sudbine.. u spoznaji da čim malo zagrebeš po površini.. (hajde da se ogradim).. za neke ljude.. ne samo da se odmah gasi seksispil nego budeš srećan što si živ i nenormalan i drugačiji od svih.

Pognuh svoju glavu da me ne vidi kako je gledam da ne posmisli svašta i ne dao Bog da me prepozna i dodah gas još jače.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
19.349
Meni se takođe dešava da čim muškarac počne da govori izgubim želju za sexom.
Zato je moje iskustvo da gledam nekako da ne pričamo ni o čemu posebno. Samo čula da su obuhvaćena.

Mada mi kažu, to stvarno nije fer, on želi da ga ti gledaš kao celokupnu ličnost. Ali džaba, ako ga gledam kao celokupnu ličnost onda ne želim da mu budem blizu. I ne bi bio problem da je to retko, nego je veoma često. Iz čega sam izvukla zaključak da ukoliko ne vidim da je moguća ljubav i veza, da je vrlo bitno da ni o čemu ne razgovaramo. Shvatim naš odnos kao nešto vrlo površno. Alternativa je da do kraja života nemam sex, a to mi se ne dopada.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
19.349
Mislim da ljudi treba da razgraniče u sebi šta žele, ako ne žele sex bez kompletne veze i ljubavi, onda treba da budu svesni mogućnosti da na to možda nikada više i ne naiđu.

Ako dozvole sebi da mogu da imaju sex i bez velike posvećenosti, bliskosti i ljubavi, onda neke ljude treba držati baš tu, ne previše blizu. U ovom slučaju prethodna veza je bila komplikacija. Ali iskusan čovek vidi domete te osobe sa kojom se upoznaje i trebalo bi da bude spreman da vrlo brzo klasifikuje odnos sa tom osobom negde.

Pacho Herrera

Poznat
Poruka
7.377
Mislim da ljudi treba da razgraniče u sebi šta žele, ako ne žele sex bez kompletne veze i ljubavi, onda treba da budu svesni mogućnosti da na to možda nikada više i ne naiđu.

Ako dozvole sebi da mogu da imaju sex i bez velike posvećenosti, bliskosti i ljubavi, onda neke ljude treba držati baš tu, ne previše blizu. U ovom slučaju prethodna veza je bila komplikacija. Ali iskusan čovek vidi domete te osobe sa kojom se upoznaje i trebalo bi da bude spreman da vrlo brzo klasifikuje odnos sa tom osobom negde.
Необавезан секс брзо досади чак почиње и да смара као јалово трошење енергије. Данас је најтеже наћи нормалну везу.

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
29.487
Необавезан секс брзо досади чак почиње и да смара као јалово трошење енергије. Данас је најтеже наћи нормалну везу.

za normalnu vezu, oboje bi trebalo da budemo iste vrste.... da pričamo istim jezikom i to bi bilo dovoljno
kao ona fotka gore - da oboje nosimo konjsku glavu da bi smo se razumeli....