ППП, БДП пер капита .. и још понешто

Gde su ruševine tu su obavezno Žutaći u blizini
Šta kaže Džilaz bivži BG Kradonačelnik za Tunel Obnilaznicu?
Ko je menjao CIPetov prodžekat zbog para?
Jer mu treba Peti Parkič za koskarnicu?

Господару . Треба нам 50 милијарди евра да реновирамо све онои шти су жути изградили

ГлишићД ВесићГ

vucic-glisic-670x447.webp
Vucic-Vesic-photo-IG-MGSI-e1730733517758.jpg

Просто је невероватно колико психа заварава.

Добра полазна основа је Штохолмски синдром ... па потражи на интернету нешто на ту тему ...
Nema potrebe da mi ti postavljaš dijagnozu.Nego,ti tvrdiš da SNS drži sve poluge ekonomskog okruženja.Jel to važi i za sve strane firme i kompanije koje posluju u Srbiji?Misliš li da bi one to tolerisale ili je to ipak na nivou čaršijske priče-rekao mi jedan što ima poznanika tamo u...

Nema potrebe da mi ti postavljaš dijagnozu.Nego,ti tvrdiš da SNS drži sve poluge ekonomskog okruženja.Jel to važi i za sve strane firme i kompanije koje posluju u Srbiji?Misliš li da bi one to tolerisale ili je to ipak na nivou čaršijske priče-rekao mi jedan što ima poznanika tamo u...

Ниси мали, а да не постављам дијагнозе ево теби видео па ти сам са собом све разлучи

да се не понавлјам за прокоп ... и сличне Крађевинске Пумпе ...

СНС има судство и годинама процеси не почињу .

Из пореске касе неки обештете оштећене .. а новац и тај и за реконструкцију се покрије законима које сами напишу ...

Ниси мали, а да не постављам дијагнозе ево теби видео па ти сам са собом све разлучи

да се не понавлјам за прокоп ... и сличне Крађевинске Пумпе ...

СНС има судство и годинама процеси не почињу .

Из пореске касе неки обештете оштећене .. а новац и тај и за реконструкцију се покрије законима које сами напишу ...
Nije mi zanimljiv taj Šarović jer je bezobrazan čovek koji galamom pokušava nešto,a poznato je da takvi prodaju maglu,inače ne bi galamili.

Back