prijatelj.
Zainteresovan član
- Poruka
- 424
ipak sam u pravu ! ti to potvrđuješНе интересује ме ниједан који јбе редом.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ipak sam u pravu ! ti to potvrđuješНе интересује ме ниједан који јбе редом.
translate "rusotešenje"Опет ово русотешење
Питај учитељицуtranslate "rusotešenje"
hvala ! baš si ljubazna.Питај учитељицу
Evo recimo, muva me neko za koga sam čula od druge forumašice da ima dobar **** i da je bio sa dosta žena sa foruma.Не интересује ме ниједан који јбе редом.
Da li je samo to što je bio sa dosta žena deal breaker za tebe ili ima i još neki razlog - tipa da je baš sa ovog foruma?Evo recimo, muva me neko za koga sam čula od druge forumašice da ima dobar **** i da je bio sa dosta žena sa foruma.
Meni recimo on u startu otpada, i sa njim ne ulazim ni u kakvu priču.
Dobro pitanje.Da li je samo to što je bio sa dosta žena deal breaker za tebe ili ima i još neki razlog - tipa da je baš sa ovog foruma?
Šta bi bilo da nije član foruma već da je na nekom drugom mestu/nepoznat ljudima odavde/sa kojim se družiš/komuniciraš?
i to jako često je tako !Naravno da uvek postoji mogućnost da neko laže, a i da se dobro skriva.
koje pivo ?
Ako bih nagađao rekao bih da je možda problem sa diskrecijom (u kontekstu da ovaj ne krene da širi naokolo da se xxx). Uglavnom se ovakve stvari dešavaju i to ume da poremeti percepciju osoba koje su uključene u celu priču. Tipa poznanici/prijatelji kritikuju/distanciraju se od osobe i sl.Dobro pitanje.
Mislim da ima veze sa tim što je sa ovog foruma. Ili sa posla. Ili iz nekog zajedničkog društva, dakle što je poznat ljudima koje ja poznajem. Ako je samo za sex.
Ali ako planiram da možda sem sexa ostvarim i nešto više, onda bilo gde.
za tvoju informaciju ženi je dovoljno i 10 cm da uživa. veličina je nebitna ako neznaš kako sa ženama
e sad sa kakvim si ribama pričo to ja neznam. ima žene koje i 25 cm im je malo. ja pričam o normalnim osobama. ako sa prstom se može zadovoljite ondakipak imam preko tih 10 i ZNAM da nije dovoljno
i previse sam pricao sa ribama na tu temu.
kako to da ne znas da sam ja dezurni zenski petko ?
Ne postoji potpuna diskrecija.Ako bih nagađao rekao bih da je možda problem sa diskrecijom (u kontekstu da ovaj ne krene da širi naokolo da se xxx). Uglavnom se ovakve stvari dešavaju i to ume da poremeti percepciju osoba koje su uključene u celu priču. Tipa poznanici/prijatelji kritikuju/distanciraju se od osobe i sl.
Не лупетај јбне глупости. Прстом се може задовољити, али желим ли прст до краја живота? Лол, не. И нећеш наћи ниједну жену која ће рећи да.e sad sa kakvim si ribama pričo to ja neznam. ima žene koje i 25 cm im je malo. ja pričam o normalnim osobama. ako sa prstom se može zadovoljite ondak. razmisli ?!
Kapiram za to da ne voliš skrivanja. Ovde sam mislio na neku drugu diskreciju - konkretno ako je samo seks u pitanju mislim na to da nema oversherovanja sa drugim ljudima tipa šta radite u krevetu, šta je ko kome rekao o nekome/nečemu i sl. Takve priče se često prošire na sve strane i ume sa bude neprijatno - desi se nešto kao gubitak poverenja u partneraNe postoji potpuna diskrecija.
Drugo, ja ne volim da se skrivam. Zato izbegavam oženjene zauzete itd.. Nekako mi ispod časti da me neko skriva, ali ni ja ne volim da to radim. Mogu da ne pričam o tome, zato što jednostavno ne volim o tome javno da govorim, ali opet mi je bitno da znam da to nije neki odnos koji se skriva.
kad nešto pročitaš pokušaj razmisli pa nek zaboli i glava malo pa ondak komentiraj. sasvim sam drugu poentu izneo. zato razmišljaj razmišljaj !!!Не лупетај јбне глупости. Прстом се може задовољити, али желим ли прст до краја живота? Лол, не. И нећеш наћи ниједну жену која ће рећи да.
e sad sa kakvim si ribama pričo to ja neznam. ima žene koje i 25 cm im je malo. ja pričam o normalnim osobama. ako sa prstom se može zadovoljite ondak. razmisli ?!
Желим ли нешто величине прста или мало веће од прста да ме задовољава цео живот, не буди буквалиста.kad nešto pročitaš pokušaj razmisli pa nek zaboli i glava malo pa ondak komentiraj. sasvim sam drugu poentu izneo. zato razmišljaj razmišljaj !!!
razmišljaj razmišljaj molim te potrudi seЖелим ли нешто величине прста или мало веће од прста да ме задовољава цео живот, не буди буквалиста.
Не желим. Ниједна не жели лол.
imam 17.5 cm i šta sadАли настави да се тешиш да је 10 цм довољно ако си техничар лолололл