Pozdrav svima i unapred se izvinjavam ako sam omasio diskusiju.
Interesuje me da li neko do vas ima zavrsen kurs "Poznavanja rada na racunarima"(ovaj sto sad po nasim oglasima u Srbiji traze pri zaposlenju),sta je to?Kakav je to kurs,sta se tu sve nauci itd...
Hvala na odgovorima.
Interesuje me da li neko do vas ima zavrsen kurs "Poznavanja rada na racunarima"(ovaj sto sad po nasim oglasima u Srbiji traze pri zaposlenju),sta je to?Kakav je to kurs,sta se tu sve nauci itd...
Hvala na odgovorima.
Питах је ко то каже, а она рече да нису тако учили... Тако је то са курсевима све по П.С.-у а ако неко одступи мало од тога јадни (м)ученик не зна где се налази... А занима ме чему је еквивалентан тај крус... Информатици средње школа??? Информатици која се учи на факултету??? И шта сад он треба да каже да ја не знам да радим на компу ако немам тај курс положен... С чим се мери то парче папира... И да ли је битно имати неки сертификат који је ударио неки "предавач" који нема три чисте или познавати материју практични рад??? Код нас кад видим ко све држи курсеве дигне ми се коса на глави... Значи људи које бих са три питања укопао да не би знали где су, а камо ли да ме нешто науче...