Maxy
Aktivan član
- Poruka
- 1.881
Da li ste nekada muvali ili vas je muvala neka poznata licnost.8-) I sta ste u toj situaciji uradili,tj.kako ste se ponasali?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hanibal77:muvao me era ojdanic,u redu za hleb
GlasNick:Extra Nena. Bebi Dol. Lezbejke jedne. A i bio sam sa jednom poznatom ličnošću. Sa Natašom Bekvalac. Al nemojte nikom da kažete. Prvo smo igrali šah pored Misisipija. Onda sam shvatio da je Misisipi u stvari veliki okean, pa smo otišli na plivanje. I onda smo se umorili od plivanja, pa smo se zagrlili i taman smo se lepo izljubili, kad sam odjednom shvatio da više nismo u okeanu, nego na Mesecu. I onda me je tako zabolela glava, i nije prestajala ni kad sam se probudio Užas jedan
Kakva tema. Jel neko ovde očekuje istinite odgovore ?
Mare:Meni je Isidora Bjelica jednom namignula, al sam pobego odmah!
hanibal77:mira skoric
bilo je suvise lako
mene muvao ivan gavrilovic eto al tad je bio debeljuca i jos pevusio svoje pesme kao pricamo nesto i on "hocu s tobom da djuskam" ma idi bre
AntunTun:meni se nasmejala danica drashkovitj....kao sajam knjiga....i kao nas par provincijalaca doshlo da neshto tu gleda....naravno sharenog uma i veselih ochiju....i da vam ne duzhim shta je sve tu bilo....uglavnom....tu kao vuk drashkovitj imo neq prezentaciju neke njegove knjige(to ne da me ne zanima nego nimalo)...i mi kao muvamo se neshto tu pored....i ja snimim danicu sedi u nekoj fotelji....eeeextra izgleda....tj meni tada izledala....a ona napucaaanaaaaaa da ne verujesh....i ja zino ko najcrnji olosh.....i ona kao (: ......i jaaaaaaa tjao....znachi ja .....ovolke mi ochi....izbechio seeee da ne verujesh....tachno da je rekla aj se kresnemo vamo iza....umro bi istog chasa....niko nije vido....al su ovi provalili da se ponasham chudno u narednih pola sata
Gazdarica:Jes', Lene iz Mindjusara...
P.S. Ne pitajte ko je to...