Poznate ličnosti i političari koji vas nerviraju?

Kao fizicku pojavu jedno donekle mogu da istolerisem premijera Vucevica ili kako se vec preziva. Nije stigao da mi toliko dosadi.

Inace ne gledam TV tj programe na kojima znam da ce da se pojavi ijedan aktuelni politicar otkako su ovo sa Rio Tintom "zamesili" i zamislili, od tada ne verujem nikome dok ne povuku taj projekat od cije me same pomisli zaboli glava.

Navodite poznate ličnosti i političare čija vas sama fizička pojava,
toliko nervira sa ne možete da ih gledate a ni slušate :)
Prvo mesto dele ološ Kurti i još i gori od njega Mihael Rot:
5E94AA72-6F24-40F4-AABC-7F513FCF0200.jpeg

prestala sam da ih gledam ili slušam
Dragan J. Vučićević. Aleksandar Vucic,Jovana Jeremic,Zeljko Mitrovic,Brnaba,Aca Lukas, Ljilja Smajlovic i tako dalje..ima ih još :lol:
Tako je, pametno.
Na Pinku, RTS1 i još nekim stanicama ceo dan samo Vučić, Vučić, Vučić.
Priča sa građanima o litijumu i njihovim problemima, ali koga to još interesuje?

Dok na nezavisnim medijima "oporbe" ceo dan ide direktan prenos prajda,
to je mnogo važnije, verovatno su ljubitelji Đilasovog lika i dela mnogo zainteresovaniji
za takva događanja...
Sva sreća, pa imamo nezavisne medije, inače ne bih mogao da se blagovremeno
obavestim o tako sudbonosnim dešavanjima kao što je prajd... :mazi:

Navodite poznate ličnosti i političare čija vas sama fizička pojava,
toliko nervira sa ne možete da ih gledate a ni slušate :)
bio je u skupštini iritantan onaj Martinović što liči na lemura..baš sam se obradovao kad je postavljen za ministra da ne mora više narod koji prati skupštinu da sluša i gleda to biće....sad je njegovu ulogu preuzeo neki čini mi se Jovanov ili tako nešto ...jednako iritantan lik....čak je i Ana zlo na mestu predsednika Skupštine...tako da nije stvar do pojedinaca...to je matrica javnih nastupa naprednjaka koja je užasno dehumanizujuća i na nivou pijačne rasprave sa non stop pljuvanjem po svima drugima bez imalo integriteta i konstruktivnosti u nastupu....

Tako je, pametno.
Na Pinku, RTS1 i još nekim stanicama ceo dan samo Vučić, Vučić, Vučić.
Priča sa građanima o litijumu i njihovim problemima, ali koga to još interesuje?

Dok na nezavisnim medijima "oporbe" ceo dan ide direktan prenos prajda,
to je mnogo važnije, verovatno su ljubitelji Đilasovog lika i dela mnogo zainteresovaniji
za takva događanja...
Sva sreća, pa imamo nezavisne medije, inače ne bih mogao da se blagovremeno
obavestim o tako sudbonosnim dešavanjima kao što je prajd... :mazi:
Pa dobro, predsednik radi ono što misli da je najbolje za narod i Srbiju i ne vidim problem u tome:mrgreen:

Poslednja izmena:
Pa dobro, predsednik radi ono što misli da je najbolje za narod i Srbiju i ne vidim problem u tome
Ni ja.
Ali problem je u tome što pišeš da ne možeš više da ga gledaš i slušaš.
A trebalo bi, makar povremeno, bar ne priča idiotizme kao Ćuta, Đilas i Marinika.

Za ostale spodobe se slažem, možda bih Brnabićku izdvojio, ona ima veća mooda
od svih ostalih SNS klovnova zajedno.

Pa dobro, predsednik radi ono što misli da je najbolje za narod i Srbiju i ne vidim problem u tome
Pa ako ne vidis problem u tome, zasto ne mozes da ga gledas?

O cemu ti pises uopste?

Pravite se politicki korektni a kontradiktorni ste sami sebi. Ili bre Nino prdni ili stisni, ali nemoj da pokusavas oba.

Poslednja izmena:
bio je u skupštini iritantan onaj Martinović što liči na lemura..baš sam se obradovao kad je postavljen za ministra da ne mora više narod koji prati skupštinu da sluša i gleda to biće....sad je njegovu ulogu preuzeo neki čini mi se Jovanov ili tako nešto ...jednako iritantan lik....čak je i Ana zlo na mestu predsednika Skupštine...tako da nije stvar do pojedinaca...to je matrica javnih nastupa naprednjaka koja je užasno dehumanizujuća i na nivou pijačne rasprave sa non stop pljuvanjem po svima drugima bez imalo integriteta i konstruktivnosti u nastupu....
Sad si me razočarao, očekivao sam više od tebe.
Možeš ti i kraće a gluplje, ajd probaj ponovo... :mazi:

???

Kerky, živiš li ti u Grčkoj ili Srbiji?
Ne trolam, ozbiljno pitam.
Iskreno ne razumem pitanje. Jel' treba grcki politicari da me zanimaju?

Jel' treba ovde da se pravim kao vi da nesto odgovaram, a ustvari ne odgovaram i nista ne kazem? Da izigravam i pravim kao neki razgovor?

Ako vi poneki smatrate da ste u obdanistu, ja ne smatram.

Ni ja.
Ali problem je u tome što pišeš da ne možeš više da ga gledaš i slušaš.
A trebalo bi, makar povremeno, bar ne priča idiotizme kao Ćuta, Đilas i Marinika.

Za ostale spodobe se slažem, možda bih Brnabićku izdvojio, ona ima veća mooda
od svih ostalih SNS klovnova zajedno.
Ne znam šta si se ti uzjogunio i šta tebe briga šta ja radim..ne gledam ni njega ni druge politicare..procitam u medijima šta se piše i to je to
Eto da bude lakše i tebi i Kerki..gledala sam na primer kako Predsednik peče palacinke, cisto da vidim jel zna i zna :)

Back