Quantcast

Pracenje kretanja ljudi radiestezijskom analizom selfija

Schrodinger

Domaćin
Poruka
3.916
Ako mislite da morate da nosite telefon ili cip sa sobom da bi vas locirali, grdno se varate.
Prakticno svako moze standardnim radiestezijskim metodama proceniti osnovne zdravstvene parametre o osobi sa fotografije, na primer da li je ziva ili mrtva. dok iskusnim radiestezistima visak daje odgovore i na pitanje gde se osoba nalazi - u slucaju da je ziva i emituje tu vrstu signala - sto prirodno cini preko 95% ljudi.

Sta moze tehnologija te vrste? Moze sve osim da procita misli. Svi ostali podaci su konstantno na uvidu kompjuterima tajnih sluzbi koji danonocno skeniraju sve osobe na planeti koje su uslikane bilo gde i bilo kad...
 
Poslednja izmena:

Schrodinger

Domaćin
Poruka
3.916
Јул 2010 https://varlam2y.livejournal.com/11138.html
Свет је на прагу употребе суштински нових технологија у управљању, преносу информација
До квалитативног скока остало је мало.
У граду Невпорт, Пеннсилваниа, САД, научници су створили електронски уређај за даљинско излагање различитим предметима са својих фотографија.
На пример, снимак поља кромпира ставља се у уређај и опрашује пестицидима, а као резултат тога, колорадске бубе умиру на правом пољу.
Шта се дешава ако се уместо рудног тела у уређај постави фотографија особе?
Покушали смо - успело је: на слици је било могуће препознати све болести и повреде оригинала - прошлост, садашњост, па чак и будућност. Оснивач радионице, који је већ имао седамдесет година, објавио је серију својих извештаја о динамици благостања и стању посаде свемирске летелице Аполо-8.
Астронаути су били на Месецу, а Хијероним им је дијагностиковао на фотографијама и саставио детаљне табеле психофизиолошких промена. Све се поклапало један на један! Овај тријумф радионице створио је панику у америчком естаблишменту. На крају, са фотографија можете научити пуно о било коме - о научницима, уметницима, бизнисменима, политичарима.
Али најнепријатније је то што слике могу утицати на здравље оригинала - не само да зарасте, већ и да осакате.
Још од давнина, чаробњаци су то чинили пробијајући игле цртеже или фигурице својих жртава. Испоставило се да је размазивање људи фотографијама много ефикасније.
Али шта да радимо, који немају приступ тајним лабораторијама и новац за заштиту од даљинског излагања?

Може ли нас било који чаробњак ловити са фотографије, попут колорадских буба у експериментима у Пенсилванији?
На ова питања добио сам охрабрујуће одговоре у московској Лабораторији за микролептонске технологије, којом руководи академик Руске академије природних наука Анатолиј Окхатрин.
Развио је низ уређаја који мере, визуализују и звуче енергетско-информационе утицаје, на пример, помоћу фотолетонског апарата су видљиве одређене нити које повезују човека са његовом фотографијом.
Анатолиј Федорович верује да кроз ове канале постоји размена енергије и информација између оригинала и његових слика. Али ако желите, можете да одсечете ове нити - и тада ниједан мађионичар неће доћи до вас на даљину.

Пре неколико година, Анатолиј Окхатрин ми се пожалио да радници тајних служби краду инструменте из његове лабораторије и шаљу их у иностранство. А недавно је био у САД-у и у једном од института неочекивано је упознао ... бивше запослене у његовој лабораторији.
Анатолиј Федорович је питао шта сада раде. Испоставило се да они стварају технику за даљинско излагање ... Русима.

На пример, не волите агресивно понашање политичара. Па, то се може исправити: фотографишемо политичара, одсечемо му ауру око главе и на њено место залепимо ауру кротке особе.
Ову хибридну слику убацујемо у електронски уређај - она ради непрекидно све док се клијент од „сокола“ не претвори у „голуба“.
Али, извините, на крају крајева, истим методом можете, напротив, од „голуба“ направити „сокола“. А ако вам се не свиђа неки „орао“, онда ништа не кошта претварање у „мртву пилетину“.
Занатлије су се похвалиле Анатолију Окхатрину да њихов досије садржи фотографије сто хиљада утицајних људи са целе планете.
Манипулишући њима на даљину, човек може да контролише свет из једне институције. Ову причу ми је испричао Анатолиј Федорович.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.