Poznati hebači

Paula

black cat
VIP
Poruka
35.753
Elem, imam razgovor sa prijateljicom i obe smo se složile da je ženama odbojan muškarac za kojeg se zna da je bio sa dosta žena od kojih neke i poznajemo. I da bi se retko koja usudila da se sa njim dohvati jer bi postala samo još jedna recka. Čak i ako se zna da ima dobru alatku.
Šta vi mislite o ovome?

Konkretan primer. Da li biste se pre videli za sex sa nekim ko je korisnik foruma Krstarica ako ste saznali da je odličan hebač i da je bio sa mnogim/ili nekim korisnicama Krstarice, ili bi pre bili sa nekim za koga se ništa ne zna i rizikovali, jer za njega nema priča budući da ni sa kim sa Krstarice nije ni bio?
(molim žene koje nisu na forumu zbog sexa i ne interesuju ih korisnici da se ipak izjasne šta bi više volele, msm ako žele, tema nije obavezna ofc)

Šta kažu žene, šta misle muškarci? :D

1689842099621.png

Elem, imam razgovor sa prijateljicom i obe smo se složile da je ženama odbojan muškarac za kojeg se zna da je bio sa dosta žena od kojih neke i poznajemo. I da bi se retko koja usudila da se sa njim dohvati jer bi postala samo još jedna recka. Čak i ako se zna da ima dobru alatku.
Ја сам читао на интернету да жене једно причају а друго раде.

Тј. кад причају о нечему, воде се разумом. Разум каже, не треба бити са одређеним типом човека.

Међутим, емоције их, често, вуку да ураде супротно ономе што каже разум, а кад је реч о мушко-женским односима, жене често иду емоцијама, а не разумом.

Дакле, причају да не би биле, али, ако би дошло до ситуације, свакако би биле, јер:"Ако је ваљао другој, ваљаће и мени".

Ја сам читао на интернету да жене једно причају а друго раде.

Тј. кад причају о нечему, воде се разумом. Разум каже, не треба бити са одређеним типом човека.

Међутим, емоције их, често, вуку да ураде супротно ономе што каже разум, а кад је реч о мушко-женским односима, жене често иду емоцијама, а не разумом.

Дакле, причају да не би биле, али, ако би дошло до ситуације, свакако би биле, јер:"Ако је ваљао другој, ваљаће и мени".
Ok, ima tu nečega,
Međutim, ima i ponosa i dostojanstva. Tipa zar i ja da budem samo jedna od. Tražiće zapravo garancije da nisu jedna od već da su naj.

Šta vi mislite o ovome?
Mislim da tu ima dvojaka logika. Jedno je dal bi bila sa nekim ko uopste ne **** ili sa nekim ko stalno ****. Tu se onda postavlja pitanje,
dal bi bila sa zauzetim ili slobodnim. Dileme, dileme....

Šta vi mislite o ovome?
mislim da je to sujeta, isfrustriranost i zelja da "se racunas" (make it count)

ali upravo iz tog razloga je lepo kada negde otputujes pa mozes na miiiru da se lepo izebes sa covekom koga neznaju tvoji poznanici

jerbo, nije vama toliko krivo da budete recka koliko je krivo da se za to zna ;)

Ali to jeste pitanje, većina žena koliko znam nije da nađe nekoga samo za sexualne aktivnosti, već i za to ali i za ljubav koja eventualno može da nastane. A za to su ti serijski jebbači diskutabilni.

mislim da je to sujeta, isfrustriranost i zelja da "se racunas" (make it count)

ali upravo iz tog razloga je lepo kada negde otputujes pa mozes na miiiru da se lepo izebes sa covekom koga neznaju tvoji poznanici

jerbo, nije vama toliko krivo da budete recka koliko je krivo da se za to zna ;)
NAravno, to je pitanje ponosa.
Ali zar nije i kod muških?
Jel bi pre tucao zgodnu i lepu za koju se zna da su mnogi tvoji poznanici hebali ili isto tako zgodnu i lepu koju si samo ti otkrio?

pa SAMO možda ne, ali to je nebitno za ovu priču. Pitanje teme je šire, a forum je samo konkretan primer.

Za to šire ne znam.
Da znam kako žene razmišljaju do sada bih našao bar jednu za sebe.

Meni nije privlačno kada znam da je neka bila sa pola sela, nisam u situaciji da mogu puno da biram ali ne bih ni tudju decu da čuvam.

jbg kada se klikne i kad se oseti u vazduhu da ce biti doyaya sex
koga briga za proslost ? Tamo je gde jeste tj bilo-proslo.

Zamisli da krenes u RL da istrazujes koga je sve tvoj dragi sexao ili ja ko mi je gdju sexao.
Meni to malo detinjasto yebemli ga . Istrazivati sa kim si i sta i gde i zasto ...
Zato lepo sluzi ona "mladost ludost" i ne pitam :D
Nije da nisam radoznao nego necu da ja na kraju saznam da imam najmanjeg pisu :lol:

Back