BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
Pozorishte ne, a bioskop... retko... zato shto nigde u kraju i blizini nema, najblizhi bioskop je na Banovom Brdu, a tamo me mrzi da idem...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Dakle ova tema nekako spada u kulturni segment foruma...ali me strashno zanima koliko nas(tinejdzera) uopshte posecuje ove "ustanove"? Dakle koliko chesto...i da li uopste idete u pozorishte,bioskop...???
Često posećujem bioskope.. Zadnji put kad sam bio samo nas je šestoro bilo u sali.
A ispred tip prodaje aktuelne filmove, ljudi naravno navaljuju.A kvalitet slike je..
![]()
NE idem uopste ni na predstave (dosadno),bioskop (karta skupa a vise nemamo ni bioskop u gradu)!!
Toliko je dobar?ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibetmen po drugi put aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jedva cekam veceras
![]()
![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dom sindikata, 8 sati, poslednji red je ceo moj...
Ако se baviš glumom, bilo bi lepo da znaš da nije ''jel sam član dramskog studija'' nego ''jer sam član dramskog studija''
(