- Poruka
- 355.170
Navodite poznate ličnosti i političare čija vas sama fizička pojava,
toliko nervira sa ne možete da ih gledate a ni slušate
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo mesto dele ološ Kurti i još i gori od njega Mihael Rot:Navodite poznate ličnosti i političare čija vas sama fizička pojava,
Pa valjda je pitanje o domacim politicarima?Prvo mesto dele ološ Kurti i još i gori od njega Mihael Rot:
Pogledajte prilog 1605490
Znaš ti dobro ko je on.Navodite poznate ličnosti i političare čija vas sama fizička pojava,
Ne znam ko tebe nervira od politicara ili javnih licnostiZnaš ti dobro ko je on.
Tako je, pametno.prestala sam da ih gledam ili slušam
Dragan J. Vučićević. Aleksandar Vucic,Jovana Jeremic,Zeljko Mitrovic,Brnaba,Aca Lukas, Ljilja Smajlovic i tako dalje..ima ih još
Potpisujem!prestala sam da ih gledam ili slušam
Dragan J. Vučićević. Aleksandar Vucic,Jovana Jeremic,Zeljko Mitrovic,Brnaba,Aca Lukas, Ljilja Smajlovic i tako dalje..ima ih još
bio je u skupštini iritantan onaj Martinović što liči na lemura..baš sam se obradovao kad je postavljen za ministra da ne mora više narod koji prati skupštinu da sluša i gleda to biće....sad je njegovu ulogu preuzeo neki čini mi se Jovanov ili tako nešto ...jednako iritantan lik....čak je i Ana zlo na mestu predsednika Skupštine...tako da nije stvar do pojedinaca...to je matrica javnih nastupa naprednjaka koja je užasno dehumanizujuća i na nivou pijačne rasprave sa non stop pljuvanjem po svima drugima bez imalo integriteta i konstruktivnosti u nastupu....Navodite poznate ličnosti i političare čija vas sama fizička pojava,
Pa dobro, predsednik radi ono što misli da je najbolje za narod i Srbiju i ne vidim problem u tomeTako je, pametno.
Na Pinku, RTS1 i još nekim stanicama ceo dan samo Vučić, Vučić, Vučić.
Priča sa građanima o litijumu i njihovim problemima, ali koga to još interesuje?
Dok na nezavisnim medijima "oporbe" ceo dan ide direktan prenos prajda,
to je mnogo važnije, verovatno su ljubitelji Đilasovog lika i dela mnogo zainteresovaniji
za takva događanja...
Sva sreća, pa imamo nezavisne medije, inače ne bih mogao da se blagovremeno
obavestim o tako sudbonosnim dešavanjima kao što je prajd...
Ni ja.Pa dobro, predsednik radi ono što misli da je najbolje za narod i Srbiju i ne vidim problem u tome
Pa ako ne vidis problem u tome, zasto ne mozes da ga gledas?Pa dobro, predsednik radi ono što misli da je najbolje za narod i Srbiju i ne vidim problem u tome
Sad si me razočarao, očekivao sam više od tebe.bio je u skupštini iritantan onaj Martinović što liči na lemura..baš sam se obradovao kad je postavljen za ministra da ne mora više narod koji prati skupštinu da sluša i gleda to biće....sad je njegovu ulogu preuzeo neki čini mi se Jovanov ili tako nešto ...jednako iritantan lik....čak je i Ana zlo na mestu predsednika Skupštine...tako da nije stvar do pojedinaca...to je matrica javnih nastupa naprednjaka koja je užasno dehumanizujuća i na nivou pijačne rasprave sa non stop pljuvanjem po svima drugima bez imalo integriteta i konstruktivnosti u nastupu....
Ali jedan je direktor cirkusa.prestala sam da ih gledam ili slušam
Nije eksplicitno navedeno.Pa valjda je pitanje o domacim politicarima?
A sto bih gledala tudje politicare? Mene moji zanimaju.Nije eksplicitno navedeno.
Pa dobro, ima ih i puno kandidata za funkciju.Ali jedan je direktor cirkusa.
???A sto bih gledala tudje politicare? Mene moji zanimaju.
Iskreno ne razumem pitanje. Jel' treba grcki politicari da me zanimaju????
Kerky, živiš li ti u Grčkoj ili Srbiji?
Ne trolam, ozbiljno pitam.
Ne znam šta si se ti uzjogunio i šta tebe briga šta ja radim..ne gledam ni njega ni druge politicare..procitam u medijima šta se piše i to je toNi ja.
Ali problem je u tome što pišeš da ne možeš više da ga gledaš i slušaš.
A trebalo bi, makar povremeno, bar ne priča idiotizme kao Ćuta, Đilas i Marinika.
Za ostale spodobe se slažem, možda bih Brnabićku izdvojio, ona ima veća mooda
od svih ostalih SNS klovnova zajedno.