Dakle ova tema nekako spada u kulturni segment foruma...ali me strashno zanima koliko nas(tinejdzera) uopshte posecuje ove "ustanove"? Dakle koliko chesto...i da li uopste idete u pozorishte,bioskop...???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hocu jaa !fizio:Retko.......voleo bi ali nemam s kim....Evo predloga ko oce u bioskop???????? :wink:
Pa spremam se ja vec dugo da odem u bioskop,mada sad bas necu mociJaH_G|rL:Dakle ova tema nekako spada u kulturni segment foruma...ali me strashno zanima koliko nas(tinejdzera) uopshte posecuje ove "ustanove"? Dakle koliko chesto...i da li uopste idete u pozorishte,bioskop...???
Keeper:... pozoriste ? :shock:
... bioskop ? :shock:
guitarrr_babe:Keeper:... pozoriste ? :shock:
... bioskop ? :shock:
Uuuuuuuuuuh, pa nije ti to bas pohvalno, my friend!
guitarrr_babe:Sto se bioskopa tice: probaj sa crtacimaNemas pojma kakvih plemenitih poruka mozes tu da nadjes!
Evo jedan dobar netipican holivudski film - Catch me if you can (mislim da su tako i preveli - Uhvati me ako mozes) sa Leonardom di Capri-jem i sa ne znam kime jos...
A za pozoriste: pa sto ne kazes tako? Eto, vidis, i kod mene je slicna situacija... Nije sto necu, nego sto nema... Inace, malo sam ta iskritikovala zato sto sam pomislila da si jedan od onih malogradjana koji i dalje zive u uverenju da je kultura slabost.
Dogovoricemo se :wink:JaH_G|rL:Hocu jaa !fizio:Retko.......voleo bi ali nemam s kim....Evo predloga ko oce u bioskop???????? :wink:
LPhoklica:baš je super kad vidiš kako oni glume uživo![]()