Poznati hebači

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jbg kada se klikne i kad se oseti u vazduhu da ce biti doyaya sex
koga briga za proslost ? Tamo je gde jeste tj bilo-proslo.
Aha, ali ako znaš da ćeš uskoro biti zamenjen novom pišom? :) Jer ako voli da švrlja ni ti baš nećeš potrajati. No, koga briga, ne? :)
Zamisli da krenes u RL da istrazujes koga je sve tvoj dragi sexao ili ja ko mi je gdju sexao.
Ama o tome se ne govori, već kada postoje priče za nekoga. Šta je privlačnije od ta dva.
Meni to malo detinjasto yebemli ga . Istrazivati sa kim si i sta i gde i zasto ...
Zato lepo sluzi ona "mladost ludost" i ne pitam :D
Nije da nisam radoznao nego necu da ja na kraju saznam da imam najmanjeg pisu :lol:

ima jedna bolna istina da muškarci lažu koliko su žene j....
ako neko j... šta mu dođe to je više za posmatranje/dijagnoza
veoma su retki oni koji baš menjaju žene kao čarape
PA što je to bolno, nije da razumem? Ni mnoge žene nisu seksale neki veći broj muškaraca.

Ali opet, ima i onih koji idu redom, o tome je i priča.

setio sam se sad jedne drugarice koja je jedva docekala da njena drugarica raskine sa deckom koji je imao
palamara o-ho-ho + oho
posle raskida je otisla da proveri sta je sve ova pricala :D

precenila se jer je decko bio zaista KURATT na kub ... tako da je samo isprobala PALAMARCINU i vratila se na redovne velicine penisa :lol:

setio sam se sad jedne drugarice koja je jedva docekala da njena drugarica raskine sa deckom koji je imao
palamara o-ho-ho + oho
posle raskida je otisla da proveri sta je sve ova pricala :D

precenila se jer je decko bio zaista KURATT na kub ... tako da je samo isprobala PALAMARCINU i vratila se na redovne velicine penisa :lol:

Ali ima tu nešto nejanso. Ako je bio tako dobar, što se vratila na redovne? Ja u te priče ne verujem. Kao isprobala je i toliko o tome.

bludeo sam sa jednom za koju sam znao da je bila sa dosta mojih "poznanika"
i mogu ti reci bilo je razocarenje. Dakle i nesto me nije popalilo sta vise.
mi se nesto nismo poklopili sa tim njenim vestinama o kojima su drugi pricali.

tu sam skapirao da gomila mojih ortaka lazu kao psi :mrgreen:

Ipak mi je bilo najlepse sa ribama koje su se pojavile tek tako i ja njjima
gde smo sami nekako dolazili do nase price bez da se proslost uplice.

ako baš svaku ženu legnem koja mi priđe to je več 🤔. ipak mora imat neki reper. ne samo rupa je rupa
Ali onda se žena pita: a šta ću onda sa takvim? Jer, ako ima takve kriterijume ko mi garantuje da sam ja za njega nešto posebno? A svaka želi da bude nešto posebno, da se razumemo, samo žene bez dostojanstva bi pristale da budu nekome nešto sasvim beznačajno čega se neće ni sećati. Jer i ako je radi samo sexa, barem da to bude nešto posebno. Deluje da je tako.

bludeo sam sa jednom za koju sam znao da je bila sa dosta mojih "poznanika"
i mogu ti reci bilo je razocarenje. Dakle i nesto me nije popalilo sta vise.
mi se nesto nismo poklopili sa tim njenim vestinama o kojima su drugi pricali.

tu sam skapirao da gomila mojih ortaka lazu kao psi :mrgreen:

Ipak mi je bilo najlepse sa ribama koje su se pojavile tek tako i ja njjima
gde smo sami nekako dolazili do nase price bez da se proslost uplice.
pa 80% koji pričaju kako si j.... je čista laž da bi napunili svoj ego. a i ako neka se j.... mnogo neznači da je dobra u krevetu

Ali ima tu nešto nejanso. Ako je bio tako dobar, što se vratila na redovne? Ja u te priče ne verujem. Kao isprobala je i toliko o tome.

nije joj prijao jer je za nju bio ogroman
konkretno 24 duzine 15 obim... ona merila nisam ja keve mi :D
kod orala se radovala kao malo dete ali kad je usao u nju
malo se zaneo i vise ju je bolelo nego sto je uzivala.

Sad likujete samnom svi prosecni penisi :lol: ... jer to je bila muzika za usi kad tripujes da imas mali tuki
da je VELIKI nekada nepozeljan :D

Ali yebote kada riba opisuje sex sa tipom , oa je iamla srecu sto mi je drugarica, koji su to opisi
i detalji , napalio sam se ko mlad majmun. a da i bio sam mlad

Elem, imam razgovor sa prijateljicom i obe smo se složile da je ženama odbojan muškarac za kojeg se zna da je bio sa dosta žena od kojih neke i poznajemo. I da bi se retko koja usudila da se sa njim dohvati jer bi postala samo još jedna recka. Čak i ako se zna da ima dobru alatku.
Šta vi mislite o ovome?

Konkretan primer. Da li biste se pre videli za sex sa nekim ko je korisnik foruma Krstarica ako ste saznali da je odličan hebač i da je bio sa mnogim/ili nekim korisnicama Krstarice, ili bi pre bili sa nekim za koga se ništa ne zna i rizikovali, jer za njega nema priča budući da ni sa kim sa Krstarice nije ni bio?
(molim žene koje nisu na forumu zbog sexa i ne interesuju ih korisnici da se ipak izjasne šta bi više volele, msm ako žele, tema nije obavezna ofc)

Šta kažu žene, šta misle muškarci? :D

Pogledajte prilog 1381012

nije to samo vaše mišljenje, postoji nauka iza toga, ova pola koja su imala mnogo partnera su odbojna suprotnom polu, iz najlogičnijih mogućih razloga:

Ali onda se žena pita: a šta ću onda sa takvim? Jer, ako ima takve kriterijume ko mi garantuje da sam ja za njega nešto posebno? A svaka želi da bude nešto posebno, da se razumemo, samo žene bez dostojanstva bi pristale da budu nekome nešto sasvim beznačajno čega se neće ni sećati. Jer i ako je radi samo sexa, barem da to bude nešto posebno. Deluje da je tako.
to i ja kažem ipak treba malo više da postoji od običnog nagona za seks

@Paula mozda zelis da proveris da li su price istinite?
gledaj i iz tog ugla :D
I sad zamisli da krenem da sexam sve likove o kojima se priča, da bih proverila njihovu istinitost?
I kada naleim na nekog korektnog i pametnog lika on bi rekao ma skloni se, bre, jbt, ne zna se ko sve nije bio sa tobom :mrgreen:
Ili bi rekao, ma uopšte mi nije važno, dođi, dođi da se volimo.
Neke stvari ipak ne idu.

Pitanje mi je dosta specifično...
Rekao bih da zavisi od konteksta, kapiram ovo za veliku alatku, mada to mi i ne znači naročito mnogo - ako je bio sa više žena sa formuma da sam na mestu žene oslonio bih se na priče tih žena - tipa kakav je, da li je bilo dobro, koji je njegov fazon, kako se završilo, na čemu ste sada i sl.
Sa druge strane ako je u pitanju žena sa foruma, kontam da bih priče o njoj čuo od likova i tu potencijalno nastaje problem...

To je kao ona priča o pljeskavicama i diskreciji, odeš na kiosk flertaš malo sa devojkom koja radi i ona ti stavi nešto više dodataka i samo se nasmeši na to, sa druge strane ako radi lik i kreneš da ga zaluđuješ staviće ti više dodataka ali će to razglasiti na sva zvona... "Evo extra, samo za mog bata..."

Mislim da su muškarci skloniji preuveličavanju/farbaju stvari tako da je malo komplikovanije sa strane lika koji traži ženu.

Neko moje iskustvo jeste sa preporučujem svoje ex partnerke i one preporučuju mene, poznajemo se dovoljno dobro da znamo ko je into šta, a i transparentniji smo po tim pitanjim tako da nema naročito mnogo problema

I sad zamisli da krenem da sexam sve likove o kojima se priča, da bih proverila njihovu istinitost?
I kada naleim na nekog korektnog i pametnog lika on bi rekao ma skloni se, bre, jbt, ne zna se ko sve nije bio sa tobom :mrgreen:
Ili bi rekao, ma uopšte mi nije važno, dođi, dođi da se volimo.
Neke stvari ipak ne idu.

cutao bi ko zaliven majkemi :rumenko:

nije joj prijao jer je za nju bio ogroman
konkretno 24 duzine 15 obim... ona merila nisam ja keve mi :D
kod orala se radovala kao malo dete ali kad je usao u nju
malo se zaneo i vise ju je bolelo nego sto je uzivala.

Sad likujete samnom svi prosecni penisi :lol: ... jer to je bila muzika za usi kad tripujes da imas mali tuki
da je VELIKI nekada nepozeljan :D

Ali yebote kada riba opisuje sex sa tipom , oa je iamla srecu sto mi je drugarica, koji su to opisi
i detalji , napalio sam se ko mlad majmun. a da i bio sam mlad
za tvoju informaciju ženi je dovoljno i 10 cm da uživa. veličina je nebitna ako neznaš kako sa ženama

Back