pranje sudova i sl.

stvarno ne znam, niti posjedujem
niti bi je drzala pod slavinom
niti bi njom pokusavala da operem tanjire

ha...al si mi sad omakla...:lol:
...nije lepo da se rugaš nekome ko je za avatar stavio simbol onoga čime se bavi, to jest čime leba zarađuje...
...pretpostavljam da se čistačima, baba serama, vozačima grackog prevoza itd...podsmevaš, a to nije lepo...svaki posao treba da se poštuje...
...al dobro, još si mlada, naučićeš...:ok:
...ne bi ni ja s takvom ko ti došo do faze da se bakćem po kuhinji...misim...štaviše, ne verujem ni da bi mi taka u kuću ušla...
...jednostavno od takvih koje s prezorom, da ne kaem feministički gledaju na muškarce, pogotovo koje rangiraju poslove, bežim na km...ne zato što ih se plašim, nego što me lako iznerviraju...

Poslednja izmena:
ha...al si mi sad omakla...:lol:
...nije lepo da se rugaš nekome ko je za avatar stavio simbol onoga čime se bavi, to jest čime leba zarađuje...

...ne bi ni ja s takvom ko ti došo do faze da se bakćem po kuhinji...misim...štaviše, ne verujem ni da bi mi taka u kuću ušla...
...jednostavno od takvih koje s prezorom, da ne kaem feministički gledaju na muškarce, bežim na km...ne zato što ih se plašim, nego što me lako iznerviraju...
kikiki..... how, yes, no

nego, si to sebe svrstao medju muskarce ili mi se samo ucinilo? :lol:

Ja bih oprala,sto da ne? Pa,nece mi se nista desiti..Ja lepo ne umem biti gost i samo sedeti..Ozbiljno,ja gde god da sam gost,posle one pro forme i sve po propisima :),ja najozbiljnije pitam sta treba da se pripomogne,ne umem da sedim kao nova mlada i da ne radim nista...ja sam taj tip..ne mirujem cak ni kada sam u gostima...:) Na kraju krajeva,ja operem,on obrise i imamo vise vremena za sebe,tj.Nas....:):):)

:klap: :super:

Back