Poznate ličnosti i političari koji vas nerviraju?

za tebe - ja sam polusektas, a nina polu-litijumka
za crnog - ti si poluradikalka, poluvucicevka

svako da se uhvati za drugu polovinu, ti si opet najkrivlja, kao dulesrbenda, ili vesdijabola, jasno si ga podrzala, ja tek sada vidim da te @Black_star raskrinkao u stvari, kao clanicu crveno-crne koalicije, zato sam ja nepoverljiv, a i ti
Ja nisam clan nijedne stranke niti koalicije, nije mi bio problem da kazem da volim Vucica dok sam ga volela, sada kad ga ne volim vise, nije mi to isto problem d akazem, problem je da vama koji obitavate na forumu i sve pisete u poluistinama i jos pak vi takvi nasli ste da nekog "raskrinkavate"?

Ti jesi polusektas ali ima na osnovu cega i to sam ti rekla jos na religiji, a to je sto ne priznajes Jovanovo jevandjelje tj. Otkrovenje, a ne zato sto sam izmislila kao ti i pomenuti.

Ja nisam clan nijedne stranke niti koalicije, nije mi bio problem da kazem da volim Vucica dok sam ga volela, sada kad ga ne volim vise, nije mi to isto problem d akazem, problem je da vama koji obitavate na forumu i sve pisete u poluistinama i jos pak vi takvi nasli ste da nekog "raskrinkavate"?

Ti jesi polusektas ali ima na osnovu cega i to sam ti rekla jos na religiji, a to je sto ne priznajes Jovanovo jevandjelje tj. Otkrovenje, a ne zato sto sam izmislila kao ti i pomenuti.
jasno je meni, predugo si volela vucica, i sad je tesko da se covek odrice partijskih drugova, shvatili bi kao da ih izdajes... ti se sada lomis, a ja sam odavno prelomio, i sa jovanovim otkrivenjem, a kamoli sa aljekom... pazi, nista licno, samo smo otvoreni, ja o tebi opet imam bolje misljenje nego o ves.boletu i duletu zajedno

jasno je meni, predugo si volela vucica, i sad je tesko da se covek odrice partijskih drugova, shvatili bi kao da ih izdajes... ti se sada lomis, a ja sam odavno prelomio, i sa jovanovim otkrivenjem, a kamoli sa aljekom... pazi, nista licno, samo smo otvoreni, ja o tebi opet imam bolje misljenje nego o ves.boletu i duletu zajedno
Ma sta me briga kakvo misljenje imas kad klveces...nemam ja partijske drugove i za mene si ti lazov, smisljeni.

Vama je nekima "moda i mantra" da ne volite Vucica od pocetka, ali ja znam zasto ga kritikujem i ne volim vise.

Ali opet, i o takvima kao sto su Ves Bole i Dulesrbenda imam bolje misljenje nego o vama "modernistima". Oni bar vole, a vi samo mrzite, ne znajuci zasto, nego tako rekla "tetka iz Amerike"...

Ma sta me briga kakvo misljenje imas kad klveces...nemam ja partijske drugove i za mene si ti lazov, smisljeni.

Vama je nekima "moda i mantra" da ne volite Vucica od pocetka, ali ja znam zasto ga kritikujem i ne volim vise.

Ali opet, i o takvima kao sto su Ves Bole i Dulesrbenda imam bolje misljenje nego o vama "modernistima". Oni bar vole, a vi samo mrzite, ne znajuci zasto, nego tako rekla "tetka iz Amerike"...
naivna si, ali neka ti bude, ja ostajem kod svojih reci:

tebe postujem jer si smogla snage da priznas da ti se vucic zgadio [ne volis ga vise], a to sto volis ove koji tom istom gadu vire iz pozadine [ili ga vole, obozavaju kao idola pokvarenjastva, izdaje i prevare], to ces tek da smognes snage i uvidis da gresis - jel si gresila dok si ga volela? jesi! e, pa i sada gresis, samo ces to tek da shvatis, sada je to mnogo za tebe, dovoljno je za sada sto se odrices AV-tihrista :D

naivna si, ali neka ti bude, ja ostajem kod svojih reci:

tebe postujem jer si smogla snage da priznas da ti se vucic zgadio [ne volis ga vise], a to sto volis ove koji tom istom gadu vire iz pozadine [ili ga vole, obozavaju kao idola pokvarenjastva, izdaje i prevare], to ces tek da smognes snage i uvidis da gresis - jel si gresila dok si ga volela? jesi! e, pa i sada gresis, samo ces to tek da shvatis, sada je to mnogo za tebe, dovoljno je za sada sto se odrices AV-tihrista :D
Dobro u redu, ne volim ni njjih, danas mogu da budu ovakvi, sutra onakvi.

I nije stvar i u tome koga volis, to je i nevazan pojam, nego kome verujes, ja sam u Vucica posle ovoga izgubila poverenje, ali i zbog generalstaba.

Dobro u redu, ne volim ni njjih, danas mogu da budu ovakvi, sutra onakvi.

I nije stvar i u tome koga volis, to je i nevazan pojam, nego kome verujes, ja sam u Vucica posle ovoga izgubila poverenje, ali i zbog generalstaba.
meni je generalstab potpuno sporedan, mozda samo kao simbol, jedna zgrada vise manje, ne igra ulogu, ali ovi znaju ko je i sta je vucic, i uprkos tome, zapravo bas zato ga i podrzavaju, samo gledaju svoj licni interes

ja ne verujem nikome, ali valjda se vidi ko je posten, castan, ko ima obraz itd, a ko je obicna muljara i jajara

meni je generalstab potpuno sporedan, mozda samo kao simbol, jedna zgrada vise manje, ne igra ulogu, ali ovi znaju ko je i sta je vucic, i uprkos tome, zapravo bas zato ga i podrzavaju, samo gledaju svoj licni interes

ja ne verujem nikome, ali valjda se vidi ko je posten, castan, ko ima obraz itd, a ko je obicna muljara i jajara
Vidis, ja necu da na druge ljude upirem prstom zato sto veruju Vucicu, vole ga, slede ili bilo sta. Neka su u zabludi, to je njihovo pravo. Mozda su iz koristi, a mozda i iz cistog ubedjenja, nije moje da upirem prstom ni nagadjam.

Iako i sama mislim da nema coveka koji bi voleo da budemo zapadna kloaka i u bukvalnom smislu.

Vidis, ja necu da na druge ljude upirem prstom zato sto veruju Vucicu, vole ga, slede ili bilo sta.
samo se Bog voli, sledi i veruje mu se... kad apostoli kazu Hristu, dometni nam vere, ne misle vere u coveka, nego u Boga, tako da nauci, ne smes ljudima da verujes
Iako i sama mislim da nema coveka koji bi voleo da budemo zapadna kloaka i u bukvalnom smislu.
ja ti kazem da meni vrsnjak rece usred nafo bombardovanja da jedva ceka da nato udje u srbiju, a na kraju je usao samo u kosovo, tako da se i ovo varas, ima ih koji bukvalno jedva cekaju da srbija postane kako ti rece kloaka bukvalno, a kinezi su pusteni da truju bor, da bi se vadili kao eto jel ocete da budemo kineska kloaka? ne, nego zapadna - to ti je sva sns politika

Poslednja izmena:
samo se Bog voli, sledi i veruje mu se... kad apostoli kazu Hristu, dometni nam vere, ne misle vere u coveka, nego u Boga, tako da nauci, ne smes ljudima da verujes

ja ti kazem da meni vrsnjak rece usred nafo bombardovanja da jedva ceka da nato udje u srbiju, a na kraju je usao samo u kosovo, tako da se i ovo varas, ima ih koji bukvalno jedva cekaju da srbija postane kako ti rece kloaka bukvalno
Nemoj ti meni koji ne priznajes Jovanovo Otkrovenje o veri da pises...a kad se kaze "veruje mu, voli ga", to moze da se odnosi i na coveka, zasto da ne?

A ovo drugo jesi u pravu, nije vazno da li smo zapadna ili istocna kloaka, stvar je u tome da ne treba da budemo icija kloaka, a Vucic se tako ponasa u zadnje vreme narocito otkad je Merkel otisla u penziju, da vise ne zna s kim se druzi i kako se postavlja prema najpre zapadu (vrlo podanicki i ponizavajuce), ali i prema istoku (bezi od Putina zaboravljajuci da nam je ipak Rusija trajni i istorijski prijatelj, mada i to ne po cenu odavanja njihove opozicije i mesanja u njihove unutrasnje stvari, kao sto oni doduse ponekad dozvoljavaju sebi da se mesaju u nase, ali dozvoljavaju svi, i istok i zapad, zato sto se Vucic isuvise snishodljivo postavlja).

Vucic je izgubio orjentir.

Nemoj ti meni koji ne priznajes Jovanovo Otkrovenje o veri da pises...a kad se kaze "veruje mu, voli ga", to moze da se odnosi i na coveka, zasto da ne?
pa zato vas i varaju kojekakvi, a mene ne mogu; idi opet na religiju, pa vidi ko mi je izasao na crtu i ostao na toj crti; uostalom pise lepo da smo MNOGI kao ja, u mom potpisu, a imas i neke ucene ljude i teologe kao @Statler and Waldorf, najuceniji na podforumu religije, proveri ga, koji su jasno na istoj liniji kao i ja, samo se boje da udju u okrsaj, a ja se nikoga ne bojim

ko god priznaje lazno otkrivenje LAZA JE, ne sme meni na oci da izadje, a ja smem svakome, pa shvati, a kamoli da je neko argumentima ista pobio sto sam ja pisao, ili citirao

pa zato vas i varaju kojekvi, a mene ne mogu;
pa idi opet na religiju, pa vidi ko mi je izasao na crtu i ostao na toj crti; uostalom pise lepo da smo MNOGI kao ja, u mom potpisu, a imas i neke ucene ljude i teologe kao @Statler and Waldorf koji su jasno na istoj liniji kao i ja, samo se boje da udju u okrsaj, a ja se nikoga ne bojim

ko god priznaje lazno otkrivenje ne sme meni na oci da izadje, a ja smem svakome, pa shvati, a kamoli da je neko argumentima ista pobio sto sam ja pisao, ili citirao
Ma bezi bre, ko ne sme na oci da ti izadje? Pa jel' ti ja prva rekoh da si polusektas?

Ali posto i dalje smatram da si u zabludi, moze da te podrzava ko hoce, ja te ni ne uzimam za ozbiljno. A i po ostrascenosti se vidi.

Ja stvarno ne znam jel' ti u opisu posla da se ulizujes "nadredjenima", ja sam rekla svoj stav ovde vrlo jasno, a ako si ga ti tako protumacio, idi ili u prvi razred opet da naucis citanje, ili kod lekara da porazis pomoc posto nemas direkciju tj. shvatanje napisanog.
Ne loopaj, ne podnosim krivotvorenje i izvrtanje činjenica, smatraj to mojim ličnim doprinosom na temi. I da tebi to neko uradi, isto bih učinio. Ne znam je li drugima, ali meni je evidentno bilo šta si pokušala da učiniš, tako geačka fora i primitivna da se ona zapravo odnosi na prvi razred koji pominješ...:roll: Znači, te fore - no paseran. :cool: ;)

Ma bezi bre, ko ne sme na oci da ti izadje? Pa jel' ti ja prva rekoh da si polusektas?
rekla si ti i vucica da volis, lako je davati olake izjave ovako
Ali posto i dalje smatram da si u zabludi, moze da te podrzava ko hoce, ja te ni ne uzimam za ozbiljno. A i po ostrascenosti se vidi.
vazno da ti vise ne volis aljeka, imas tamo teme, pa mi dokazi sta mislis, izadji sa citatima i argumentima, a na oci to ne smes da ponovios sto smes na forumu, to i dalje tvrdim

Vidis, ja necu da na druge ljude upirem prstom zato sto veruju Vucicu, vole ga, slede ili bilo sta. Neka su u zabludi, to je njihovo pravo. Mozda su iz koristi, a mozda i iz cistog ubedjenja, nije moje da upirem prstom ni nagadjam.

Eto, viš da nije teško. Konačno nešto pošteno i od tebe da se iscedi...:p :mrgreen:

Ne loopaj, ne podnosim krivotvorenje i izvrtanje činjenica, smatraj to mojim ličnim doprinosom na temi. I da tebi to neko uradi, isto bih učinio. Ne znam je li drugima, ali meni je evidentno bilo šta si pokušala da učiniš, tako geačka fora i primitivna da se ona zapravo odnosi na prvi razred koji pominješ...:roll: Znači, te fore - no paseran. :cool: ;)
Naj"geackija" fora je kleveta. Ti si mene oklevetao da sam pripadnik neke partije, da pisem ono sto Vucic misli iako je jasno da suprotno pisem, i nemas sta da trazis ovde dalje sa mnom i sa odgovorima.

Ulizuj se dalje Nini i zaradi svoju platu, mozda se zaista i zaradjuje ovde.
rekla si ti i vucica da volis, lako je davati olake izjave ovako

vazno da ti vise ne volis aljeka, imas tamo teme, pa mi dokazi sta mislis, izadji sa citatima i argumentima, a na oci to ne smes da ponovios sto smes na forumu, to i dalje tvrdim
Ja sam 10 godina volela Vucica...i sada ga ne mrzim, samo ga ne podrzavam jer se sablaznjavam od njegovih zamisli, a mrznja je stanje koje unizava coveka.

A da se raspravljam s tobom takvim dodatno a sve sto sam imala rekla sam ti odavno i na religiji i ovde, ne pada mi na pamet.

Ja sam 10 godina volela Vucica...i sada ga ne mrzim, samo ga ne podrzavam jer se sablaznjavam od njegovih zamisli, a mrznja je stanje koje unizava coveka.
ja sam provalio da nesto nije u redu cim je pocelo masovno preletanje zutih, jer ti ljudi onda nisu bili za neku stranku, za neku politicku opciju itd

tesko onima sa kojih dolaze sablazni - znaci, ne radi se o mrznji ovde, prosto ti nisi videla kakav je on covek, a danas je vecini jasno ako ga pljuju i psuju na pasja kola, ON VODI NA OVOJ TEMI, mi ga ne mrzimo, nego ga se gadimo i gnusamo.

i sama kazes da ti je trebalo 10 godina da nesto uvidis, sta ja na to da dodam, mogu samo da cekam, mozda tebi Za svaki uvid u istinu treba po 10 godina? nema tu nikakve moje ostrascenosti, prosto vreme ide, nemam ja vremena 10 godina da se s tobom ubedjujem, pa garantovano te je neko za tih 10 godina ubedjivao i ti i dalje sve vreme volela vucica?! - jel tacno?

Poslednja izmena:
ja sam provalio da nesto nije u redu cim je pocelo masovno preletanje zutih, jer ti ljudi onda nisu bili za neku stranku, za neku politicku opciju itd

tesko onima sa kojih dolaze sablazni - znaci, ne radi se o mrznji ovde, prosto ti nisi videla kakav je on covek, a danas je vecini jasno ako ga pljuju i psuju na pasja kola

i sama kazes da ti je trebalo 10 godina da nesto uvidis, sta ja na to da dodam, mogu samo da cekam, mozda tebi Za svaki uvid u istinu treba po 10 godina? nema tu nikakve moje ostrascenosti, prosto vreme ide, nemam ja vremena 10 godina da se s tobom ubedjujem, pa garantovano te je neko za tih 10 godina ubedjivao i ti i dalje sve vreme volela vucica?! - jel tacno?
Ne, ja to ne kazem...smatram da je Vucic dobro poceo ali se negde na tom putu "izgubio"...i da ne bude zabune, i sada ne smatram da ce 100% biti ostvareno ovo oko Rio Tinta ili litijuma, zamram mu na prevelikoj servilnosti koja i da nista od toga ne bude ni makac, je vec krajnje ponizavajuca za narod, slicno kao i ideja za generalstab.

Nema tog cilja i te trgovine, nema tog dobra za Srbiju, ako je nacin, kao sto je ovaj, sramno ponizavajuci. Za mene.

Naj"geackija" fora je kleveta. Ti si mene oklevetao da sam pripadnik neke partije, da pisem ono sto Vucic misli iako je jasno da suprotno pisem, i nemas sta da trazis ovde dalje sa mnom i sa odgovorima.

Ulizuj se dalje Nini i zaradi svoju platu, mozda se zaista i zaradjuje ovde.
I opet nastavljaš da krivotvoriš...;) nikako čovek da ti objasni da je to poenta, a ne odbrana jednoga od drugoga, kako si ti "slabićki" umislila.:confused:
Tvoje reči:
Budi iskrena i kazi "ne volim da slusam ono sto on misli da je ispravno sto radi za svoju zemlju i o tome prica, zato ga ne gledam i ne slusam".

Kao da te sramota da ovo isto priznaš kod sebe same, pa si našla drugoga da mu utrpavaš tu istu dilemu u njegova usta, pri tom se ne pitajući je li to uopšte i tako u njegovom / njenom slučaju... To pod jedan. ;) A pod dva: odakle ti ideja da bi iko zdravorazuman i pomislio da on zaista i iskreno radi "nešto ispravno" za svoju zemlju? :D Ne možda, već sigurno je ogroman broj ljudi pod impresijom da to nema veze s takvim jednim profilom ličnosti (da ne kažem bitangom...) Znači, sama si (bila) pod impresijom da je on vaistinu nešto "ispravno" radio za državu i pretpostavljaš da i drugi to isto tako misle. Eto, uzmimo baš Ninu za primer: da li znaš 100% da i ona "veruje" vučiću pa se razočarala ili samo nagađaš i utrpavaš joj svoj sentiment u usta? :) Ne znaš to...:cool: Nisi ni pitala, samo gruvaš to svoje uverenje, kao da će ti ono biti kišobran od budućih kiselih kiša....:cool: Valjda ti je sada jasno o čemu se ovde radi: mnogi su ga prozreli odavno...:confused: a i Nina sasvim sigurno.;) Ona je još i blaga u političkoj korektnosti kakva je u njenom slučaju zapravo čak i poželjan model. Ajd mi modovi možemo da zakeramo negde tu i tamo, ali ona kao admin mora da bude fer prema svima ovde, iako pretpostavljam kao i većina dobro pamti tog lika i sve njegove ispade još od 90-ih... Oćemo o tome malo ili da se i dalje pravimo Toše s pamćenjem zlatne ribice... Jes, on će sa svim tim prljavim prtljagom da radi nešto "ispravno" za zemlju. Ma idi begaj !...:cool: Kažem , smatraj ovo kako ti hoćeš, prevrći, tumači, ali od istine se ne može pobeći.;) :) I to je tako.

Ne, ja to ne kazem...smatram da je Vucic dobro poceo ali se negde na tom putu "izgubio".
ti si kao prevarena ili prebijena zena koja opravdava muza svalera i tabadziju, da se eto on malo "izgubio", a inace je dobar covek... nije, nego je gad, i sve je unapred smisljeno radio, i nema opravdanja, eto pa reci sad da ja opet mrzim, jer tebi treba 10 godina da otvoris oci, volis ga... pa voli ga, ali av je gad oduvek bio, nije se pogubio usput kako ti kazes, ja ti kazem da i dalje gresis, nista ti nisi progledala
zamram mu na prevelikoj servilnosti
av-a je zapad ucenio hagom pre nego je dosao na vlast, on je servilan od samog pocetka, receno mu je ili ces da radis kako ti se naredi ili ides za seseljem u haski kazamat, pozivao si na genocid 100 za 1, ajde probaj da se opires ako smes... i od tada on glumi za naivne srbe kao sto si ti, a i ranije su znali njegov psiholoski prfil, ljige i prodane duse, tako da nije bilo tesko obraditi ga

sada vidimo da je sns sponzor glavni lgbt, sutra ce da sponzorise pedofiliju kao seksualno opredeljenje, zapad ce da ide do maksimuma, cisto eksperimenta radi, jer im se moze, jer je aljek dno dna, ljiga, NULA. A ja smem sve. kamoli da ne satrem lazno otkrivenje

Poslednja izmena:
ti si kao prevarena ili prebijena zena koja opravdava muza svalera i tabadziju, da se eto on malo "izgubio", a inace je dobar covek... nije, nego je gad, i sve je unapred smisljeno radio, i nema opravdanja, eto pa reci sad da ja opet mrzim, jer tebi treba 10 godina da otvoris oci, volis ga... pa voli ga, ali av je gad oduvek bio, nije se pogubio usput kako ti kazes
bravo.

1725837795486.png

oket, koristio si antikoagulant na pisanje u posl.vreme, sve pohvale za to. ;):cool::P
ne, ne, nego lepo ides na religiju, pa mi se tamo oduzis, ovde je vec proizvedeno gadjenje i odbojnost prema av-u i bez mog doprinosa;
a sto se tice umetnosti, nje sam se prosto odrekao zarad religije - drugi je to duh umetnika od svetog Duha, nisu kompatibilni, po meni [i po bibliji ako bas hoces], tako da nije bilo potrebe za antikoagulantima ni sada, prosto sam ja tako odlucio da ne razbuktavam inspiraciju, a ovo je opstepoznato za nevaljale muzeve

Znači, sama si (bila) pod impresijom da je on vaistinu nešto "ispravno" radio za državu i pretpostavljaš da i drugi to isto tako misle.
ti moras da shvatis da ljudi prosto misle da je nemoguce, ili samo nece da priznaju i kada im istinu ljuljnes pred nos... uzmi samo moj primer sto ga cacnusmo kerci i ja sa Jovanovim Otkrivenjem:
pazi, zamisli samo teoretski da sam ja u pravu, a pise ti u mom potpisu da su mnogi 4 veku mislili isto kao i ja..,
ali, onda je odluceno demokratski i stranka neprijateljska meni/nama je pobedila, i sad kao vucic meni kazu, sta hoces, jel smo mi pobedili na izborima, tj. na nikejskom saboru, i pozivaju se jos na nekrsta i bezboznika Konstantina, koji je postao pokrovitelj Crkvi?!

ajd sad, ako ti ubedis kerci da je u krivu sa komplet sns strankom da grese sto stite av-a, mozda i ja ubedim ove? ko ima tezi zadatak?

Back