pranje sudova i sl.

na primer, sveza veza, odete kod tipa na 3-4 dana i ne izlazite iz gajbe.
pitanje za devojke- da li bi prale sudje?
a za muske- da li bi dozvolili da ona opere sudje, vas je gost?

:tease:
niti ocekujem da neko radi kucne poslove kod mene,niti ja imam nameru da obavim to umesto nekog drugog.mogu da pripomognem ako je nesto potrebno,al sad da dodjem da bih prala sudove,nou vej pedro :)

na primer, sveza veza, odete kod tipa na 3-4 dana i ne izlazite iz gajbe.
pitanje za devojke- da li bi prale sudje?
a za muske- da li bi dozvolili da ona opere sudje, vas je gost?

:tease:

Ne zanm u kom pravcu je otisla tema saljivom ili ozbiljnom,ali ako ima masinu za sudove ok,a i ako nema oprala bih jer mrzim prljave sudove.Tako da je odgovor oprala bih u svakom slucaju

Nikad. Svi znamo da ja to ne radim ni u rođenoj kući, a ne kod nekog drugog!
To moji nokti i prefinjena koža ne bi mogli da podnesu :manikir:
Ja da idem kod nekog da mu perem sudove, heh, i to da vidim!
Ima da kuva i da pere i da me izmasira, mislim zašto me je uopšte i zvao ako ne da me ugosti danju k'o kraljicu a noću k'o caricu :mrgreen:

Meh, nemam pojma.
Verovatno bih.
Mislim, možda ne baš da operem sudove, iz vrlo praktičnih razloga - jer ne znam koji sunđer koristi i/ili gde šta stoji...
Ali bih pomogla... ako treba nešto oko spremanja hrane.. ili već gde god je potrebna pomoć.. :)

....naravno da bih oprala... ali tempom kojim perem i kod kuce.... tj. tempom kojim sam prala dok sam bila samica i razbludnica, a ne majka i domacica...
to znachi da dok ne pozeleni, ne dobije ochi i eventualno pokusha da pobegne nogicama koje su mu izrasle, sudje se nece prati. :D a kad dodje do te faze, onda se baca i kupuje novo.... :D
...sad nema.... kad vidim tanjir u sudoperi, odma` ribam...ebi ga. nema se za novi escajg svaki put kad te mrzi da peresh sudje, al` zato posle vecih slavlja rukama dasku mogu da shmirglam... e jadna ja, jadan maslachak... pa onda tk kod manikira... i tako sve u krug...

Back