Poznata tiktokerka širi opasne teorije zavere o maloj danki ilić: "ubistvo male danke je zataškano, trgovina decom je u pitanju!"

da li takva lica treba lišiti slobode i krivično goniti?

• Da

glasova: 14 46,7%
  • Ne

glasova: 16 53,3%

• Ukupno glasova
    30

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.830
Tragična sudbina male Danke Ilić iz Bora

1712498650997.png

Vest o tragičnoj sudbini male Danke Ilić (2) iz Bora je potresla javnost širom Srbije i regiona. Detalji ovog tužnog događaja su izazvali različite reakcije, uključujući i neke ekstremne stavove.

Uznemirujući video na društvenim mrežama

Sandra Karaklajić, poznata po svom TikTok nalogu All_about_SK, izazvala je kontroverzu objavivši uznemirujući video u kojem iznosi teorije zavere vezane za tragediju male Danke. Njeni komentari su izazvali veliku pažnju javnosti, a nakon što je video uklonjen sa njenog profila, mnogi su ga podelili na drugim društvenim mrežama, piše Kurir.

- E moji vi! Žao mi je ove dvojice što se ucenjeni, ili naterani, ili plaćeni da priznaju da su ubili ovo dete da bi se zataškala ova katastrofa koja se dešava oko nas, odnosno trgovina decom. Eto, iskreno, žao mi ih je, jer će navući bes građana, naroda... Za koju godinu će oni izaći iz zatvora, preseliti se negde u inostranstvo pod drugim identitetom, a ovo dete, nažalost, nikad naći nećemo. Otvorite oči i skapirajte šta se dešava oko nas - izgovorila je u kameru i dodala:

- Kako to da 10 dana niko nije provalio da je dete ubijeno, nego su sada nakon 10 dana i besa građana oni otkrili tragove i da je dete ubijeno, odnosno šta se već tu desilo po njihovoj lažnoj priči. Kako to da majka nije čula da je neki auto tu udario nešto, da je neko izašao, paničio, to nije moglo da se desi sve u tri sekunde, nego se desilo, ako se desilo, a nije, nego se navodno desilo u par minuta. Tako da, po meni, ova šuplja priča ne pije vodu. Iskreno, žao mi je što se to tako dešava, što opet mažu oči... Žao mi deteta, žao mi porodice, žao mi i ova dva mučenika koja su pristala na sve to.

Iz video-snimaka Sandre Karaklajić može se zaključiti da ona širi opasne dezinformacije i zastupa antivakcinaške stavove. Njeni komentari o vakcinaciji dodatno su izazvali negativne reakcije, posebno u kontekstu tragičnog događaja sa malom Dankom.

Psihoterapeut Jelena Manojlović ističe da ljudi poput Sandre Karaklajić "bezdušne osobe koje ne razmišljaju o posledicama svojih reči i dižu paniku". Advokatica Tamara Radojčić naglašava da postoji pravni aspekt u ovom slučaju te da osoba koja izazove paniku može biti procesuirana po zakonu.

Očigledno je da tragična sudbina male Danke Ilić izaziva različite reakcije i kontroverze u javnosti. Nadamo se da će istina izaći na videlo, a da će odgovorne osobe snositi posledice za svoje postupke. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
da li takva lica treba lišiti slobode i krivično goniti?????

Link

Poslednja izmena:
Pa ne možeš ljude lišavati slobode za lično mišljenje, nije ovo Severna Koreja ;)

U zemlji gde ne postoje institucije, gde ljudi nemaju poverenje u iste, uvek će biti prostora za razne teorije. Prosto svi znamo gde živimo, nismo u uređenoj zemlji već divljem zapadu gde su muljaže normalna stvar i stoga niko ni u šta ne veruje. Samo je Vučić slagao jedno milion puta za sve i svašta, da ne pričam o ministrima i ostalima... prosto ne možeš da veruješ ni u jednu zvaničnu priču, sve i da hoćeš. To naravno ne znači da je devojka u pravu, ko zna šta je tu istina, ima kontradiktornosti koliko hoćeš, samo pokušavam da objasnim kako smo došli u trenutnu situaciju.

Pa ne možeš ljude lišavati slobode za lično mišljenje, nije ovo Severna Koreja ;)

U zemlji gde ne postoje institucije, gde ljudi nemaju poverenje u iste, uvek će biti prostora za razne teorije. Prosto svi znamo gde živimo, nismo u uređenoj zemlji već divljem zapadu gde su muljaže normalna stvar i stoga niko ni u šta ne veruje. Samo je Vučić slagao jedno milion puta za sve i svašta, da ne pričam o ministrima i ostalima... prosto ne možeš da veruješ ni u jednu zvaničnu priču, sve i da hoćeš. To naravno ne znači da je devojka u pravu, ko zna šta je tu istina, ima kontradiktornosti koliko hoćeš, samo pokušavam da objasnim kako smo došli u trenutnu situaciju.
Apsolutno tačno.Nepoverenje je "izazvano" i nije posledica psihičkih poremećaja naroda i narodnosti.

Apsolutno tačno.Nepoverenje je "izazvano" i nije posledica psihičkih poremećaja naroda i narodnosti.

Meni je zao

Ali nepovjerenje nije opravdanje da “ljudi” pomoću medija gnjave familiju Danke

Meni je zao

Ali nepovjerenje nije opravdanje da “ljudi” pomoću medija gnjave familiju Danke
A sto su ti isti mediji satanizovali porodicu Marjanovic, ta satanizacija i ti stresovi su doveli do toga da 2 clana iz porodice odu rano odnosno umru?

Posle svih lazi od strane drzave ali i medija godinama unazad, ne vidim problem da zena donese skroz realnu analizu situacije.

Sama cinjenica da ljudi koji bezuslovno veruju drzavi zele ljude koji misle drugacije u zatvor je vrlo opasna stvar.
Zbog toga im i smeta Tik Tok i X jer tu mozemo da iznesemo svoje misljenje i zapazanje.

A sto su ti isti mediji satanizovali porodicu Marjanovic, ta satanizacija i ti stresovi su doveli do toga da 2 clana iz porodice odu rano odnosno umru?

Dobro čekaj

Ja sam pitala da li gore dotičnu treba lišiti slobode i zakonom goniti ?

Druga je priča sto naši mediji nemaju nikakav kodeks i sto se ponašaju životinjski glupo bez trunke empatije i znanja kao i profesionalnosti u njihovom poslu

Kupljene diplome

🤷🏻‍♀️

Posle svih lazi od strane drzave ali i medija godinama unazad, ne vidim problem da zena donese skroz realnu analizu situacije.

Sama cinjenica da ljudi koji bezuslovno veruju drzavi zele ljude koji misle drugacije u zatvor je vrlo opasna stvar.

Znaci ti podržavaš nanošenja boli porodici malene Danke ?

Porodica je dakle kolateralna šteta u borbi protiv države ?

Ja to tako razumem iz tvog komentara

Znaci ti podržavaš nanošenja boli porodici malene Danke ?

Porodica je dakle kolateralna šteta u borbi protiv države ?

Ja to tako razumem iz tvog komentara
Da li je saznati istinu štetno? Ili biti prevaren od strane države? Ne kažem da je istina, ali i ovo što država radi je itekako preterivanje. Razvlače ceo slučaj kroz medije. Da je moje dete, radije bih voleo surovu istinu, nego laž.

Ako postoje neke sumnje i indicije, treba izbegavati direktno optuzivanje, ali uvek postoji drugaciji nacin kako da se nesto iskaze a to niko ne moze da zabrani i to se zove sloboda govora, znaci sve je u nacinu na koji se nesto radi.

Nije sloboda govora porodici uputiti “tvoje dete je živo i država ga prodala” pogotovo ne ako je forenzika pronašla tragove djeteta plus ima iskaz ubica

Da li je saznati istinu štetno? Ili biti prevaren od strane države? Ne kažem da je istina, ali i ovo što država radi je itekako preterivanje. Razvlače ceo slučaj kroz medije. Da je moje dete, radije bih voleo surovu istinu, nego laž.
Surova istina nego uvijena laz u oblandama.

Nije sloboda govora porodici uputiti “tvoje dete je živo i država ga prodala” pogotovo ne ako je forenzika pronašla tragove djeteta plus ima iskaz ubica
Koja forenzika oni nisu obezbedili ni mesto nestanka, to je major zena - majorka policije to rekla.
Iskaz ne znaci nista, i oni iz Bosne su rekli da su je kidnapovali i da traze pare...

koja istina!? teorija zavere!?

Back