Požuri Dragane“: Studenti FPN pozvali na druženje u subotu ispred Informera

anajade

Elita
Poruka
20.480
Studenti Fakulteta političkih nauka u blokadi pozvali su na druženje ispred zgrade televizije Informer u subotu, 29. marta.

Oni su poziv objavili uz video na kom vlasnik Informera Dragan J. Vučićević igra ispod šatre uz pesmu „Večera

https://nova.rs/vesti/drustvo/pozur...ozvali-na-druzenje-u-subotu-ispred-informera/

Podsetimo, studenti FPN-a u blokadi saopštili su ranije da od trenutka kada su započeli blokade fakulteta, Informer i njegov glavni i odgovorni urednik Dragan J. Vučićević vode sistematsku kampanju laži, manipulacija i targetiranja njihovih kolega i koleginica.

Od ovog trenutka vi ste naš direktni neprijatelj - poručili su tom prilikom studenti FPN Informeru i Vučićeviću.

Na druzenje su pozvani bas ludaci.

I dragan im.priprema docek.
Poslao nam je Ilon Mask specijalne šifre i videćete sutra kad ja budem odavde iz kontrolne sobe sa trećeg sprata pustio te šifre, ima da se stušti nebo, ima da bude i grada. Prvo se ukuca jedna šifra i onda se povuče ovako jedna ručka kao na blek džeku i tog trenutka kreću munje, gromovi... Videćete kako će to da izgleda, to je taj vremenski top koji nam je pozajmio Ilon Mask, odnosno da se mi ne lažemo, Donald Tramp nam je to dao, da ne budemo lažno stroman.

I dragan im.priprema docek.
Poslao nam je Ilon Mask specijalne šifre i videćete sutra kad ja budem odavde iz kontrolne sobe sa trećeg sprata pustio te šifre, ima da se stušti nebo, ima da bude i grada. Prvo se ukuca jedna šifra i onda se povuče ovako jedna ručka kao na blek džeku i tog trenutka kreću munje, gromovi... Videćete kako će to da izgleda, to je taj vremenski top koji nam je pozajmio Ilon Mask, odnosno da se mi ne lažemo, Donald Tramp nam je to dao, da ne budemo lažno stroman.
cekaju ga jaja skupljena iz svih diskonata na novom beogradu

Back