Poznate ličnosti i političari koji vas nerviraju?

Pa ako ne vidis problem, zasto ga onda ne gledas?

Budi iskrena i kazi "ne volim da slusam ono sto on misli da je ispravno sto radi za svoju zemlju i o tome prica, zato ga ne gledam i ne slusam".

A ne ovamo kao nije problem, a ocigledno jeste, pravis se nesto kao korektna (zasto?) a ispadas smesna.
Kod Nine ne pali da joj guraš svoje reči u usta, prokazani radikalski metod sa štajge...
Ona ima svoje mišljenje, kako bilo... Ti nemaš svoje, već "zvanično", žvaljonino mišljenje...tugo jesenja...
pa sad ti vidi ko je tu stvarno politički korektan...:flert::cool:

Svi političari me nerviraju, kao i tajkuni, bilo muški ili ženski. Ništa mi nisu dali niti doprineli da bolje živim, ne volim da ih vidim na ekranu. O tajkunima da ne pričam, lopovi koji su uništili ovu državu, a izigravaju humaniste i dobrotvore. Glodači tudje nemaštine. Ja sam skroman čovek u suštini, hoću samo normalan život i da svi ostave moju državu na miru.

Ne volim Novaka Djokovića, Jokića, košarkaše, sportiste... iritantni su i ne volim njihova takmičenja, nagrade, forsiranje tih priča u jednoj propaloj državi punoj siromaha, dužnika i psihičkih bolesnika.

Ne volim glumce, većinu pevača, naročito narodnjaka. Pogotovu ne volim glumce i pevače iz Crne Gore koji dodju ovde i izigravaju domicilne gradjane, željni naših resursa. Ne vidim ništa u njima i ne volim da ih gledam niti me zanima Crna Gora kao bratska država.

Ne volim 'patriote' poput one pevaljke Danice Crnogorčević, forsiranje tih priča dok narod grca u bedi, pevanje sa balkona u gradu, zamajavanje... neka se drže svoje države i svog života, ovde nam ne trebaju takvi.

Jedino što gotivim su ovi mladi pevači i pevačice, reperi, vidim u njima opuštene ljude željne normalnog života. Od većine drugih ljudi mi je muka, i od opozicije i vlasti, i od patriota, od svih. Što dalje od mene i mog života.

Za ovog niko ne zna sta je tacno ( direktor *neceg* za *nesto*)... sem da se godinama vec iz dana u dan sa 10-ak sebi slicnih suklja po svim rezimskim televizijama i prodaje maglu (tj. klice kolonijalnom upravniku Srbije)

Pogledajte prilog 1605587
Господин Милетић је веома уважени аналитичар, мислилац и стратег. Директор је центра за изучавање глобализације. Тако нешто. Веома је занимљиво слушати га.

Господин Милетић је веома уважени аналитичар, мислилац и стратег. Директор је центра за изучавање глобализације. Тако нешто. Веома је занимљиво слушати га.
Pa to sam i napisao - da je *direktor* *necega* za *nesto* tj. za NISTA... Cemu je namenjen *centar za izucavanje globalizacije*??? Cemu to sluzi (sem da se Miletic referise da je iz toga)?

У то је веома озбиљан центар који се бави изучавањем и анализом глобализације и глобализм, глобалних токова и процеса.

Исто као и Институт Националне Стратегије, чији председник је Мудри Драгослав (Бокан).

Je l ti zanimljivo da slusas i ovako nesto, kako se osecas dok glumis da si deo necega sto doticna simbolizuje...?

( gradacija pobedila: izrod, lopov, pokrala Iliju Devica...)
Господин Анђус, иако некада прича исправне ствари, ми је онако одбојан лик, нзм зашто, па га зато и не слушам.
Мада, генерално, данас има исправне ставове.

Исто као и Институт Националне Стратегије, чији председник је Мудри Драгослав (Бокан).

Zar nije pravilnije pisati Dragoslav Mudri (BOTkan) - prvo ime pa titula (kao Stefan Prvovencani, Dusan Silni...)?

A i *institutskije* zvuci

Zaboravio si da je inicijalno pomenuti D. Miletic pored *Centra za... globalizacije* jos i *direktor* neceg sto zovu *Национална академија за јавну управу* a sto treba da se bavi -

*спровођењем програма обуке, уз примену савремених облика и метода рада на стручном усавршавању унапређује компетенције запослених у јавној управи, неопходне за квалитетно обављање посла. Тиме се обезбеђује стално унапређење квалитета услуга које јавна управа пружа грађанима и привредним субјектима.

Континуирано стручно усавршавање обезбеђује да је сваки запослени службеник јавне управе увек у стању да одговори на потребе грађана и правилно, ефикасно и економично спроведе прописе...*

Toliko se *USPESNO* srpska administracija obucila u pomenutoj Mileticevoj *akademiji* da eno Vucic sinoc u loznickom kraju ispunjava ljudima zelje - nekom ce da popravi fasadu na kuci, drugom ce da asfaltira put do malinjaka, trecem ce da popuni rupe u neuplacivanom radnom stazu... Kao da je Deda Mraz (ili poglavica u busmansko/hotentotskom plemenu sto I JESMO)

Poslednja izmena:
Kod Nine ne pali da joj guraš svoje reči u usta, prokazani radikalski metod sa štajge...
Ona ima svoje mišljenje, kako bilo... Ti nemaš svoje, već "zvanično", žvaljonino mišljenje...tugo jesenja...
pa sad ti vidi ko je tu stvarno politički korektan...:flert::cool:
Jel tebi u opisu posla stoji da moraš da se uvlačiš ili to radiš samoinicijativno?

Предводник мафијашке хоботнице!

1725781174700.png

Ko vam je to? Mora da je moralna gromada? U nekoj zemlji gde se narod odranja, a nije u Alpima.:cool: Kakva ste vi smehotres ekipa...:)
Ево ти га изнад. То је човек који жели да сруши Србију да би он и његови послушници засели на Србски Престо! Срећом, Србија и Срби су их прозрели и они никада неће доћи на власт!

Ево ти га изнад. То је човек који жели да сруши Србију да би он и његови послушници засели на Србски Престо! Срећом, Србија и Срби су их прозрели и они никада неће доћи на власт!
Gledajući oko sebe, uverio sam se da je uvek gorima potrebna vlast... Njima piši referate i postaraj se da dobiješ peticu kod žvalave učiteljice. ;):cool:

Back