Pozorište na Terazijama - repertoar za novembar 2020.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lada

Legenda
Poruka
52.229
Pozorište na Terazijama , Terazije 39DANVREMEPREDSTAVA

8.novembar19.30SA DRUGE STRANE JASTUKA
13.novembar19.30SA DRUGE STRANE JASTUKA
14.novembar19.30SA DRUGE STRANE JASTUKA
15.novembar19.30SA DRUGE STRANE JASTUKA
19.novembar19.30SA DRUGE STRANE JASTUKA
20.novembar19.30SA DRUGE STRANE JASTUKA
27.novembar19.30SA DRUGE STRANE JASTUKA
28.novembar19.30SA DRUGE STRANE JASTUKA
29.novembar19.30SA DRUGE STRANE JASTUKA
 

Lada

Legenda
Poruka
52.229
„Sa druge strane jastuka“ u Pozorištu na Terazijama
Sa druge strane jastuka“, nastalom na osnovu hitova grupe Bajaga i instruktori, u režiji Juga Radivojevića, zaokružuje se obeležavanje 70. sezone jedinog muzičkog teatra kod nas – Pozorišta na Terazijama.


00-sa-druge-strane-jastuka-1.jpg
A autorski tim čine i: Stevan Koprivica, koji je tekstom „uvezao“ Bajagine songove, kompozitor Aleksandar Sedlar, koji je napravio nove aranžmane na Bajaginu muziku i koji diriguje orkestrom Pozorišta na Terazijama u ovoj predstavi, Milica Cerović, koja je osmislila koreografiju, Aleksandar Denić, zadužen za scenografiju, i kostimografkinja Tatjana Radišić, čiji su kostimi inspirisani osamdesetim godinama 20. veka, a omaž su Madoni i Dejvidu Bouviju, koji su joj poslužili i kao inspiracija.

U predstavi igraju: Slaven Došlo, Milena Živanović, Danijel Korša, Žarko Stepanov, Vladan Savić, Tatjana Dimitrijević, Igor Damnjanović, Elizabeta Đorevska, Kristina Savić, Duško Radovič, Milan Milosavljević, Dušan Šida, Nebojša Gromilić, Milan Tubić, Milica Pavlović, Jelena Arsić, Aleksandar Dunić, Ljubiša Dinčić. Učestvuje i balet, hor i orkestar Pozorišta na Terazijama.

Glumica Milena Živanović tumači lik Tamare iz Bajagine pesme, mlade umetnice koja je rešila da odbaci očekivanja okoline i pogleda svojim strahovima u oči. Kroz spoznaju o sebi spoznaje i ljubav i to postaje način njenog života – ovako, otprilike izgleda uprizoravanje pesama u predstavi istoimenog naslova kao i možda najznačajniji album Bajage i instruktora „Sa druge strane jastuka“
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top