Poznati!

Samurai Jack:
Pffffft...hihihi...''Mindjusari iz Knina''!?

''Nema raja bez rodnoga kraja....'' u turbo varijanti!?
Joj...nema smajlija koji moze da ocrta koliko se ja sad smejem....a kad se setim omota s kasete...uh, nije mi dobro...joj moj stomak... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

btw. nije me niko poznat muvao...ali sam imao priliku da sedim u drustvu sa Mari Mari....divna osoba...ali stvarno :oops:
Jes', upravo to... :lol:
Kninski "rok", ahahaha... :lol: :lol: :lol:

Mene je smekao jedan novosadski politicar koga sada necu imenovati iz DS je, ali na tome je i ostalo...

Tada je to zapravo nisam ni shvatio, jer nisam znao da je *****, FUJ!!!

rastamann:
Koji komplex treba choveka da ubija da bi otvorio ovakvu temu?

Evo, meni je trazila pare baba na ulici pre pola chuke, zna je ceo kraj, zicka vec chitavu deceniju....

Nikakav komplex,samo radoznalost:wink: .Nadam se da si dao baki koji dinar:razz: .

...најближе што сам био са познатом личношћу...је кад смо одбацили Ољу Црногорац...бившу рибу нашег другара. Е да...тад није била ни П од познате личности...само добра риба...без груди.

Онда...прошле године...Пикси у свом Џипу стао на сред пута...отворио прозор и избацио руку (и тако закрчио цео пут )да се поздрави са неким типом који је пешке долазио. Ја како сам ишао бајсом...и како нисам од њега могао да прођем...лепо сиђем...кренем онако поред џипа...стегнем му руку уз 'де си Пикси (тако му у ствари склоним руку). Жена му је опасна цица. Он се само насмејао...мада ко зна...после размишљам...шта да је имао неке гориле ту? Али ебг...у том тренутку...спорт, адреналин.

Да...и на мору сам мувао једну мелескињу која је у најмању руку личила да је позната личност. Мислим да сам је шармирао...али највише што сам успео је пријатељски пољубац. Није хтела да да, а мислим да се после неком Турчину посрећило. Е био сам у бедаку 2 месеца после.:(

Ljuba82:
...најближе што сам био са познатом личношћу...је кад смо одбацили Ољу Црногорац...бившу рибу нашег другара. Е да...тад није била ни П од познате личности...само добра риба...без груди.

Онда...прошле године...Пикси у свом Џипу стао на сред пута...отворио прозор и избацио руку (и тако закрчио цео пут )да се поздрави са неким типом који је пешке долазио. Ја како сам ишао бајсом...и како нисам од њега могао да прођем...лепо сиђем...кренем онако поред џипа...стегнем му руку уз 'де си Пикси (тако му у ствари склоним руку). Жена му је опасна цица. Он се само насмејао...мада ко зна...после размишљам...шта да је имао неке гориле ту? Али ебг...у том тренутку...спорт, адреналин.

Да...и на мору сам мувао једну мелескињу која је у најмању руку личила да је позната личност. Мислим да сам је шармирао...али највише што сам успео је пријатељски пољубац. Није хтела да да, а мислим да се после неком Турчину посрећило. Е био сам у бедаку 2 месеца после.:(

OLJU CRNOGORAC!!! A ja se bas pitao ko kara takve dobre picketine... Doduse makar i nepoznate i bez sisa.

E bas je Xtra *****!!!

Aleksej_BASO:
OLJU CRNOGORAC!!! A ja se bas pitao ko kara takve dobre picketine... Doduse makar i nepoznate i bez sisa.

E bas je Xtra *****!!!

Ма то је било пре 3, 4 године. Она је баш била клинка 16, 17 година (са још неуграђеним сисама). Мислим и тад је била опасна...али је била колико-толико приступачна (тај дечко је скроз ОК...само 3 године старије од ње...а рибице ко рибице...у тим годинама...само да је старији...по могућству што више). Сада сумњам да би неко такав имао пролаз. У ствари сигуран сам.

А и ћале јој је заЕбан...а диже 200 из бенча. Нема зезања.

Kakva je razlika izmedju "poznate" licnosti i neke normalne licnosti? Samo umisljen trip da su drugaciji. Jel ako se neko nesto vrti na TV-u nesto bolji i kvalitetniji od nekog drugog? Nikad nisam razumeo ljude koji se pale na "idole".

Pera_Zdera:
Kakva je razlika izmedju "poznate" licnosti i neke normalne licnosti? Samo umisljen trip da su drugaciji. Jel ako se neko nesto vrti na TV-u nesto bolji i kvalitetniji od nekog drugog? Nikad nisam razumeo ljude koji se pale na "idole".

Sta ste se ljudi primili, tema je super, bas je zanimljivo cuti neke price o poznatima, koji nisu drugaciji od nas ali ipak jesu pomalo!!!

srećica:
moja sestra je bila sa machkom iz 1 na 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko je Machak? Sta je 1 na 1? Jel to neki butik,kafic? Taj Macak je kao neka poznata faca? Mozda u kvartu u kome zivi.Ja za njega nikad nisam cuo,niti sam ga ikad video. :shock: :?: :?: :?: :-? Mozda sam vise vidjao tvoju sestru nego tog Machora. :D

blondi:
mi nemamo "narodnjaka" zato nemam tih iskustava :lol:

... kad pomenu iskustvo, Blondichka, da li su ove DUNJE sa slike tvoje ili ... ? Ako jesu, priznajem, imas bujniju SALATU nego mashtu, koja je takodje za pohvalu. Sva si mi za pohvalu, a kad sam s tobom, ja sam samo za ... potpalu. A ti, ribecal i po !!! Mmmm... Vesh ti to... : P A znash i gde... Kiss !!!

Smešno je ovo "šta ste uradili i kako ste se ponašali.." :lol:
Ništa nisam uradio, a lepo sam se ponašao.
I nisam se muvao, baš smo bili u vezi.
Ništa sa estrade i iz politike, sve su se bavile umenošću. Gledate ih na TV, ne smem da ih imenujem, a i posle ćete da me ofirate da lažem i bićete ljubomorni.

Nije ali sam Vladu Georgijeva oterala u PM kad mi je stao na nogu,..tek kasnije kad se okrenuo videla sam da je on,..ali je vec bilo kasno jer sam se ja toliko proderala da me je bio blam

Samantha Jouns:
Nije ali sam Vladu Georgijeva oterala u PM kad mi je stao na nogu,..tek kasnije kad se okrenuo videla sam da je on,..ali je vec bilo kasno jer sam se ja toliko proderala da me je bio blam

E mogao je pesmu da ti napise,i posveti:razz:

Samantha Jouns:
A ti,licis li na ovu devojku sa tvog avatara?Samo sam htela da proverim zasto te je nagazio.Zbog toga te pitam.

Back