Poznati!

hemoroid:
Licim.Na ovoj slici skroz JL lici na mene.Lice,kosa,sve,ovako se ponekad oblacim,nosila sam jednom skoro potpuno istu haljinu i sandale,ovako sedim ponekad.Ponekad nosim snalice na slican nacin kao sto je ona stavila ovaj cvet,ili pufnaste gumice,tako ih stavim sa strane da mi sklone kosu sa lica,cak nosim i slicne ogrlice i imam jedan slican prsten.Najvise volim belu boju i svetlo roze i plavu.

bejbica:
Slatko se nasmejah kojekakvim postovima:-)
I ja se nasmejah ovom tvom potpisu.Uzas.A sta mislis da li neke zene ne zele NAJVISE OD SVEGA da budu poslednja ljubav? Sta,kad se umori i kad ga sutnu pa da dodje kod mene? Devojke,jesam li u pravu? To sve tako mora da bude,jednom decku ces verovatno biti poslednja jer ces se udati za njega i voleces ga.A znaci pre toga ni jednog da ne volis samo zbog toga sto mu nisi poslednja? Razumete li svi sta sam htela da kazem? :-D

luckastalutkica:
I ja se nasmejah ovom tvom potpisu.Uzas.A sta mislis da li neke zene ne zele NAJVISE OD SVEGA da budu poslednja ljubav? Sta,kad se umori i kad ga sutnu pa da dodje kod mene? Devojke,jesam li u pravu? To sve tako mora da bude,jednom decku ces verovatno biti poslednja jer ces se udati za njega i voleces ga.A znaci pre toga ni jednog da ne volis samo zbog toga sto mu nisi poslednja? Razumete li svi sta sam htela da kazem? :-D

Ја не разумем...утрошила си само 4 реда...пробај у 8.

P.S. Губиш поенту...:roll:

luckastalutkica:
Odshetala si sa teme kao prvo, a kao drugo jel se ti to meni obracas?Znamo se?

bejbica:
Mozda da proba da utrosi 12 redova:wink:!Sta mislis jel bi se isplatilo?:lol:
Bejbice,super ti je sadasnji potpis.Ako se desi jednom slucajno je, ako se desi dva puta desice se i treci put. :-D Nesto sam uradila dva puta i to ce se desiti i treci put,a kad pomislim da cu to uraditi i treci put,pomislim super to se ne shvata ozbiljno onako kako je izgledalo prvi put.Pogadjajte sta sam uradila dva puta.

luckastalutkica:
Bejbice,super ti je sadasnji potpis.Ako se desi jednom slucajno je, ako se desi dva puta desice se i treci put. :-D Nesto sam uradila dva puta i to ce se desiti i treci put,a kad pomislim da cu to uraditi i treci put,pomislim super to se ne shvata ozbiljno onako kako je izgledalo prvi put.Pogadjajte sta sam uradila dva puta.
Hmm...sta bi moglo da bude da je radila 2 put... to je malo... znaci nesto neuobicajeno... Hah...zvala tipa na pice! Mada nije to, nemas ti muda za to... :?
Mozda neka klasicna zenska pricica...sanjala nekog... :roll:

Back