pranje automobila ...

wrm

Aktivan član
Poruka
1.599
svakog 18.07 perem auto :) .. na taj datum sam dobio vozachku i eto ... ali ove godine
tje morati bude sutra to jest 19.07 ...
znachi gde otitji bash bash bash oprati auto ... razmishljam se i iznutra da gi pirnem :) ..

pravi si lik peres auto jednom godisnje ......al kad ga peres operi ga posteno ....npr moj komsija radi dubinsko pranje iznutra za 80-100 € al auto je kod njega 3 dana i vadi sjedista i pere ih ja mislim 7 puta ....izvadi svaku sitnicu

pravi si lik peres auto jednom godisnje ......al kad ga peres operi ga posteno ....npr moj komsija radi dubinsko pranje iznutra za 80-100 € al auto je kod njega 3 dana i vadi sjedista i pere ih ja mislim 7 puta ....izvadi svaku sitnicu

:) ...
to je prevelika cifra za auto iz 1992 :) .. mislim da tje da padne pranje za 500 dinara i usisavanje kod drugara u garazi ... :) .. to je ipak samo auto :) ...

Brate baš mi to i treba.

Ovog passata što sam uzeo, dismr unutra neverovatno.

I baš sam se pitao ko u Crnoj Gori radi dubinsko ...

Aj mi pošalji broj telefona i još neki info, može i na PP ;)

neznam isplati li ti se dolaziti u hn jer moras sa 2 auta ili da spavas pored kontejnera 2-3 dana dok opere aVto :D...salim se evo nabavicu ti broj danas sjutra pa cu ti poslati

Ја перем ауто једном недељно (по потреби и чешће) и обишао сам милион праоница, али ниједна не ради по мом укусу... једино кад одем код тетка у Бијељину дам им да ми оперу ауто, али то прање ми не значи ништа јер треба доћи до БГ-а и обавезно се налепи блато (ако је киша) или комарци (ако је лето) тако да буде оно по систему ''џаба сте кречили'', али макар га среде изнутра... а и џабе је :D

Ја то све лепо ручно, самостално и то је то... не вреди другачије...

Па ја углавном недељом поподне имам времена, или евентуално суботом ако увече идем у неку штету :mrgreen:

Ако ми је баш мрско да га комплет перем, онда га само изнутра усисам и обришем, то је 15мин посла, а бар не седим у прљавом и смрдљивом... а и не волим умазане прозоре :) Мада, кад се натерам на унутрашње прање, онда се некако сажалим и на спољашње па смлатим и то :D

Pazi ovako : u mojoj ulici imaju josh 2 skoro pa gotova gradilishta :) znachi operem auto i posle 2 sata je opet sav prashnjav :) zapravo totalno nema poente da ga perem .. pred neko puteshestvije opreme prozore, svetla, farove, tablice itd ...

Моје цело насеље је у градилиштима, зато га и перем једном недељно :) Срећом нема више градитеља у мојој улици па нема баш толико прашине, а и стално сам у гаражи тако да и кад има прашине, не пада по колима :)

Моје цело насеље је у градилиштима, зато га и перем једном недељно :) Срећом нема више градитеља у мојој улици па нема баш толико прашине, а и стално сам у гаражи тако да и кад има прашине, не пада по колима :)

Hm ... ja imam ovakvu rachunicu ... garazno mesto u garazi koshta od 125-170e mesechno
tamo gde moji imaju jedno :) .. previshe je to para da bi ja drzao moju kantu iz 1992 godine :) .. tako da moji uzimaju te parice ( 140e ) a meni stoji na ulici ... :)

a prashnjavitje se ovako ili onako :) tako da... ma nek stoji ... nisam stigao ga operem
sutra tju posle utakmice svratim na nbgd rade 24h :) ...

Ja auto perem samo kada je sneg i kad prodje solanik ulicom.
Unutra redovno usisavam i cistim, a kad sednem unutra, i ne vidim kako izgleda spoljsnjost, pa me i ne zanima puno. Tako je zadnje pranje dobio u martu, a sledece ce posle prvog snega ove godine :D
Prozore i farove takodje ribam redovno.
I kad je prasnjavo i blatnjavo i ne primete se ogrebotine po njemu.

Perem auto jednom mesecno...nikad rucno mrzi me uvek cetke......jedino kad dodjem u Srbiju tad vozim na peraonicu cim se malo zaprlja:D..imam vremena a i nije skupo a peru ljudi svaka im cast,nema nista bez rucnog pranja.Sto se tice unutrasnjosti nikad ni na jednom autu nisam radio to dubinsko ali cuo sam da nije lose....razmisljam da uzmem onaj usisivac sto usisava vodu,ima da se nadje za stotinak eura:roll: pa da cesce sam perem unutrasnjost ,samo neznam kolko on dobro usisa siceve???:think:

Poslednja izmena:
Dubinsko sa vrelom parom i eteričnim uljima .... e to je pravo pranje :D

Ja mečku čim se malo isprlja povedem na pranje, tu u komšiluku mi je, nema 50m :)

5 € platim za unutra i spolja. Što nije skupo, jer obično je 8€ svugde drugo. Ostavim ključeve, i oni mi ga kasnije dovezu i parkiraju ispred kuće :)

Ja svoje mašine perem onda kad se isprljaju.Dakle,nemam striktno predodredjen termin kad to treba da odradim.

Alfu mnogo češće perem,jer kad se pojavi i najmanja prljavština na Ferrari Roso boji,na suncu se sve vidi u vidu fleke.
Audija perem kad se isprlja (jednom mesečno).

I sve to radim u perionici gde koriste specijalne četke za dubinsko odstranjivanje prljavštine ... navodno,jedini u Srbiji. 690 din. pranje.
Neću reći kako se zovu,da ih ne reklamiram,ali nalaze se kod Gazele,ako nekog interesuje.

Back